1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Lig TV Çuvallıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Default Lig TV Çuvallıyor

Lig TV Çuvallıyor

Lig TV öyle bir uygulama yapıyor ki herkes Lig Tv’yi Türk futbolu için müthiş işler yapıyor sanıyor. Lig TV çağ atlamışmış,verdiği hizmetlerden,nimetlerden futbolseverler yararlanacakmış,hangi futbolsever? Türk futbolsever ,yani Lig TV'ye para kazandıracak olan kitle yararlanacak,pekala niye bu kadar sığ düşünülüyor? Dünyada herkes izlesin ,bunu neden sağlamıyorsunuz? Brezilya’dan bir Lincoln hayranı,Roberto Carlos hayranı nasıl izleyecek? Arjantin’de Delgado’yu merak eden Arjantin’li ne yapacak? Kamerun’dan Song’u merak edenler ne yapacak?

Şu konu gözden kaçıyor ve ben acı çekiyorum.Lig TV maalesef, dünyanın en popüler ve yaygın video izleme sitesi olan www.youtube.com da yayınlanan Turkcell Super Lig görüntülerini kaldırtıyor. Bu konu bence Türk futbolunun tanıtımına yapılan kocaman bir çelmedir. Bilerek ya da bilmeyerek.Lig Tv bunun farkında mı acaba bilmiyorum ama durum budur!

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/854/
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten ligimizde oynanan maçları Avrupa'da hiçbir televizyon yayınlamıyor. Lig TV'nin yaptığı gerçekten çok ayıp.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katılıyorum bu görüşe pazartesi gününden itibaren golleri youtube benzeri sitelere eklemek serbest olmalı çünkü zaten izleyen izliyor izlemeyenlerde maçlar hakkında bilgi edinmiş olur belkide lig tv'ninde abone sayısı artar

Nesil
    2006

ben SopCAST tan izliyorum bütün maçları..

Lig TV aut,

Bide anlamadığım başka bir nokta youtube'ye Türkiye Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çirkin videolar da konuluyor v bunlar kalırılamıyor... Maçlar nsl kaldırılıyor anlamış değilim..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bide anlamadığım başka bir nokta youtube'ye Türkiye Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çirkin videolar da konuluyor v bunlar kalırılamıyor... Maçlar nsl kaldırılıyor anlamış değilim..
    Burada Lig Tv'nin yapmış olduğu şey tamamen kendi çıkarını düşünmesi. Türk futbolu ilerlesin mi gerilesin mi umurlarında değil, videoları kaldırınca abone sayısı artacak sanıyorlar ama yanlış düşünüyorlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Maçları kaldırma gibi güçleri var ama.Atamızı kötüleyen videoları kaldırmak işlerine gelmez.Bu kadar acizler yazıklar olsun herşey paramı be..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Futbolu ülkemizde bu kadar tekelleştirmek ne kadar acı bir olay. Oysa diğer avrupa liglerinde maçlar devlet kanallarında yayınlanıyor.

Ben kendi ligimden çoğu takımının nasıl futbol oynadığını , kadrosunda kimler olduğunu bilmiyorum ne kadar saçma bir olay. Oysa avrupa ligleri maçlarını istediğim zaman izleyebiliyorum ve takımların futbolları hakkında bilgim var .

Burda büyük bir çelişki var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde utanmadan Avrupa Şampiyonasının haklarını aldılar.Hiç bu milleti düşünen yok.Tabii herkesin Digitürk alacak kadar geliri var yaa.Almayanlar düşünsün..

Şu fakir halkın tek bir zevki kalmıştı onuda elinden alıyorlar.Yazıklar olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

REZALET.. baska diyecek birsey yok....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AmaçLarı da bu zaten Türk futboLunu iLer değiLde daha geri götürmek.Bunun için bütün çabaLarı.Sonra biz oyuncu aLırken neden pahaLıya aLıyoruzda satarken bedavaya gidiyor.Gidecek tabi.Daha neLer gidecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sanırım İngiltere liginide yayınlamak yasak ama onlar bu hakları parayla satıyorlar ntvmsnbc.com bunun örneği parayla o golleri internetten veriyorlar yani en azından parayla satsalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig Tv'nin yaptığı gerçekten ayıp.. Yeri gelince kalitesiz bir lig, avrupaya oyuncu gönderemiyoruz demesini biliyorlar sanki büyük takımların gözlemcileri gelip burda maç izliyor böyle alanlarda transfer olmuyor değil mesela ben fernando belluschi'yi yotube'dan buldum ve müthiş bir topçu

Nesil
    2006

Koray abi ne desen haklısın.... Türk Futbol'un önündeki kamburlardan birisi. Ben bu golleri yasal olmadığı için PC'ye indiremiyorum. Ya indirsem onlar ne kaybedecek bunu merak ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

koray abi yerden göğe kadar haklısın....Youtubeden kaldırmasını bırak Beşiktaş Tv ve Galatasaray Tv ye bile özet görüntüleri vermiyorlar

Nesil
    2006

Birde bunlar yetmezmiş gibi Şükrü Saraçoğlunda tribün sesini kapatıyorlar...

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    koray abi yerden göğe kadar haklısın....Youtubeden kaldırmasını bırak Beşiktaş Tv ve Galatasaray Tv ye bile özet görüntüleri vermiyorlar
    FB T.V verirken seslendirmeyi değiştiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Birde bunlar yetmezmiş gibi Şükrü Saraçoğlunda tribün sesini kapatıyorlar...
    kablo kesilince ses de gider görüntü de..

_____
    bu ses olayından her tribün şikayetçi ne hikmetse.

Tamamen katılıyorum çok güzel konuşmuşsun.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    kablo kesilince ses de gider görüntü de..

_____
    bu ses olayından her tribün şikayetçi ne hikmetse.
    Valla abi şimdi stad full çektiği iki maç örneği; Şampiyonlar Ligi Star ve Gs maçı Lig T.V ses düzeyinde çok büyük fark var. GS maçında daha fazla ses çıkıyor ama tvde daha az geliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

2010'a kadar gitmez bu iş böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bizim milletimizde suç böyle şeylere para verip evimize alıyoruz.Bu kadar Talep olmasa evimizden bedavaya izleriz ama nerde..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

İngiltere Premier lig resmi sitede yayın yasağı yapıyor mesela, fakat dünya genelinde bu lig zaten izleninirliği olan bir lig, kendisini tanıtmasına gerek yok,gollerini youtube'dan vs. sitelerden kaldırabilir .Kaldı ki yayın haklarını diğer yabancı ülkelere zaten kendi siteleri üzerinden lig özetlerine yer veriyor.

Bakınız: ntv sitesindeki veya fox tvdeki premir lig, alman ligi özetleri

Yani Premier ligle aynı kefeye koyamayız ligimizi,aynı şeyi lig tv için diyemeyiz,böyle yaparsak elma ile armut birbirine karışır.

Yazıda lig tv Türk futbolunu içine kapatıyor demiştik,yani Lig Tv önce bir dışarıya açılsın,Türk ligini başka ülkelerde izletsin,sonra resmi sitesinden isterse maç sonuçlarını bile güncellemesin,hatta youtube dan kaldırtsada olur.

Lig TV napıyor? sen daha kendi ülkenin önüne set örmüşşsün,buna binanen global futbol endüstrisinin neresindesin diye sorsak yöneticilerine ne derler?

Asya ülkelerini ele alalım, liglerinin tanıtımını büyütmek için youtube gibi sitelerde kendileri maç gollerini ekliyorlar.

neden? Çünkü artık onlarda anladılar , global futbol endüstrisinde ki yerlerini geçde olsa almak için doğru yolu buldular.

Youtube'a takılmasın kimse,asıl problem neden maclarımızı hiçbir ülke yayınlamaz...sorun budur. Verilmesi gereken asıl tepki budur. İnamoto'nun GS'de olduğu dönem bir Japon TV'si Lig TV'ye başvurdu TR Liginin yayın haklarını almak için,bu anlaşma gerçekleşmedi,nedeni muamma hala...
    Koray Dusova making tactical change...

Quote Originally Posted by Koray Düşova View Post
    İngiltere Premier lig resmi sitede yayın yasağı yapıyor mesela, fakat dünya genelinde bu lig zaten izleninirliği olan bir lig, kendisini tanıtmasına gerek yok,gollerini youtube'dan vs. sitelerden kaldırabilir .Kaldı ki yayın haklarını diğer yabancı ülkelere zaten kendi siteleri üzerinden lig özetlerine yer veriyor.

Yani Premier ligle aynı kefeye koyamayız ligimizi,aynı şeyi lig tv için diyemeyiz,böyle yaparsak elma ile armut birbirine karışır.

Yazıda lig tv Türk futbolunu içine kapatıyor demiştik,yani Lig Tv önce bir dışarıya açılsın,Türk ligini başka ülkelerde izletsin,sonra resmi sitesinden isterse maç sonuçlarını bile güncellemesin,hatta youtube dan kaldırtsada olur.

Lig TV napıyor? sen daha kendi ülkenin önüne set örmüşşsün,buna binanen global futbol endüstrisinin neresindesin diye sorsak yöneticilerine ne derler?

Asya ülkelerini ele alalım, liglerinin tanıtımını büyütmek için youtube gibi sitelerde kendileri maç gollerini ekliyorlar.

neden? Çünkü artık onlarda anladılar , global futbol endüstrisinde ki yerlerini geçde olsa almak için doğru yolu buldular.

Youtube'a takılmasın kimse,asıl problem neden maclarımızı hiçbir ülke yayınlamaz...sorun budur. Verilmesi gereken asıl tepki budur. İnamoto'nun GS'de olduğu dönem bir Japon TV'si Lig TV'ye başvurdu TR Liginin yayın haklarını almak için,bu anlaşma gerçekleşmedi,nedeni muamma hala...
    Koray abi sana katılıyorum Lig Tv'yi yani Turkcell Süper Ligi'ni sadece Digiturk'ü olanlar izleyebiliyor yani resmen kapalı kutu gelişmemiz mümkün değil böylece..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Koray Düşova View Post

Lig T.V Avrupa yayın haklarına izin vermeli, Almanya ve Hollan'da gibi Türklerin çok olduğu ülkekerde vermeyebilir ama istenildiği zaman mutlaka izin vermeli.

İngiltere'de dün oynanan Arsenal - Man. Utd maçı ikiyüziki ülkede canlı olarak yayınlandı ve yaklaşık bir milyar kişi izledi. Ya Fenerbahçe-Beşiktaş maçını?

Birde Lig T.V Anadolu maçlarını yayınlamaması üzüyor beni. Sivas son zamanlarda iyi diye yayınlıyorlar. Haftada sadece dört maç gösteriyor. Halbuki dokuz maç var. Diğer maçları niye izleyemiyoruz? Ben Konsyaspor'u tutuyorum ama ne yazık ki maçları canlıyı bırakın banttan 90dk olara bile izleyemiyorum. Yazık yazık Türk Futbol'u böyle ilerlemez.

Mesaj Yetkileri