1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Menejer Yok

Default Menejer Yok

Arkadaşlar yeri burası deil biliyorum ama yazar olmadığım için oyuncular arası tartışmaya mesaj atamıyorum.Kusura bakmayın çok önemli

Ben Chelsea ve Kamerun un menajeriydim.Kamerunda 2009 aldığım görevi başarıyla 2011 yılına kadar sürdürdüm.(1 dünya kupası 1 afrika kupası)Sonra zaman ilerlerken bir mesaj aldım okudum birde ne göreyim.xxx kamerun menajerliği görevine alınmıştır tamam beni attılar demek dedim.Ama menajerlik seçeneklerinde kamerun görünüyor.Kamerunun personellerine bakıyorum ismim yazmıyor.Kamerunun kadrosunu değiştiremiyorum.Ama istediğim oyuncuyu milli takıma alıp çıkartabiliyorum.Ayrıca alınan o menajeride kovabiliyorum ve kovdum.Kadroya dokunamadığım için istifa etmek istedim istifa etmeki onayladım ama herhangi bir şeyde değişmedi.Herşey yine aynı kamerun görünmeye devam ediyor.Kameruna yeni bir menajer aldılar onuda kovdum

Bu sorundan kurtulmak için yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca başka bir ülkeyede başvurdum ama başarısız oldu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biz buna kısaca oyun sapıtmış diyoruz.

Bir çözümü olsunda sanmıyorum. Menajeri emekli edip yeni bir menajerle devam et yada yeni bir kariyer aç sana tavsiyem.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Oyun ici hatalardan biri sanirim. Kayitli oyunda bozulma oldugunu dusunuyorum.

Yahut ustun basarilarindan dolayi seni Kamerun Futbol Federasyonu Baskani yapmis olabilirler. Haluk Ulusoy sendromu yasiyor olabilirsin. Istifa etmek isteyip de bir turlu edememek gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Yahut ustun basarilarindan dolayi seni Kamerun Futbol Federasyonu Baskani yapmis olabilirler. Haluk Ulusoy sendromu yasiyor olabilirsin. Istifa etmek isteyip de bir turlu edememek gibi...
    Artık bunun üzerine kimse birşey yazmasın.

Mesaj Yetkileri