1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Siyah ekran Hatası

Default Siyah ekran Hatası

oyunu kurdum herşeyi yaptım javayı yükledim cache yi sildim yinede oyun açılmıyor siyah ekran hatası veriyor nasıl çözebilirim bu sorunu ya yardım edinn..

lütfen yardım edin ya java yı da yükledim ama olmuyorr..

Verdiğim linkteki her şeyi yap; lakin öncelikle oyunu sil hem de bilgisayarda tek bir kalıntısı kalmadan.

http://forum.turksportal.net/vb/show...68&postcount=1

tmmda güzel kardeşim oyunuda silemiyorum denetim masasından hata veriyor javayla ilgili bi hata javayı siliyom sonra deniyom yine silmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Windows'u güvenli Kipte çalıştır birde öyle dene silmeyi...

silmesine sildimde tekrar yükledigimde boyutunu çok küçük gösteriyo 300 mb civarı defalarca yükledim olmuyorr :S

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyun dosyaları eksik yüklenildiğinde bu hatayı veriyor. Genel olarak graphics dosyasını eksik yüklediğinden dolayı oyun açılsa bile hiç bir görüntü ekrana gelmiyor. Oyunu silip yeniden yüklemeniz gerekiyor. Daha önce bunu yaptığınızı biliyorum ancak olana kadar denemelisiniz.

ya acaba cd demi kaynaklanıyo denetim masasında boyutu 310 mb olarak gözüküyo siliyom yeniden kuruyom yine olmuyo sonra bi daha sonra bi daha sabahtanberi kaç kere yeniden kurdum :S:S:S

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cd'den kaynaklanıyor olabilir yeni bir cd edinerek tekrar deneyin. Ancak dediğim gibi graphics dosyasını eksik yüklediği için oyun açılmıyor. Takdir edersiniz ki skin, oyun içi grafiklerle ilgili herşey bu dosya içinde yer alıyor. Onun eksik yüklenmesi oyunun hatalı açılmasına neden olacaktır. Düzgün bir kurulum yaparsanız sorun çözülecektir. Konuyu kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri