6 milyon pound verebilirim bana atletico madride gelecek forvet söyleyin ama hayvan gibi olsun girdiğini atsın çok fazla gol kaçırmasın
8 milyona çıktı bütçem hadi bi an önce alıyım da hazırlık maçı koycam çok acil
6 milyon pound verebilirim bana atletico madride gelecek forvet söyleyin ama hayvan gibi olsun girdiğini atsın çok fazla gol kaçırmasın
8 milyona çıktı bütçem hadi bi an önce alıyım da hazırlık maçı koycam çok acil
Kaçırmayan forvet varsa banada söyleyinde her defasında klavye almaktan kurtulurum.![]()
http://img103.imageshack.us/my.php?i...titled72it.jpg
öle bi adam daha yok![]()
biraz genci varmı arkadaşım biraz seçiciyimdeidare et artık ama bi genç arıyorum hadi bekliyorum bi an önce cvp bekliyorum
yani kaçırmayan derken tabi kaçırcak da çok fazla kaçırmasın yani şöyle kolay pozisyonlarda falan kaçırmasın en çok 26 yaşında olsun
Fernando liorente ye bir bak paran varsa alırsın yoksa real time editörlerle karapara aktarabilirsin.Originally Posted by büyükpivot
.
değeri 7 kaç versem gelir
bi de hile yapmak istemiorum yav sıkıcı oluodaha önce denedim çünkü GS ye 2 milyar sterlin vermiştim editörden
DDDD
Takımın ne oyunu yenimi kurdun.Originally Posted by büyükpivot
yeni kurdum atletico madrid 10 milyon bütçem var
roger alll bu oyuncuyooo
O paraya hayatta alamazsın zaten minumum ücretle serbes kalması için yanılmıyorsam 49 milyon$ gerekir.Originally Posted by büyükpivot
hangi roger milyonlarca roger var
Eddie johnson bir bak kapmadılarsa onuda alabilirsin.
Özgürcan Özcan daha fazla söze gerek yok !!!
eddie johnson kapılmış özgürcanı zaten aldım ama gelecek yıllar için düşünüyorum onu
Hocam ben Bursasporum Nazmi Demir diye bir oyuncu var altyapımda ilerde çok iyi gelişiyor rahat rahat da alabilirsin
Ama sanırım sen tecrübeli bir forvet istiyorsun değil mi?
Sana bir de Trelleborg'dan Fisnik Shala yı öneriyim kaçırmayan bir forvet değil ama yetenkli bir forvet aldığımda aşağıdaki gibiydi sonraları baya gelişti...
Bitiricilik: 16
Teknik: 19
Kafa: 15
İlk Temas: 19
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
evet ama yaşlı da olmasın fernando torrsin yanına ii gitsin bi de sol ayak olursa mükemmel olur fernando torres forvetin sağında sola adam alamazsam mecbur kezmanı koyacam şimdi bi de jefferson farfanı almaya çalışcam siz yine de önerilere devam edin
Sana bir de Trelleborg'dan Fisnik Shala yı öneriyim kaçırmayan bir forvet değil ama yetenkli bir forvet aldığımda aşağıdaki gibiydi sonraları baya gelişti...
Bitiricilik: 16
Teknik: 19
Kafa: 15
İlk Temas: 19
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
öyle biri bulunamadı benim oyunda 4 ligin geniş database olmasına rağmen farfan da ii bi forvet deil gibi şimdi aklıma gelen bikaç isme daha bakacam ama siz yazmaya devam ederseniz sevinirim beylar biraz da acele edersek
uğur yıldırım var, sezer öztürk var, yasin karaça var =)) türk oldular ama olsun bak bunların dışnda sana bi kaçtane futbolsu ss si koyuyorum buraya.. ben bunları yardımcı antrenörlerimie aratmıştım brazilyada bunları bulmuştu.. ama benim yabancı sınırım olduğu için alamadım.. bence kaçırma bu brezilyalıları derim..
![]()
Ya arkadaşlar adam dünyanın en iyi liginde oynuyor siz yerli futbolcu öneriyorsunuz oldu olucak benhur babaoğlu deseydiniz benim en yakın arkadaşım olur kendisi.
DDDDDDDDD baya espriliyiz razor ama işim acil çok acele lig başlamadan almalıyım
Senin altyapında Potato var o da iyi bir oyuncu gibi ama sağ ayaklı o
Ben bakıyorum biraz daha bulursam sana haber veririm
Ayrıca hangi liglerde oyunuyorsun İspanya,Türkiye,İtalya,Almanya mı...
Bir de Milan 20A da Nicola Pozzi var
Bitiricilik: 18
Kafa: 17
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
italya,ispanya,ingiltere,türkiye
arkadaşım nie dalga geçiosun anlamıorum.. ben yardım olmak için ss bile koydum arkadaşa yardım olmak için bişiler yapmaya çalışıom.. sen dalgfa geçiosunn.. yanlışmı yapıorus yardım etmek le acaba??
Dirk Kuyt feyenord arsenal bu aralar ilgileniyor.
forvet diorum arkadaşım son koyduğun ofansif orta saha
dirk kuyt iyi mi iyiyse alabileceğimi düşünüyorum
biraz da dünya çapında adam yazın
kardeş arama yap bitiricilik ve konsantrasyonu yüksek adamlar içinden birini seç..bi kez romaya aldığım bi adam vardı rafael sobis diye adam çok çılgın bişi di geldiği yıl golden boot almıştı
Evet bu adamda class.Originally Posted by ugur1905
biraz tecrübeli yazın ya tamama 30 yaşa kadar çıkabilirsiniz yeterki gol atsın bol bol ve dediğim gibi avrupa tecrübesi istiorum bu sobis çok iiyse alabilirim yine de
Daha karar veremedinmi.?Originally Posted by büyükpivot