arkadaşlar başlıktan anladıımız gibi.....arg. oyuncuları genelde güçten zayıf oluyor...hangi ligleri seçeyimde fiziksel özellikleri ii olsun...
arkadaşlar başlıktan anladıımız gibi.....arg. oyuncuları genelde güçten zayıf oluyor...hangi ligleri seçeyimde fiziksel özellikleri ii olsun...
Kolombiya , Finlandiya ve Türkiye. Çok iyi genç yetenekler çıkıyor...
meksika dan şahane yetenekler çıkıyor
3. Sırbistan
4. Meksika
5. Kolombiya
1- Sırbistan
2- İtalya
3- Fransa
4- Fildişi ve Nijerya
5- Meksika
6- Uruguay ve Kolombiya
7- Suudi Arabistan
8- Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti
9- Yine Sırbitan
sırp futbolcular cok güclü.teknik özellikleri gelişecek oyunculari da bulabilirseniz müthis oyuncular ouluyorlar.16 veya 17 yasinda zor bulunyorlar ama 20 yastakiler sonradan cok gelisior.su anda oynadigim oyunda özllikle defans icin world-class oyuncular bi sürü.ii eglenceler.
israilden çok feci elemanlar cıkıyo..ya da israilli scoutlar olayı abartmış biraz![]()
meksikadan ve şiliden süper yetenekler çıkıyo
Hollanda, Amerika
Sırbistan, Nijerya, Çek Cumhuriyeti, Şili, Kolombiya, Hollanda
Meksika Hollanda Fransa
güney amerika'dan iyi adamlar çıkıyor, ülke farketmez, brezilya ve arjantin dışında istiyorsan, şili, kolombiya, meksikayı falan denemeni tavsiye ederim. Bİr de ABD'den iyi oyuncular çıkıyor ama, Güney Amerika ülkelerinden daha fazla verim alırsın
ingiltere ve ispanya'dan her tür adam çıkar istediğinizi alabilirsiniz
israiL dor maLul ve toto tamuz iLk örnekLeri
Valla arkadas oyle birsey istiyorsun ki o kadar enteresan,
Hem fizik gucu yuksek hemde teknik kapasitesi yuksek oyuncular zaten cok nadir cikar, bu butun liglerde gecerlidir...
Ha bazen istisnalar olabilir ama bu hic beklemedigin liglerden olabilir,
Sana bir kac ornek vermek gerekirse oynadigim kariyerlerden birinde Faroe Ada larından, Çin den, Gana dan, Fas tan futbolcular cikiyordu hemde ne futbolcular...
Yani senin istedigin ozelliklerrde futbolcular bulman tamamen sans isi...
Arjantin ve BreziLya dan sonra oyunda en iyi genç yetenek çıkaran üLke Fransa dır. Zaten mevcut oyunda ki Fransız oyuncuLar gerçekten çok güçLüLer ve ayrıca yıLLar iLerLedikçe de en iyi en potansiyeLLi Regen oyuncuLarda bu üLkeden çıkıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İsrail, Romanya, Meksika...
Sabit başlık diyorum, oyuncu platformu diyorum oradan diyorum devam diyorum
başkada birşey demiyo link veriyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52446
Ha birde konuyu kilitliyorum.
Valla süper oldu şair mi olsam ne diyorum..![]()