1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Acil yardım!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Acil yardım!

arkadaşlar sağlık raporu nasıl çıkarılır ? acil cevaplarsanız çok sevinirim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağlık ocağına git. Sağlık raporu alacaktım de. Bir form doldurturlar. SOnra doktorun yanına gidersin. Eğil doğrul kollarını uzat falan der. Sonra raporu imzalar veriri.

ama bazen verem savaş dispanserinden isterler. Onun içinde dispansere gidip ciğer filmi çektirmen lazım formaliteden.

Ne için lazım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya ben İTÜ konservatuvara giricem de oradan istediler.Ciğer filmi flan yazmıyo ama sadece sağlık raporu diyo.Sağlık ocağı işini yaptım çok sağolasın.Ama dispanser lazımmı bilmiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Rahat ol, bir düz çizgi üzerinde yürütüyorlar. Oturtup kaldırıyorlar. Gerekirse göz sağlığı içinde bir iki şey okuturlar biter. Herkes sağlam raporu alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağlık ocağından aldıgın yeterlidir. Diğer türlü olsa onu belirtirlerdi zaten. Genelde de onu işe alırken istiyorlardı ama artık istemiyorlar sanırım en son işe girerken bende sağlık ocağı raporuyla hallettim.

İTÜ içinde başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Rahat ol, bir düz çizgi üzerinde yürütüyorlar. Oturtup kaldırıyorlar. Gerekirse göz sağlığı içinde bir iki şey okuturlar biter. Herkes sağlam raporu alıyor.
    Benim Lisansım Çıkarken Onu Bile Yapmamışlardı.. Sağlık Ocağındaki Doktor Sağolsun 1 Kere Nefes Alışımı Verişimi Dinledi Herşeyi Çözdü Sağlam Raporunu Verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sağlık ocağından aldığın kağt yeterlidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sağlık ocağından aldıgın yeterlidir. Diğer türlü olsa onu belirtirlerdi zaten. Genelde de onu işe alırken istiyorlardı ama artık istemiyorlar sanırım en son işe girerken bende sağlık ocağı raporuyla hallettim.

İTÜ içinde başarılar.
    Sağol çok teşekkürler =)
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri