1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Makelele PSG'de!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Default Makelele PSG'de!

Makelele PSG'de!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Claude Makelele, Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain'e transfer oldu. Kariyeri başarılarla dolu olan Makelele'nin Paris Saint Germain'e transferi kulübün resmi internet sistesi tarafından tüm kamuoyunu duyuruldu. Fransız futbolcunun bu transferden ne kadar alacağı ise henüz açıklanmadı.
    Oynadığı futbolla birçok kişinin takdirini kazanan Makelele Avrupa'nın en büyük liglerinden 3'ünde şampiyonluk sevinci yaşadı. Real Madrid'den 2003 yılında Chelsea'ye 16.6 milyon sterline transfer olan Makelele Fransa Millî Futbol Takımı ile de şu ana kadar 53 maça çıktı.

21.07.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer bence en az 1 sene rahat oynar Makelele

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Giuly'den sonra 1 iyi transfer daha.Böyle yetenekli ve tecrübeli Fransız oyuncular mutlaka katkıda bulunacaktır PSG'ye.
    So what?
    Saike

PSG ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Makalele'nin etkisi olucaktır ama Giuly'i bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    PSG ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Makalele'nin etkisi olucaktır ama Giuly'i bilmiyorum.
    Artık toparlanmak istiyorlar.Fransa ligine gelebilecek en ünlü ve kaliteli oyuncularda Guily, Makalele ve Thuram'dır heralde.Ben doğru buluyorum PSG'nin transferlerini..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

oo güzel transfer keşke Thuram'ın rahatsızlığı olmasaydıda onuda alsalardı.. FM 2oo9'da PSG iyi ßir tercih olaßilir ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Doğru hamleler yapıyor PSG

Bu kadar yaşlı oyuncularla mı toparlanıcaklar arkadaşım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PSG Transferleri bu sene iyi. Uzun bi aradan sonra şampiyonluga aday güzel bi kadro kuruyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Gerçekten de uzun aradan sonra yeniden yarışın içinde bulabilirler kendilerini...

Mesaj Yetkileri