Arkadaslar 1 macta 3 oyuncu sakatlanırmı ya !
Her mac Banko bi adamım sakatlanıyor sacmalıktan baska bişey degil...!
![]()
Arkadaslar 1 macta 3 oyuncu sakatlanırmı ya !
Her mac Banko bi adamım sakatlanıyor sacmalıktan baska bişey degil...!
![]()
Ben belki resim gösteremicem ama resmi sonradan ekleyebilirim
Beşiktaş tım Vestelmanisaspor ile oynuyodum sol kanatta delgado sakatlandı onun yerine ibrahim akını soktum 2 dakika sonra o da sakatlandı gökhan güleçi soktum onun yerinede çaresizlikten 5 dk sonra o da sakatlandı mecburen bir defansı sokmam gerekti ama yendim![]()
Bu saçmalıklar oyunda çok AMA ÇOK SAÇMA
Fmde çok sakatlık oluyor ama 702de bu hata dahada azaldı
Banada çok oldu...1maçta 3oyuncum sakatlanmıştır...
bende uefa yarifinal macinda 4 oyuncu sakatlanmisti ve 2 yarinin ortalarindan itibaren 10 kisi oynamistim
Biraz daha dayanın yahu. FM 2008'in çıkmasına ne kadar kaldı şunun şurasında.
3 bişi deil![]()
bir haftada 9 tane adamım sakatlandı
Arkadaşlar siz ne nediyorsunuz Ben bi keresinde tothenam la diyarbakır hazırlık maçı ayarladım takım dandik diye herif kazırlık macında bütün as kadromu sakaatladı allahmın ameleleri![]()
arkadaşlar sakatlıklar olabiliryor fakat bunda antreman programının da büyük etkisi var bence..
Bu konu kim bilir kaç kez açıldı. Son kez yanıtlıyorum.
1. Oyuncularınızın İnjury Proneness (Sakatlanmaya yatkınlık, sakatlanabilme) özellikleri yüksek ise sakatlanmaları doğaldır.
2. Antreman programlarınızda oyuncularınıza çok yüklenmeyin. Antremanlarda daha sık sakatlanırlar
3. Antrenörlerinizi otomatik görevlendir seçeneğine göre görevlendirin.
Konuyu Gereksiz Mesaj Alanı'na taşıyorum. Bir daha sakatlık konusunda konu açmayın. Arama yapın, mevcut konulara yazın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi