Stad'da çalışmalar son sürat...
Maraton tribün üst kapama çalışmaları...
![]()
Stad'da çalışmalar son sürat...
Maraton tribün üst kapama çalışmaları...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2 sene giresunda okudum stad çok güzel aslında ama kale arkasında beleş yerler çok fazla stada girmeden maçı seyredebileceğiniz çok güzel yerler var buna önlem alır herhalde yöneticiler
Güzel bir stad yapmışlar .Giresuna hayırlı olsun
TSL'ye çıkılsın da stad kalsın yapılacak
Zaten seneye diğer kale arkasınada tribün yapılacak galiba...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
seneye bu statta elele kolkola destek vereceğiz giresuna
koltukları yenilemeleri güzel olmuş.Kapasiteside arttırıldımı?
bide sondan 6.resimde doping odası diyor.Bu oda ne işe yarıyor?
Çimlerin görüntüsü çok hoşuma gitti..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Evet Doping kontrollerinin yapıldığı oda orası.
Ayrıca kapasite konusunda geçen sene 19.750 idi kapasite ancak Kale Arkası' tribünü koltuklu değildi.Şimdi koltuk yapıldı ve kapasite 14.000 ' e düştü.
Bayağı güzel bir stad... Dış cephe çimler felan gayet bakımlı...
Stad güzel olmuş
Stadın sadece AÇIK TRİBÜNÜN ÜSTÜ KAPATILMASI işi kaldı o zaman daha da güzel olacak![]()
Yanlız sizin stad içi biraz büyük gibi
Koltuklar falan yapıldımı daha hos olacak kapasıte bızım stadla aynı oldu...........
belki skorbord falanda takılır.............
Neyse zaten suan bütün stadlarda calısma var bizimkine ısık falan yapılcak yakında..............
giresu'un stadı zaten 1.ligdeki bazı takımların stadlarından iyiydi...gitmiştim biçok kez..şimdi yapılan çalışmalarla dahada güzel hale getiriliyo..hadi hayırlısı...