yaa ben bu quncellemeyıde ındırdım 8.0.2 yi sonra oyunumda 8.0.2 ama oyunda bır turlu transferler qerceklesmedı lutfen bırı yardımcı olsun ... ustelık sıfırdan baslamama ragmen
yaa ben bu quncellemeyıde ındırdım 8.0.2 yi sonra oyunumda 8.0.2 ama oyunda bır turlu transferler qerceklesmedı lutfen bırı yardımcı olsun ... ustelık sıfırdan baslamama ragmen
Ilk önce probleminizi FM 2007 bölümüne yazdığınız için cevap alamamışsınız bunu belirtmek istedim. Neyse, uzatmayayım.
Olmamasının 2 sebebi var :
1. Oyun'a girip yeni oyun diyorsunuz karşınıza veritabanı seçme penceresi geliyor. Buradan oyunun varsayılan veritabanını seçmeyip 8.02 Update yamasını seçeceksiniz.
2. C:/Documents And Settings/Application Data/Sports Interactive/cache => cache klasörünü sileceksiniz 8.02 veritabanını yükledikten sonra.
Dipnot: Klasör Seçeneklerinden, gizli klasörleri göster seçeneği aktif hale getirmeniz gerekmektedir.
Bunları yaptıktan sonra hallolur sanıyorum.
Yöneticimiz zaten anlatmış Cache klasörünü silmen lazım...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
+
Forum Düzeni
- "Acil", "Yardım", "Lütfen Yardım Edin" türündeki konu başlıkları direkt olarak GMA' ya gönderilecektir.
..........