Arkadaşlar bu konuda sezon öncesi yapılan hazırlık kampı,hazırlık maçları ile ilgili haberler ve yorumlarımızı paylaşacağız.
Arkadaşlar bu konuda sezon öncesi yapılan hazırlık kampı,hazırlık maçları ile ilgili haberler ve yorumlarımızı paylaşacağız.
So what?
Saike
Avusturya’da İlk İdman
03.07.2008 13:24
Yeni sezon hazırlıkları için dün Avusturya’ya giden Futbol Takımımız, bu sabah ilk idmanını yaptı. Siyah Beyazlılarımız günü çift idmanla tamamlayacak.
Leogang Stadı’ndaki çalışmada Siyah Beyazlılarımız 2’şerli ve 3’erli gruplar halinde yaklaşık 2 saat süren tempolu koşular yaptılar. Sağ arka adalesinde çekme bulunan Adem Büyük ise takımdan ayrı düz koşu yaparak ilk idmanı tamamladı. Futbolcularımızın yoğun tempoya rağmen neşeli olmaları ise dikkatlerden kaçmadı.
Takımımız günün ikinci çalışmasını TSİ 19.00’da yapacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avusturya’da Kros Çalışması
04.07.2008 13:25
Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Siyah Beyazlılarımız bugünkü ilk antrenmanda kros çalışması yaptı.
Isınma hareketlerinin ardından süreli koşular yapan Siyah Beyazlılarımız kondisyon yüklemesiyle ilk antrenmanı bitirdi. 1.5 saate yakın süren idmanda havanın diğer günlerin aksine serin olması oyuncularımızın işini kolaylaştırdı.
Antrenmana ayrı bir program eşliğinde salonda çalışan Tello’nun yanı sıra kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman katılmazken, yeni transferimiz Uğur İnceman ilk kez takımla bir araya geldi. Ekibimiz TSİ 19.00’da ikinci çalışmasını yaparak günü tamamlayacak.
Öte yandan Uğur İnceman’ın bugün yapılması planlanan basın toplantısının önümüzdeki günlerde yapacağı açıklandı.
![]()
Last edited by anilton : 04.Temmuz.2008 at 14:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk maçımızı kazanmışız.Hayırlı olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş:2 Red Bull Salzburg II:0
Futbol Takımımız yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçında Red Bull Salzburg’u 2-0 mağlup etti. Gollerimizi Mehmet Sedef ve Fahri Tatan kaydetti.
Siyah Beyazlılarımız 7. dakikada Mehmet Sedef’in attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren Ekibimiz, Fahri Tatan’ın 33. dakikadaki golüyle durumu 2-0 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.
Takımımız'ın ilk hazırlık maçını Başkanımız Yıldırım Demirören de izledi. Başkanımız, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın vefat haberini alınca stattan ayrıldı.
Ekibimiz yarın (6 Temmuz) yapacağı üç idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’daki çalışmada basın mensupları görev yapabilecekler.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: Stadium Leogang
Beşiktaş: Hakan Arıkan (Dk. 45 Korcan Çelikay), Serdar Kurtuluş (Dk. 45 Ali Tandoğan), Mehmet Sedef, Ekrem Dağ (Dk. 45 Rıza Şen), Tuna Üzümcü, Fahri Tatan (Dk. 45 Delgado), Can Erdem (Dk. 45 Mert Nobre), Emre Özkan (Dk.75 Serdar Özkan), Ergun Aydın (Dk. 45 Cisse), Sezer Sezgin (Dk. 45 Aydın Karabulut), Batuhan Karadeniz (Dk. 60 Necip Uysal)
Yedekler: Korcan Çelikay, Erdem Köse, Anthony Seric, Matias Delgado, Mert Nobre, Necip Uysal, Rıza Şen, Edouard Cisse, Aydın Karabulut, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, Filip Holosko, Tomas Sivok
![]()
İlk hazırlık maçını üstüste gelen iki kötü olayla galibiyetle kapatmamız gayet güzel..
İlk maçımızı yapmışız.Gençler ağırlıklı çıkmışız.Acaba tekrarı verilecek mi BjkTv'de ve verilecekse ne zaman?
Bu arada Uğur kampa katıldı mı?
So what?
Saike
Arkadaşlar şuan ilk 11 de oynayan oyuncuların isimlerini yazarmısınız..
![]()
Üst taraf soldan sağa; Hakan Arıkan,Serdar Kurtuluş,Emre Özkan,Batuhan,M.Sedef,Tuna
Alt taraf soldan sağa; Sezer Sezgin,Can Erdem,Ergun Adyın,Fahri,Ekrem Dağ
Maça başlanan diziliş;
-----------------Hakan-----------------
Kurtuluş-----Tuna----E.Özkan----S.Sezgin
--------------Ergun---Fahri--------------
Ekrem Dağ------------------------M.Sedef
--------------Can----Batuhan-------------
İlk gol; Batuhan indiriyor M.Sedef tamamlıyor...
İkinci gol; Kazanılan serbest vuruşta Fahri topu çatala gönderiyor...
İkinci yarıdaki kadro ve diziliş ise böyle;
----------------Korcan--------------
Tandoğan----Tuna----Cisse-----Seric
Rıza Şen-----S.Özkan--Necip----Aydın
----------------Delgado--------------
-----------------Nobre---------------
Last edited by anilton : 06.Temmuz.2008 at 19:01
Beşiktaş ilk sınavı geçti
SERDAR SARIDAĞYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Leogang bölgesinde sürdüren Beşiktaş, ilk maçında Red Bull Salzburg II’yi 2-0 mağlup etti.
60
Avusturya 2. Ligi’nde yer alan rakibi karşısında gençlerden kurulu bir 11 ile sahaya çıkan Kartal, 8. dakikada Mehmet Sedef ve 33’te Fahri Tatan’ın golleriyle galip geldi. Karşılaşmanın kadrosunda Uğur İnceman, Zapotocny ve sol arka baldırında ağrı olan Tello yer almadı. Ertuğrul Sağlam yeni transferlerden Sivok’a şans vermezken, Seric 60. dakikada oyuna girdi. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’dan sonra kaptan olan Delgado ile Nobre ise ikinci yarıda oyuna katıldı. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın vefat haberini alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in de bu sabah özel uçakla İstanbul’a geleceği öğrenildi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yayın neden verilmedi acaba geçen sene veriliyordu hazırlık maçları.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hazırlıklar Devam Ediyor
06.07.2008 15:04
İlk hazırlık maçında Red Bull Salzburg’u 2-0 mağlup eden Futbol Takımımız, bugünü üç idmanla tamamlayacak. Ekibimiz ilk iki antrenmanında kondisyon çalışması yaptı.
Sabah erken saatlerde kros çalışması yapan Siyah Beyazlılarımız öğlenki idmanda ise kamp otelinin spor salonunda ağırlık antrenmanları yaptı.
Takımımız üçüncü ve son idmanını ise TSİ 19.15’te yapacak.
![]()
![]()
Oh be dağda ne güzeL temiz hava aLıyorLar![]()
Akşam Antrenmanı
Futbol Takımımız bugünü üç idmanla tamamladı. Sabah kondisyon ağırlıklı iki idman yapan Ekibimiz akşam ise sahada topla çalıştı.
Sağanak yağmur altında 2 saatlik bir idman yapan Siyah Beyazlılarımız ısınma hareketleri sonrasında pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Takımımız son olarak 4 gruba ayrılıp yarım sahada değişmeli olarak çift kale maç yaptı.
Akşamki antrenmana sakatlığı geçen Tello katılırken, sol kolundaki rahatsızlığın tedavisine devam edilen Rasim Mutlu katılmadı.
Takımımız hazırlıklarını yarın (7 Temmuz) TSİ 11.00 ve 19.00’da yapacağı çift idmanla sürdürecek.
![]()
![]()
BizimkiLer epey iyi çaLışıyorLar. İLk hazırLık maçında da zorLanmadan ve sakatsız ayrıLmayı başardık.
Can ın fiziği de dikkatimi çekti hani. Epey sağLam bir fiziği var biraz da teknik oLarak kendisini geLiştirebiLirse çok iyi oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sabah Antrenmanı
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Futbol Takımımız günü tek idmanla tamamladı.
Kas ağrıları bulunan Holosko’nun salonda çalıştığı için katılmadığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretindeki idmanda Siyah Beyazlılarımız ısınma bölümünde önce düz koşu yaptı ardından top çalma ve el topu oynadı. Daha sonra 4 grup halinde tek pas çalışan Ekibimiz, son olarak 6 gruba ayrıldı ve değişmeli olarak minyatür kalede maç yaptı. İki grup maç yaparken diğerleri pas idmanıyla antrenmana devam etti.
Tek pas çalışmasında sol ayak üst adalesinde gerilme meydana gelen Serdar Özkan idmanı yarıda bıraktı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, genç futbolcunun önemli bir sakatlığının olmadığını, tedbir için idmandan çıkartıldığını belirtti.
İkinci Hazırlık Maçı Yarın
Futbol Takımımız, Avusturya’daki ikinci hazırlık maçında yarın (8 Temmuz) St. Johann ile karşı karşıya gelecek. Stadium St. Johann’daki mücadele TSİ 19.30’da başlayacak.
İlk hazırlık karşılaşmasında Red Bull Salzburg’u 2-0 mağlup eden Siyah Beyazlılarımız, Avusturya’da 4 maç yapacak. Ekibimiz yarınki (8 Temmuz) maçın dışında 11 Temmuz’da Alman takımı VFL Bochum’la, 15 Temmuz’da ise Romanya ekibi Steau Bükreş ile oynayacak.
Bu maçımızıda kazandık.Ekrem'in gol atmasına da ayrıca sevindim.
Beşiktaş:4 St. Johann:0
Futbol Takımımız ikinci hazırlık maçında Avusturya 3. lig ekiplerinden St. Johann ile karşılaştı. Stadium St. Johann’daki mücadele Siyah Beyazlılarımız’ın 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. Gollerimizi Can Erdem, Nobre, Bobo ve Ekrem Dağ attı
Siyah Beyazlılarımız ikinci hazırlık maçında rakibinden üstün bir futbol ortaya koydu. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Ekibimiz, ikinci devrede attığı gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.
1. DEVRE
7. dakikada Korcan’ın pasında topla buluşan Aydın, rakibini geçtikten sonra sol çizgideki Sezer’e uzun bir pas attı. Sezer’in ortasına iyi yükselen Can’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı.
15. dakikada Mehmet Sedef’in orta sahadan attığı pasla ceza yayı üzerinde topu kontrol eden Rıza’nın şutunu kaleci kornere çeldi.
27. dakikada Fahri, rakibinden kaptığı topu Can’a verdi ancak genç futbolcunun plasesi yandan dışarı gitti.
39. dakikada Aydın, orta sahadan kaptığı topu Can Erdem’e verdi. Can müsait pozisyonda topu filelerle kucaklaştırarak Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi.
2. DEVRE
55. dakikada Delgado topu sağ çizgideki Ekrem’e verdi. Sağ taraftan içeriye giren Ekrem’in şutu kalecide kaldı.
60. dakikada Delgado, Nobre paslaşmasında son vuran Delgado oldu ama kaleci topu kornere attı.
76. dakikada Serdar’ın sağdan yaptığı ortaya güzel yükselen Nobre skoru 2-0 yaptı.
80. dakikada Delgado’nun rakiplerinden sıyrılarak Bobo’ya bıraktığı topu Brezilyalı futbocu iyi değerlendirdi ve karşılaşmada skor 3-0 oldu.
87. dakikada soldan gelen ortaya Ekrem kafayla müdahale etti ve Takımımız, ikinci hazırlık maçını bu golle 4-0 kazandı.
Beşiktaş: Korcan Çelikay (Dk. 45 Erdem Köse), Sezer Sezgin (Dk. 45 Serdar Kurtuluş), Tuna Üzümcü (Dk. 45 Sivok), Emre Özkan (Dk. 45 Zapotocny), Ali Tandoğan (Dk. 45 Seric), Aydın Karabulut (Dk. 45 Tello), Fahri Tatan (Dk. 45 Delgado), Mehmet Sedef (Dk. 45 Cisse), Rıza Şen (Dk. 41 Ekrem Dağ), Can Erdem (Dk. 45 Bobo), Batuhan Karadeniz (Dk. 45 Nobre)
Yedekler: Hakan Arıkan, Erdem Köse, Cisse, Delgado, Tello, Nobre, Bobo, Sivok, Zapotocny, Seric, Ergun Aydın, Necip Uysal, Serdar Kurtuluş, Ekrem Dağ
Hafif sakatlıkları nedeniyle karşılaşmaya getirilmeyen Rasim Mutlu, Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Holosko kendilerine verilen program doğrultusunda salonda çalıştılar. Ekibimiz yarını (9 Temmuz) izinli geçirecek.
![]()
9 Numara Kim ? Can Erdem Mi ?
St.Johann karşısındada galibiyetle dönmüşüz.Tabii bu maçlarda galibiyetler pek bir şey ifade etmiyor.Sonuçta karşımızdaki takım 3.lig ekibi.Önemli olan yeni transferlerin takımla uyuşması,gençlerin gösterdiği performans..
So what?
Saike
Antrenman Notları
Dünkü hazırlık maçında St. Johann’ı 4-0 mağlup eden Futbol Takımımız sabah hafif bir idman yaptı.
Ekibimiz 1.5 saat süren çalışmada kısa aralıklı tempolu koşular yaptı. Antrenmana Uğur İnceman, Holosko, Rıza Şen, Mehmet Sedef ve Tuna Üzümcü katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Uğur’da kas sertleşmesi olduğu için salon çalışması yaptığını, diğer Futbolcularımız’ın ise tedbir amaçlı olarak idmanda yer almadığını belirtti. Serdar Özkan ise takımdan ayrı yaptığı düz koşuyla günü tamamladı.
Siyah Beyazlılarımız yeni sezon hazırlıklarını yarın (10 Temmuz) TSİ 11.00'da yapacağı çalışmayla sürdürecek.
![]()
TeLLo geçen sezon sonuna doğru aLdığı kiLoLardan kurtuLmuş gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Takımımız Şehir Turunda
Siyah Beyazlılarımız sabah antrenmanı sonrasında kamp yerine yakın olan Zel Am See’de gezerek keyifli saatler geçirdiler.
Sabah antrenmanından sonra izinli olan futbolcularımızdan bir grup otelde kalıp dinlenmeyi tercih ederken, bir kısmı ise Zel Am See’de alış veriş yaparak vakit geçirdi. Genç futbolcularımızdan Aydın Karabulut ise takım arkadaşlarına Türk bir ailenin işlettiği kebapçıda yemek ısmarladı.
Cömert Aydın...![]()
Aydınıma bak beeBu sene gol pasları konusunda da cömert olur umarım (:
Ağırlık İdmanı
Hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren Siyah Beyazlılarımız günün ilk antrenmanında ağırlık çalıştı.
Bütün Futbolcularımızın katıldığı idmanda Takımımız ısınma hareketlerinin sonrasında salona inerek çeşitli jimnastik aletlerinde ağırlık ve güç antrenmanları yaptı. Ekibimiz Avusturya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına TSİ 19.00’da basına açık olarak yapacağı çalışmayla devam edecek.
![]()
Sabah yapılan idman bitiminde gençlere güreş teklif eden Delgado´nun karşısına Can Erdem çıktı.
Sabah yapılan idman bitiminde gençlere güreş teklif eden Delgado’nun karşısına Can Erdem çıktı. Arjantinli, rakibini altına alıp zafer pozu verirken gururluydu.
Ancak bu, erken bir sevinçti! Can’a yardıma gelen Aydın Karabulut vardı. Aydın, ayaklarından çekerek kaptanı tuşa getirdi. Ama güreş daha bitmemişti!
Güreşi izleyip alkışlarla tempo tutan oyuncular arasından Cisse dayanamayıp adaletsizliğe el koydu! Koşarak gelip Delgado’yu iki genç futbolcunun altından kurtardı.
![]()
Futbolcularımız arasındaki bu samimiyet ortamı sevindirdi beni.![]()
So what?
Saike
Aynen Şemsi beni de.Hem çalışıyorlar, hem eğleniyorlar ne güzel (:
cisse yine meşhur donuyla delgadoyu kurtarmış![]()