Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Sponsoru Türk Telekom

Default Galatasaray'ın Yeni Sponsoru Türk Telekom

Yeni Ana Sponsorumuz TÜRK TELEKOM!

Galatasaray Spor Kulübü ve iştirakleri, Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirdi ve Türk Telekom ile pazarlama, reklam ve tanıtım anlaşması imzaladı! Buna göre mevcut Ana Sponsorumuz Avea ile olan sözleşmemizin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca Ana Sponsorumuz Türk Telekom olacak.

Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’mize de ismini veriyor. Böylece Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen yeni stadımız, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.

Türk Telekom

Türkiye’de sporun evrensel değerlerinin gelişmesine katkıda bulunmayı ve dünya standartlarında sporcuların yetiştirilmesini hedefleyen Türk Telekom, grup şirketleriyle birlikte futbol takımlarını desteklemeye devam ediyor. Grup şirketi Avea ile kulüp takımlarının; TTNET ile Türk Milli Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Türk Telekom, gençliğin fiziksel ve ruhsal gelişiminde ve sosyalleşmesindeki en önemli faaliyetlerden birinin spor olduğu bilinciyle hareket ediyor. Bu nedenle Türk Telekom tüm grup şirketleri ile birlikte milli takımların yanı sıra tek tek spor kulüplerini de her anlamda destekleyerek Türk sporunun ve sporcusunun yanında yer alıyor.

Türkiye’de ulusal ve uluslararası pek çok spor aktivitesini destekleyen, başta Avea ve TTNet olmak üzere Türk Telekom grup şirketleri, futbol milli takımları, A Milli Voleybol Erkek Takımı, A Milli Voleybol Erkek ve Bayan Genç Takımı, A Milli Voleybol Erkek ve Bayan Yıldız Takımları’nın sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Türk Telekom ayrıca Türkiye Olimpiyat Takımı’nın da Altın Sponsoru. Türkiye’nin önde gelen basketbol takımlarından birine de sahip olan Türk Telekom, hem basketbolda hem de atletizm gibi diğer spor dallarında genç sporcuların yetişmesi amacıyla altyapı yatırımları yapıyor.

Yaşasın Türk Telekom.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne Yeni stadın adı Türk telekom mu olucak . Of çok kötü oldu bu ya . Ben Ali Sami Yen Arena gibi bişeyler bekliyordum bu ne Türk Telekom Stadı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türk Telekom mu ? İnternet yüzünden gıcık oluyorum TT'a.Ama olsun.Bizim vereceğimiz para Galatasaray'a gidecek Öyle stad adı mı olur ya.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Stadın İsmi Türk Telekom Stadı Olmaz Umarım.. Bende Ali Sami Yen Arena veya Ali Sami Yen Spor Kompleksi Olucağını Duymuştum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Düşünsenize Taraftar şöyle bağırıyor

Burası Türk Telekom Burdan çıkış yok

Bu haber nerden alıntı ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Düşünsenize Taraftar şöyle bağırıyor

Burası Türk Telekom Burdan çıkış yok

Bu haber nerden alıntı ?
    Ve Türk Telekom'a edilen küfürler bize de gelicek Ali Sami Yen Türk Telekom Arena Stadyumu süper olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hıh bak o zaman olabilir . Sadece isim olarak resmi yerlerde geçer TT ama tribünlerde burası samiyen denir gene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burası ASY TT Arenamı diyecek taraftarlar bide

Biz bile Kadıköy diyoruz Şükrü Saraçoğlu uzun diye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya zaten söylenmişti stadın isim hakkının satılacagı. Bu normal bişey. XXX Ali Sami Yen Spor Kompleksi , yada Ali Sami Yen XXX Spor Kompleksi olacaktı. TT olacakmış. Hayırlı olsun. Avea dan kurtulacagımıza sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ismin tamamı tt olmaz inşallah ali samiyen tt arena olabilir . tabi ek gelir de sağlayacaktır klüp için yararlı bir anlaşma . ama tt'nin renkleri gs ile alakasız o ne olacak

2009-2010 sezonundan itibaren formamızda reklam olarak Türk Telekom şirketi yer alacak. Stad bittikten sonra da 10 yıl süreyle "Türk Telekom Stadı" olarak anılacak.

Arkadaşlar, haber galatasaray.org'dan alıntı. Kesin yani stadın isminin "Türk Telekom Stadı" olması.

Ayrıca yönetim zaten stadın isim hakkının satılacağını söylemişti. Oradan da bir gelir kaynağımız oldu, çok iyi oldu. Tabii ne kadar vereceklerini bilmiyoruz ama olsun.

haberin linki / galatasaray.org

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ismin tamamı tt olmaz inşallah ali samiyen tt arena olabilir . tabi ek gelir de sağlayacaktır klüp için yararlı bir anlaşma . ama tt'nin renkleri gs ile alakasız o ne olacak
    Türk Telekom'un renkleriyle forma rengimizin ne alakası var? Bir şekil uydurulur. Sadece yazı olur, beyaz bir dikdörtgen boşluk üzerine "Türk Telekom" diye yazı olur vs. vs.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Türk Telekom'un renkleriyle forma rengimizin ne alakası var? Bir şekil uydurulur. Sadece yazı olur, beyaz bir dikdörtgen boşluk üzerine "Türk Telekom" diye yazı olur vs. vs.
    sarı kırmızı üstünde mavi beyaz garip durur bence

Ayarlarlar onu merak etmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stadın ismi Türk Telekom Stadı olmayacak..yine Ali Sami Yen olacak ama önüne Türk Telekom ismi gelecek ..günümüz futbolunda en büyük takımlar bunu yaparken Türkiye de buna öncü olmak güzel bir duygu tebrikler yönetim..

Işın Çelebi Lig Tv deki bir programda Stad a sponsor olan firmadan yaklaşık 100 milyon dolar civarında bir gelir beklediklerini söylemişti..acaba bu işin finansı konusunda açıklama gelecekmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk Telekom Ali Sami Yen Stadı? Bunu bilete basana kadar 10 bilet basarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türk Telekom Stadyumu Ali Sami Yen Arenası güzel isim olur TT başa gelmek zorundaysa. Ama sadece TT Stadı olursa çok çok saçma olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen Arena olur Arenası olmaz O ne yahu Diskosu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yukarıda Işın Çelebi nin konuşmalarına yer vermiştim ilaveten şunu söyleyebilirm :

Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi olacak bize ait olan alanın genel adı..

ama stad konusunda çeşitli söylemler var .. benim tercihim TT Ali Sami Yen Arena dır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Türk Telekom Stadyumu Ali Sami Yen Arenası güzel isim olur TT başa gelmek zorundaysa. Ama sadece TT Stadı olursa çok çok saçma olur.
    Aygün İstersen Ansiklopedi bastıralım bu isim için

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence Daha Kısa Bir Firma İsmi Bulunabilirdi.. Ama Genede Çok Güzel bir Gelir Olacağı Kesin..
    Türk Telekom Ali Sami Yen Stadı Peh...

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Aslantepe Ali Sami Yen TT Kompleksi.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    stadın ismi Türk Telekom Stadı olmayacak..yine Ali Sami Yen olacak ama önüne Türk Telekom ismi gelecek ..günümüz futbolunda en büyük takımlar bunu yaparken Türkiye de buna öncü olmak güzel bir duygu tebrikler yönetim..

Işın Çelebi Lig Tv deki bir programda Stad a sponsor olan firmadan yaklaşık 100 milyon dolar civarında bir gelir beklediklerini söylemişti..acaba bu işin finansı konusunda açıklama gelecekmi
    Ciddi misin? Adnan Polat mı söyledi sana bunu? Okumadıysan gir oku.

Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’mize de ismini veriyor. Böylece Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen yeni stadımız, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.

Ayrıca 100 milyon $, toplam gelirdir. Yani 10 senelik stad reklamı + 5 senelik forma reklamı. Yoksa bizim stad isim hakkının senelik 10 milyon $ edeceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

En güzeli TT Ali Sami Yen Arena

TT kısaltma olarak yazmadım gerçektede TT olsun hem okunuşuna güzel

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    En güzeli TT Ali Sami Yen Arena

TT kısaltma olarak yazmadım gerçektede TT olsun hem okunuşuna güzel
    Türk Telekom'da zaten o kadar milyon doları stadın isminin başına TT koydurmak için verecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse stadta TT yazsın diye para vermez yahu Türk Telekom yazar kesinlikle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 yılda 40 milyon euro alacak diye birşey duydum bu stad ismi için . Türk Telekom Stadı olursa kötü olur bence

Nesil
    2006

Aslında Avrupa'da çoğu takım stadlarını bu tarz sponsorluklar ile isim hakkı veriyor ve iyi bir para alıyorlar. Galatasaray iyi bir iş yaptı. Türk Telekom bu sayede ismini Avrupa'ya duyuracak. Bari Türk Telekom maç izlemeye gelenlere hediye felan versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stadyumun ismini kim bilir ne kadar'a sattık..Kesin 75M'den asagıya satmamısızdır..Localar satılacak.Baskan baya gelir bekliyordu..Telekom yıllık 15M verecekmiş..Amatör subelerde yasadı..Stad adını falan çok takmamıza bence gerek yok..Zamanı gelince belli düzenlemeler olur..Hele şu stadımız bir bitsin..(TT Arena)olsa işde fena olmaz

Batuhan çok dogru konuşmuş..Günümüz futbolunda bunu örnekleri var..Yeni stadda sakın eski açık falan beklemeyindeTrübünlere bile sponsor bulunacak..Vodafone trübünü mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ciddi misin? Adnan Polat mı söyledi sana bunu? Okumadıysan gir oku.

Ayrıca 100 milyon $, toplam gelirdir. Yani 10 senelik stad reklamı + 5 senelik forma reklamı. Yoksa bizim stad isim hakkının senelik 10 milyon $ edeceğini zannetmiyorum.
    Adnan Polat ın söylemesine gerek yok.. Aslantepe sorumlusu G.Saray yöneticisi eski bakan Işın Çelebi nin açıklamasını söyledim ben..tabiki tek seferde 100 milyon degil her yıl belli oranlarda olmak üzere..sponsorluk süresiyle ilgili..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aslında Avrupa'da çoğu takım stadlarını bu tarz sponsorluklar ile isim hakkı veriyor ve iyi bir para alıyorlar. Galatasaray iyi bir iş yaptı. Türk Telekom bu sayede ismini Avrupa'ya duyuracak. Bari Türk Telekom maç izlemeye gelenlere hediye felan versin.

Modem falan mı versin Batu

100 milyon $ kazanıcaksak koysunlar TT'yi başa canım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri