Bizim şahinler diil mi ya bunlar..![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
abo bizim Hüsam abi, bizim mahallenin polisi bu.
öhhh beee...yapıyo abi adamlar.güvenliğe önem veriyorlar.bizimancak milletvekillerimiz gezsin zırhlı arabalarla lüx arabalarla...
İnanma Yücel resimlere...O altındaki araba benim aslında...Geçen gün yanlışlıkla kırmızı ışıkta geçince beni durdurup arabayı bağladılar...Şimdi de polis oto'su yapmış üçkâğıtçılarOriginally Posted by comandanteche
![]()
eheheh doğrudfur benimde ona benzer bi oyuncağım kaybolmuştu![]()
ben polis olmam abi türkiyede toyota dan başkasını vermezler adama yada reno 12
ya bi tane film vardı polislerle ilgili alman filmi türk de vardı orda..ordaki arabalara acırdım parçalanırlardı hep bunlara daa öle olmasın![]()
-
kobra takibiOriginally Posted by Maymuncuk
çok izlerdm wallaa
her nakadar polis te olsan o arabayı çizdermeye kıyamazsn bee
Abi bizde de Toyota Corolla'lar varOnlar da idare eder di mi?
Yeni megane'lar da mevcut. 30 milyara yakın ikisinin de en özelliksiz versiyonları![]()
ben polis olmaya karar verdimama türkiyede böyle değilki
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Normal bu, Amerika'da super car denilen kategoride çok araç var yollarda. Ve hırsızlık olaylarında çok kullanılıyor, kovalamacalar hayli fazla. Yollarda geniş ve rahat olunca hırsız gaza basıp gidiyor.
Bunlar bizde olsaydı diye düşündüm. Aklıma Jim Carrey'in Aman Tanrım filminde dedikleri aklıma geldi:
Sınırsız beygir gücü. Gidecek yol yok!
aman ha arabaya binecez diye kredi kartı borcundan intiharın eşiğine gelebilirsiniz![]()
ahaha çok yerinde bi tespitOriginally Posted by tolginho
![]()
yaw bi adamın tıpe bak bıde arabaya bak ben olsam o adam kumanda bıle emanet etmem