En Sonunda Stada Gercek Taraftarlar Geldİ İŞte Gercek Galatasaray Taraftari Budur![]()
En Sonunda Stada Gercek Taraftarlar Geldİ İŞte Gercek Galatasaray Taraftari Budur![]()
ben de ordaydım
![]()
işte taraftar budur![]()
helal olsun... Bize böyle taraftar lazım zaten...
hayırlı olsun ne diyelim inşallah herkes sözünde durur da bizde maçları ahlaklı bi şekilde izleriz
resmen show varmış dün akşam ALİ SAMİ YEN de
bu iyi bir başlangıç olur inşallah
inşallah devamı gelir.
Benim bildiğim bunları tribünlere Özhan Canayadın koydurtu yanlış biliyorsam affola...
-
Tebrik ediyorum. Ben bi anadolu kulübü ile maç yapılırken, maçın ortasında FB'ye küfür edilmesini istemiyorum artık. Devamını bekliyorum.
işte gerçek galatasaraylı bunlardır
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu konuda bi bilgim yok ama şunu belirtmek istedim...eğer bunları koydurma veye koydurmama imkanı varsa...daha sezonun ilk haftasında konyaspor maçında açılan pankartlarada bişeyler diyebilirdi diye düşünüyorum...Originally Posted by Maymuncuk
Insallah uzun surer bu.
galatasaray taraftasınada bu yakışırdı
Taraftar kendine yakışanı yaptı.Devam edeceğini düşünüyorum.
Umarım akıldan hemen çıkmaz bunlar ve bundan sonra bu zihniyet devam eder..
bu türk futbolunda bir zihniyet degişimi olur inşallah
her zaman için hayalini kurduğum şeyler arasında kendi maaşımı kazandığım ilk gün ali sami yen cehenneminde galatasarayımın en baba maçını canlı canlı izleyebilmek olmuştur....çok az kaldı buna yerimi hazırlatacam kombine şeklinde....ŞU DAMARI KES KARDEŞİM KES...YETERKİ SARI KIRMIZI AKSIN....DAİMA GALATASARAY........
hahah valla ali sami yen alsancak ankara 19 mayıs ismet paşa malatya kadıköy inönü demeden gittim maçlara bu taraftara can feda umarım küfürsüz ve temiz bir şekilde lig devam eder ve bunun öncüsü biz yani UltrAslan olur
inşaallah dediğin gibi olur...Originally Posted by ceyhun127
bugün okulda ultraslan İKU(istanbul kültür üni) konferansı vardı.tribün başkanları falan da gelmişti.önde gelen bir kaç isim de vardı.söyleşi başladı soru sordum...Originally Posted by Maymuncuk
-küfürle ilgili pankartla sanki aceleyle yazılmış gibiydi yanılıyomuyum?dedim.cevap şuydu.
-evet biraz öyle oldu.maçtan bi önce ki gün emniyete çağırıldık reisler olarak.emniyet bizi uyardı küfürle ilgili.zaten kafamızda bu tarz pankartlar vardı ilerisi için.ama bu uyarıyla daha erkene aldık...
bu cevabı verdi maymuncuk.ve bu adamlar yönetimin kendilerini hiçbirşekilde desteklememesinden şikayetçi.yani özhan canaydınla ilgisi yok abi olayın.
özhan canaydın gitsin önce kendini desteklesin gıcık oluyorum bu adama ya
Özhan Canaydın gitsin başka takımın başkanı olsun, Daum'u da yanına alsın allah aşkına![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
iki taraf içinde en iyisi bu olurdu galiba...Originally Posted by Neron_FB
![]()
Öyle tabi nedir bu çektiğimizOriginally Posted by nart_susruko
![]()
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
valla bu adamları ülkeden kovmak lazım![]()
hadi daum almanya yı falan istiyodaOriginally Posted by hurmet
biz napcaz canaydını...
O ailesiyle vakit geçirmek istiodu galiba öyle bişeler duymuştum..Onu ailesiyle birlikte Papua Yeni Gine'ye yollayabilrsinzTatil yapar(ömrünün sonuna kdr)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
kulağa hoş geliyor...ne diyim..