Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arrow Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Galatasaray - Steaua Bükreş

VS

Galatasaray - Steaua Bükreş

Tarih: 13 AĞustos 2008
    Yer: Ali Sami Yen Stadı
    Saat: 21.15
    Yayın: D-Smart
    Hakem: Laurent Duhamel

Yine bu maça da 5 gün kaldı.. Haydi konuşalım..
    Last edited by barahir : 11.Ağustos.2008 at 14:00

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Allah'ın izniyle Bu maçı kazanıp Gruplara yükseliceğiz (ümit Karansız olsak bile )
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Bu maçın skorunu merak ediyorum. Bükreş, futbo olarak çıkış içinde. Özellikle Romanya futbolu bir kaç sezona damgasını vurdu ve bunuda UEFA Katsayı puanı olarak gösterdiler.

Hagi, güzel bir açıklama yaptı. Galatasaray, Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynuyor ama; Bükreş böyle takımlarla oynayamıyor o yüzden bu maçın havasını daha iyi kaldırabilir dediler. Galatasaray hazırlık maçlarında gol atamıyor ama; bu maçta farklı olacaktır. Galatasaray eğer bu maçı gol yemeden kazanır ise turu geçeceğini düşünüyorum.

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraya başarılar diliyorum umarım taraftarlarını ve türk halkını hayal kırıklığına uğratmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Deplasmanadaki maç çok kötü bir zemin ve çok ateşli bir seyirci önünde oynanacak.Bu yüzden Galatasaray'ın maçı ya gol yemeden tek farkla yada en az 2 farkla kazanması gerekiyor.Bunu yapabilirmi bence yapabilir.Tabi oyuncular gününde olursa.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üstün olacağımız bir maç tek korkum fazla gol kaçırırsak çok kötü olur..Ama turu geçeriz..

Numaralı Grup 1: 250 YTL
    Numaralı Grup 2: 200 YTL
    Kapalı Alt Grup 1: 350 YTL
    Kapalı Alt Grup 2: 250 YTL
    Eski Açık: 50 YTL
    Yeni Açık Üst: 50 YTL
    Yeni Açık Alt: 50 YTL

ilk maçtan bilet fiyatlarını uçmuşlar..
    bu maçı gol yemeden 1-0, 2-0 kazanırsak bnce de geçeriz turu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Zor maç.Umarım Galatasaray kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol yollarında problem olduğu ve Ümit Karan'ın da bu maça yetişemiyeceği söyleniyor.Bükreş son yıllarda iyi bir çıkış halinde ama Galatasaray gol yiğerekte olsa kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defansımız o kadar kötümü :/ .Bence gol yemeyiz Steaudan 2 farklı kazanırız gibi geliyor Nonda'dan bu sefer patlama bekliyorum.Kazanacagız inşAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fiyatlara göre Yeni Açık yolu göründü. Savunmamız gerçekten çok iyi.Forvet sıkıntısını bence Nonda-Kewell'la çözebiliriz.Hatırladığım kadarıyla Kewell Leeds'de forvet oynuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şu cümleyede uyuz oluyorum .. bir x takımlı olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum.. Yani ne gerek var insanın kendi takımını belirterek giriş yapmasına.. Neyse bende bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'a cani gönülden başarılar diliyorum Gs gol yemeden kazanır bu maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray kazanır. Ancak tek sorun golü bulduğu dakika olacak sanırım. Erken bulursa gol yemeden 3 farklı kazanır, gecikirse bir tane atar yatar Galatasaray. Gol yiyeceğini sanmıyorum ancak. Belki bir karambol topu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gol sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum bu maç.Hem bu maç hazırlık maçı değil hem de oyuncular antrenmanda boş kaleye nasıl gol atılır diye çalışmışlardır Steaua erken bir gol bulursa işimiz zora girer fakat defansımızın pek geçit vereceğini sanmıyorum Steaua oyuncularına (: Zevkli olmasını ve Galatasarayımızın kazanmasını istediğim bir maç.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Şu cümleyede uyuz oluyorum .. bir x takımlı olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum.. Yani ne gerek var insanın kendi takımını belirterek giriş yapmasına.. Neyse bende bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'a cani gönülden başarılar diliyorum Gs gol yemeden kazanır bu maçı.
    aynen abi bende uyuz oluorum ümit karan yoksa arda var,forvet yoksa orta sahz oyuncularımız atar yaser atar mutlaka bu maçı alırız.tahmini skor 2-1.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Ben bu maçın çok sıkıcı olacağına inanıyorum.Steau'nun Galatasaray'a gol atacağını sanmıyorum .Galatasray bence maçı 1-0 alıcaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gol yememek önemli gol yemediğimiz bir galibiyet tur için avantajlı olur.Umarım kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray bu maçta gol yemez , ama mevcut forvet hattı ile de zor gol atar.1 tane atacaktır yine de Galatasaray.1-0 biter tahminim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ilk maç dışarda olsaydı bir galibiyetle bu işi bitirebilirdik ama şimdi kesin gol yemememiz gerekiyor . müthiş bir defansif hata olmazsa yiyeceğimizi sanmıyorum ilk golu atana kadar sıkıntılı geçebilir maç umarım çok gecikmez . erken bulursak 2-0 3-0 gibi rahat skorları bulabiliriz .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TemkinLi oLmak gerek, Steau hafife aLınmaması gereken bir rakip ve GaLatasaray dan daha hazır durumdaLar şu anda. GaLatasaray kaLitesini gösterirse turu geçecektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi'ni özledik. Bi kere gol atamayız gibi sorunları kafamızdan silmemiz gerekir. Onların hepsi hazırlık macında kaldı. Onlar "Hazırlık" macıydı. Bu mac cok farklı. Her seyiyle oyuncular cok daha ciddiye alacaklardır bu macı. Rakip defansı cok iyi degilmiş sanırım. Bu da Arda, eger oynarlarsa Kewell, Lincoln gibi teknik oyuncular için iyi. Forvette Nonda oynayacak , benim bu konuda bir endişem yok. Nonda iyi bir forvet ve gerekeni yapacaktır. Defans ikilisinin Meira - Servet mi , Meira - Emre Aşık mi olacagı belli degil; fakat hangi 2 li olursa olsun cok saglam olacagı kesin. Önlerinde Mehmet Topal ve Barış gibi 2 koşan, basan oyuncu olacak. Yani kadro olarak Steau dan cok üstünüz. Taraftar da maca cok ilgi gösterecektir, müthiş bir atmosfer olacaktır. Gol yemeden 1 farklı dahi kazansak turu gececegimizi düşünüyorum. Steau ya deplasmanda gol atarız cünkü. 2 Takımında avrupa tecrubesi üstdüzeyde. Çekişmeli mac olacak. Ben 1-0 yada 2-0 kazanacagımızı düşünüyorum. Allah utandırmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Allah nasib ederse bu maçta Samiyende olacağım. Eski açıkta yerim hazır. Çok gol kaçırma korkum var ama umarım olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Nonda aynı performansı gösterirse maç 0-0 biter bence.Romanya'da Ümit olursa 0-1 alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nonda iyi oynuyor bence bu maçta şanssızlığını kıracak..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bir şekilde alırız, iyi bir skorla gideriz deplasmana inşallah..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maça kesin gözüyle bakılmamalı gs hazlk maçlarında çok iyi değildi açıkçası inşallah avantajlı bir skor elde derler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mça büyük ihtimal 11 ile çıkıcaz kewell ve lincoln tamamen iyileşmiş maçta oynayacaklar..

-------------------De santcis-------------------

Sabri--------Meira--------Servet-------H.balta

Arda-------Ayhan----------M.topal........Kewell

--------------------- Lincoln----------------------

---------------------Nonda-----------------------

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Mça büyük ihtimal 11 ile çıkıcaz kewell ve lincoln tamamen iyileşmiş maçta oynayacaklar..

-------------------De santcis-------------------

Sabri--------Meira--------Servet-------H.balta

Arda-------Ayhan----------M.topal........Kewell

--------------------- Lincoln----------------------

---------------------Nonda-----------------------
    zaten lincoln kewell ikilisi sakat olmadığı sürece bu kadroyla oynayacağız her maç bence ayhan hariç . barışı kesemez bence ayhan . ayrıca barış hazırlık maçlarında müthişti barış kesin oynar . zaten hazırlık maçında attığı tekmeden sonra hocanın da gözünden düşmüş olabilir . ayhan - barış değişikliğiyle yapılmış kadro süper olur .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış'ın yeri garanti. Ayhan oynamaz o kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

lincoln gerçek lincoln'u herkes gorecek gibisinden laflar söylemiş ender oynadığı maçlardan önce söylediği gibi . allah sonumuzu hayır etsin

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri