trabzon gitsin diyenler trabzon daha inter-totoyu geçemiyor uefada ne yapsın
trabzon gitsin diyenler trabzon daha inter-totoyu geçemiyor uefada ne yapsın
Erciyes katılsada büyük bir ihtimalle ilk elemede elenir diye düşünüyorum.İnş. dünündügüm gibi olmaz.
farkeden birşey olmaz bana göre ha erciyes gitmiş ha başka bir takım sonuç gene aynı olacak,HÜSRAN!![]()
Ya sanki ülke sıralamasında rahatız.......Puan lazım...
Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, PAF Takımı ile de olsa kupaya katılacaklarını söyledi. Böylelikle Trabzonspor'un UEFA Kupası'na katılma umudu suya düşmüş oldu.
Önceki sezon Turkcell Süper Lig'den Lig A'ya düşen Kayseri Erciyesspor'da 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul öncesi ortaya atılan Kayseri Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmayacağı şeklindeki tartışmalarına Kulüp Başkanı Ziya Eren açıklık getirdi. UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu belirten Başkan Eren, "Kesinlikle böyle bir düşüncemiz yok. Ortada kazanılmış bir hak var. Bu hakkımızı da kullanacağız. Elimizde hiçbir oyuncu kalmasa bile çıkıp PAF Takımı ile aslanlar gibi mücadele ederiz. Kayseri Erciyesspor elde ettiği bu hakkı kullanacaktır" diye konuştu.
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımların geçmişte 2. Lig düzeyendeki takımlara elendiklerinin örnekleri bulunduğunu hatırlatan Başkan Eren, "Biz çıkıp mücadelemizi edeceğiz. En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. UEFA Kupası'na katılmama riskini de göze almamız söz konusu değil. Biz 4 Haziran'da müracaat yaptık. Gerekli işlemler tamamlandı. Bundan sonra uygulanacak kurallara uymazsak bunun cezai karşılığı var. Kupaya katılmazsak kulübün 5 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası durumu oluşur" dedi.
Şu andaki yönetimin düşüncesinin UEFA Kupası'na katılmak şeklinde olduğunu dile getiren Eren, yeni oluşacak yönetimin bu yöndeki düşüncesinin ne olacağını bilmediğini, ancak uygulanacak yolun belli olduğunu ifade etti.
Adamlarda haklı ama Ülkemizin puana ihtiyacı var birazda ülkeyi düşünmeliler ama karışamazsın sonuçta hak etmişler..
So what?
Saike
tarihlerinde ilk ve sok kez yakalabilcekleri bir şns kullasınlar ama bence ilk turde elenirler takım dağıldı
Bence de çekilseler başka bir takımımız gitse çok daha iyi olur.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ülke puanı için çeklimeleri lazım
ne olacağı bilinmez arkadaşlar
Düşünsenize erciyes gruptan çıkıyomuş millet diyo ki 2. lig takımı ne başarılşar yapıyor bidde türkiye 1. liginde ne takımlar vardır falanşaka bi yana hoş olur aslında gitsin sonuçta trabzon gitse ne farkedecek ki?
Çekilmesini bende isterim ancak düşününce çekilselerde pek bir şey değişmeyecek büyük dediğimiz kulüplerin elendiği takımları gördükten sonra.
Ülke puanı için fedakarlık yapmalılar bence.
Çekilme fikrini saçma buluyorum. Bu takım hak etti madem bu takım gitsin. Alacakları beraberlikten bile para kazanacaklar.
Arkadaşa katılıyorum en büyük kulüplerimiz bile hiç başarı elde etmeden dönüyor ise Erciyes'in de buna hakkı var demektir.
Çekilseler daha iyi olurdu.Ülke puanı açısından
Bence de çekilseler ülkemiz için çok daha iyi olurdu.İşi profosyonellere bırakmak gerek![]()
Kendilerini değil,ülkelerini düşünmeliler.Sanki bişey yapabilecekler.
BENCE Bülent korkmaz sayesinde uefaya gidebildiler. Bülent korkmaz gittiğine göre birşey yapamaz. Tekrar ediyorum Bence.
çok saçma birşey çekilmeleri adamlar haketti yerinde sizler olsanız ne yapardınız acaba
Çekilseler sanırım Trabzon gidecek ozaman ülke puanı tavan yapar zaten değil mi?![]()
Kazanılmış bir hak neden çekilmek istesinler ki saçmalık.
Kayserispor'a versinler kayserispor katilsin... hakettiler..
Yarar değil zarar yapıcaklar Avrupayı büyüklere bıraksınlar
Haketmisler gitcekler tabi ne cekilmesi !
Gitsinler tabikide. Sonuçta Trabzonspor değil Erciyesspor haketti.Madem Trabzon UEFA'ya gitmek istiyor, Erciyes'i eleseydi kardeşim. Bu kadar basit...![]()
Erciyes sonuna kadar haketti. kalkıpta trabzon gitse o sanki cok büyük işler yapacak. kim kazandıysa o gitsin. Demek ki adamlar güçlü ki kazanmışlar. böle şansına kupa kazanılmaz ki.
Galatasaray avrupa adaha basarili.Simdi fener biraksinda sampiyonlar ligine bizmi gidelim diyelim yani.Hak eden gider.ister 5 yer ister 10. Ulke puaniymis.Ulkesini dusunen kulup ulkeme ben daha yararli olurum der cikip turkiye kupasini alir gider