Fenerbahçe kazanır
Berabere sonuçlanır
D.Kiev kazanır
fenerbahcemize sonsuz başarılar kaybedersek yönetimden takıma kadar sallantılar olur kazanırsak 3 deplasman maglubiyetini unutturabilir.
Fenerbahce cok formsuz,ama artik biryerden baslanilmasi gerekiyor galibiyetlere.Bu Kiev maci olabilir,evinde oynayacak Fener cünkü.Taraftarlar,yönetim,futbolcular birlesirlerse Fenerbahce bu maci alir.Ama bunun olacagi zor,taraftarlar ayrilmislar,yönetim ayri caliyor,futbolcular ayri oynuyorlar.Bence bu mac berabere biter.
şu durumumuzla zor bir maç olacak gibi ama taraftarımızın önünde olmak herşeyi unutturuyor.
bi kenetlenelim bakalım
yorum yapmanın çok zor olduğu bir maç ama kazanmak zorunda olmamız ve maçın içeride olmsı ibreyi bize doğru çeviriyor.
Bu maçı kazansak bile ben çıkış maçı olacağını düşünmüyorum ve Fenerbahçe ancak ligin ikinci yarısıyla beraber çıkışa geçer diyorum...
Kırılma noktası bu maç..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kazanacağımızdan zerre şüphem yok![]()
Kazanmak zorundayız bu maçın sonucu bir çok şeyi değiştirecek.İnşAllah kazanırız.
Herkes herşeyin farkında, bu maçta alınacak bir mağlubiyet herkes için kötü olacak. Bu nedenle bu maça farklı hazırlanıyorlardır. Ligde alınan mağlubiyetlei telafi etmek için oynayacaklardır.
Kazanırız, belki iyi de oynarız ama hala aynı adamlarla aynı şekilde oynamaya devam edersek olası galibiyet iyi yolda olduğumuzu göstermez.
"YÜCE ATATÜRK"
Kazanırsak 2 3 hafta daha soluk alırız ama bizdeki sorunların düzeleceğini sanmıyorum Açıkcası bu maçta berabere dahi kalsak taraftarın tepkisi çok sert olur Umarım böyle bir durum yaşamayız ...
Taraftar çok önemli aslında, artık başkanı, ayrımcılık olayını bir kenara bırakmalılar. Oyuncuların kendine güveni gidiyor, bu maçta oyuncu hata yapsa da homurdanma yaşanmamalı, "Hep Destek Tam Destek" olmalı taraftar takımına. Aragones'in çok yapacak birşeyi yok, oyuncular aynı oyuncular, bu nedenle iş taraftara düşüyor.
Sanki sezona yeni başlıyormuş gibi olmalılar.
"YÜCE ATATÜRK"
Telsim tribünde yine organizasyon var, az önce bildirisi geldi. Telsim bu sene lokomatif tribün oluyor çok güzel.
Yine tribün şovu yapıcak olmamız çok güzel![]()
Bu maç berabere bitmez bence, ya Fenerbahçe kendine gelir bu maçı kazanır, hem de rahat kazanır(3-1 gibi), ya da kötü formunu sürdürür ve bu maçı da kaybeder.Rakibin de etkili silahları var, hata affetmeyebilirler...
Osman katılıyorum. Her büyük maçta olduğu gibi yine herkese parmak ısırtacak bir şov var.
Kendi sahasında yener fenerbahçe..Ama ciddi ön libero sorunu var..Şuanki görüntüleriyle maldonado ve josico 1 ön libero bile etmiyor..
zor maç zevkli olacak bence bu maç kiev iyi futbol oynuyor fenerbahce zorlanır ama kazanır kendi sahasında
Kesin Kazanacağımızı Düşünüyorum..Bu Galibiyet ile Çıkışa geçeceğimize inanıyorum..![]()
Ben takıma bu maçta çok güveniyorum.Artık herşeyin farkına varmışlardır umarım.Kazanırsak rahat kazanırız.PSV maçı gibi 3-0 2-0 gibi.Bangoura'ya DİKKAT !
En optimistik halimi zoraki olarak kullanıyorum ve tek farklı galibiyet alırız diyorum. Buna inanmak istiyorum..Ama kalbimi bi kenara bıraktığımda aklım bu maç için beraberlik diyor..İnşallah galibiyet serimiz devam eder. Gazetelerde Bu maçı kazanamazsa Aragones'in gideceğine dair haberler var.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu maçtaki olası bi yenilgi durumunda kıyamet kopar..
Edit: Berabere biterse 2-2 3-3 ten aşağı bitmez..Çünkü geriye düşüp öyle yakalarız kiev'i..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
4-5 gol yer kaybederiz. Bundan sonra olumlu konuşmayacağım artık hiç güven vermiyor. UEFA'ya gitme maçı olacak kazanan grubunda üçüncü olur.
Gerçekten Fenerbahçe için çok kritik bir maç.Kırılma maçı bir nevi.Puan kaybı halinde camidaki sert rüzgarlar esmeye devam edecek,hatta artadabilir.Ayrıca bu maçta yaşanacak puan kaybı gruptan çıkma yolunda büyük bir dezavantaja neden olacak.
Kiev'in kadrosu fena değil.Maçı seyretmedim ama ilk maçta evlerinde Arsenal'e karşı son dakikalarda yedikleri golle Arsenal'e puan kaptırmaları bunu destekleyecek cinsten.Bu maçta 1 puan için oynayacaklardır diye düşünüyorum.
Fenerbahçe yönetimi,teknik heyeti ve futbolcular bu maçın ehemniyetinin mutlaka farkındadırlar.Bu yüzden maça farklı bir motivasyon ile hazırlanıyorlardır diye düşünüyorum.Bu maçta iyi oyunla beraber alınacak bir galibiyet bu sezon tüm yaşananları unutturabilir herkese ve bu maç yükselişin ilk basamağı olabilir geçen seneki İnter maçı gibi..
Fenerbahçe evinde,seyircisinin önünde iyi oynarsa kazanacaktır diye düşünüyorum.Diğer maçlardaki gibi vasat bir oyun sergilerlerse D.Kiev affetmeyecektir..
Geçmişe bakınca Fener kesinlikle yenilir diyorum. Bu kötü oyun ölene kadar böyle gitmeyeceği gerçeğinide düşününce her an herşeyin olabileceği bir maç olarak görünüyor. Bunları bir araya getirdiğimizde Fenerbahçe hezimette yaşayabilir, alacağı bir galibiyetle durumu geçici olarak toparlayabilir. D. Kiev sanırım ligdeki maçını 3-0 kazandı.
D.Kiev gayet iyi duruyor.
Her zaman demiştim mabedde herkesi yeneriz diye maçın bayrama gelmesi kötü oldu yoksa tribünde olurdum maçı kazanmaktan baska caremiz yok.Semih'in olmaması kötü tabi ki ama 12.adamın desteğiyle ve artık işlerin yoluna girmesi için kazanacağız.
Fenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon grupta kendi sahasındaki ilk maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, taraftarların da desteği ile karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Dinamo Kiev maçı öncesinde sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Semih ile Josico karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Edu'nun, yarınki maçta savunmadaki yerini alması bekleniyor.
Fenerbahçe'nin maça şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Emre, Maldonado, Uğur, Alex, Guiza
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Avusturyalı hakem Thomas Einwaller yönetecek.
29.09.2008Kaynak : AA
Kazanmaktan başka çaremiz yok.Kaybedersek çok uzun süre kendimize gelemeyiz.
Kadıköy'de herşey farklı oluyor.Ama bu sefer sanırım olmayacak..İnter'ler Sevilla'lar derken bir hava vardı takımda!Artık yok.Yine de yenebiliriz ancak iyi oyun oynamadan yensek 2 hafta idare etmek için olacak.
İşimiz bundan sonrası için çok zor,herşeyin başladığı/bittiği maç bu olacak sanırım.
Burası ayrı bir lig ayrı bir vitrin oyuncular ekstra konsantrasyon ile çıkacaklar bu maça onlarda bu maçın çıkış maçı olabileceğini ve önemini biliyorlar bireysel olarak Kiev'den çok daha kaliteli oyuncularımız var bu maça alıp çifte bayram yaparız umarım
Umarım Fenerbahçe KazanırVe Herkese Çifte Bayram Yaşatır aksi takdirde fenerbahçede köklü değişiklikler olabilir
ankette beraberlık dedım ama bence fenerbahce kazanacak aksı takdırde olacakları dusunmek bıle ıstemıyorum bır besıktaslı olmama ragmen .. buyuk ıhtımalle saracoglunda olcam ve avazım cıktıgı kadar bagırcam .. ulusal bır lıg orası ne de olsa =)