Benim hiç yapamadım yapan varsa lütfen paylaşssın![]()
Benim hiç yapamadım yapan varsa lütfen paylaşssın![]()
ben tayfuru yapmistim yardimci antroner
bende uzun yıllar oynayan futbolcularımı scout,antrenör olarak takımda tutuyorum.Beşiktaş'ta Tayfuru direkt antrenör yaptım.Ama hem oyuncu hem antrenör tavsiye etmem.
ben keane ile scholes u yardımcı antrenör yapmıştım. yıllar geçtikçe antrenör özellikleri arttı ve keane chelsea nın başna manager gitti. o kadar yıl sonra yapılırmı be keane![]()
2 sezon sonra yani 2007/08 de Hakan Şükür yardımcı koç oldu...
Rüstüyü yardımcı koc yaptımdı Milli takımın basınacift takım
ben i.üzülmez i gözlemci yaptım adam world class oldu
hasan şaş ı bjk ye aldım 4 sezon oynadıktan sonra favori kulübü bjk oldu ve antrönerümdü ben bjk den kovulunca hemen hasan ı yerime getirdiler aynı şekilde real de zidan oldu figo sırbistan ın ve valencia nın menejeri olmuştu
daha çok oyuncum oldu öyle
ben tayfuru yaptım hala bende coach
seneyede sergeni yapıcam işallah
bende de sırada ergün var...
peki nerden teklif ediyosunuz ?
yeni sözleşme teklif ettiğin zaman orada çıkıyor...Originally Posted by ceyhun127
tayfur ztn oyunda antr olarak başlıo, sonrada sergenle tümer i koç yapmıştm , bide figo
ben galatasarayda hakan şükürü hoca yapmıştım...
mondragon u coach yapmıstım bikere
Beşiktaştan, Tayfun, Tayfur, Okan Buruk
Galatasaraydan, Hakan Şükür, Ergün Penbe hoca yapmıştım. O sırada Suat Kaya'yıda Assistan Manager yapmıştım.. Gerçekten çok zevkliydi![]()
Bende Tayfuna 2. sezon başında coach'luk teklif ettim kabul etti hem oyuncu hem staff olarak mevcut şuanda.Yeni sözleşme teklif ederken ilgili ekranmda çıkıyor.Originally Posted by semih5
hakan şükürü yaptım ama bülent kotmaz bi türlü kabul etmmiyo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben H. ŞÜkÜr Ve Aurelio Nun Yard. Antr. OlduĞuna Şahİt Oldum.. Ha Bİde Shearer