1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Vistada Türkçe

Default Vistada Türkçe

Merhaba ben windows vista kullanıcısıyım . Ben de artık oyunu turkce oynamak istiyorum %10 felanda olsa bu oyunu turkce oynama ımkanım yok mu . Çat pat ıngılızce bılıyoum ama yetmiyor ki !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Turksportal Masaüstü Programını Vista İçin geliştiriyorlar. Onu beklemelisin. Yada XP'ye dönğş yapamalısın. Ayrıca Konu kilitlenebilir yeri yanlış. haberin olsun..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu tür konularda sitemde bulunacağınıza arkadaşım onlara destek çıkarak çalışmaların hızlanmasını sağlayabilirsiniz.Mesela türksportal'a üye olarak onlara bir miktar katkıda bulunabilirsiniz.Burada boş boş istemek emretmek gibi oluyo biraz.Yapmak zorunda değiller ama biz sırf daha çok zevk alalım daha rahat oynayalım diye uğraşıyolar eminim yine güzel bir işçilik ve emekle program yakın zamanda çıkacaktır.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

pekı ne kadar zaman atrnın vistaya uyarlanması k. bakmaın ben yenı uyeyımde oyunada daha yenı basladım

arkadaşm bnde vista kullanıcısıyım ama beklemekten başka yapacagmz birşey yok.eminim türksportal ekibi ellerinden geleni yapıyorlardır merak etme.yakında çıkacaktır yama

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

türksportal en güzel şekilde ve en kısa zamanda hazırlayacaktır programı içiniz rahat olsun,biraz sabredin.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Bu tür konularda sitemde bulunacağınıza arkadaşım onlara destek çıkarak çalışmaların hızlanmasını sağlayabilirsiniz.Mesela türksportal'a üye olarak onlara bir miktar katkıda bulunabilirsiniz.Burada boş boş istemek emretmek gibi oluyo biraz.Yapmak zorunda değiller ama biz sırf daha çok zevk alalım daha rahat oynayalım diye uğraşıyolar eminim yine güzel bir işçilik ve emekle program yakın zamanda çıkacaktır.
    haklısın aslında

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Vista'yı desteklemiyor maalesef.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63617

Mesaj Yetkileri