1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Eden Hazard

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Eden Hazard

Eden Hazard (d. 7 Ocak 1991, La Louvière, Belçika), Belçikalı milli futbolcu. Şu an Lille OSC kulübünün formasını giymektedir.

Lille OSC

Futbola 7 yaşında Belçika'nın yerel kulüplerinden biri olan "Royal Stade Brainois"de başlayan Hazard, 14 yaşında AFC Tubize'den Lille'e transfer oldu. 2007-2008 sezonunda kulübün as takımıyla birkaç maça yedek kulübesinde dahil oldu. Asıl çıkışını Şubat 2009'daki Sochaux maçında yapan Hazard, A takımdaki ilk golünü atarak kulübünün 2-0'lık yenilgiden 3-2'lik galibiyete ulaşmasında rol oynadı.

Milli takım kariyeri

Belçika Milli Futbol takımlarında 17, 18 ve 19 yaş altı kategorilerinde forma giyen Hazard, Kasım 2008'de, 17 yaşındayken Belçika Milli Futbol Takımı formasını ilk kez Lüksemburg karşısında giydi. Bu maça 67. dakikada oyundan çıkan Wesley Sonck'un yerine dahil olmuştur.

* 2009 Ligue 1 Yılın genç oyuncusu

* 2010 Ligue 1 Yılın genç oyuncusu

* 2011 Ligue 1 Yılın oyuncusu

Wikipedia

[YOUTUBE="lNGr9KUpPdI"]Hazard[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="Zai4r5dU9kQ"]Hazard[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="7DBtnxxGHhA"]Hazard[/YOUTUBE]
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Geçen yıl Fransa Ligi özetlerine bakarken Lille'nin maçında dikkatimi çekmiş ve oyundan bakmıştım.Daha sonra paylaştım ve patladı gittiNe gariptir ki geçen seride dahil henüz 1 kez bile alıp oynatmadım oyunda.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Çok kaliteli bir oyuncu.Çok beğeniyorum gerçekten gelecekte çok çok iyi yerlere gelebilir.

Mesaj Yetkileri