Allah'ın izniyle Bu maçı kazanıp Gruplara yükseliceğiz (ümit Karansız olsak bile )
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçın skorunu merak ediyorum. Bükreş, futbo olarak çıkış içinde. Özellikle Romanya futbolu bir kaç sezona damgasını vurdu ve bunuda UEFA Katsayı puanı olarak gösterdiler.
Hagi, güzel bir açıklama yaptı. Galatasaray, Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynuyor ama; Bükreş böyle takımlarla oynayamıyor o yüzden bu maçın havasını daha iyi kaldırabilir dediler. Galatasaray hazırlık maçlarında gol atamıyor ama; bu maçta farklı olacaktır. Galatasaray eğer bu maçı gol yemeden kazanır ise turu geçeceğini düşünüyorum.
Başarılar.
Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraya başarılar diliyorum umarım taraftarlarını ve türk halkını hayal kırıklığına uğratmaz.
Deplasmanadaki maç çok kötü bir zemin ve çok ateşli bir seyirci önünde oynanacak.Bu yüzden Galatasaray'ın maçı ya gol yemeden tek farkla yada en az 2 farkla kazanması gerekiyor.Bunu yapabilirmi bence yapabilir.Tabi oyuncular gününde olursa.
Üstün olacağımız bir maç tek korkum fazla gol kaçırırsak çok kötü olur..Ama turu geçeriz..
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 200 YTL
Kapalı Alt Grup 1: 350 YTL
Kapalı Alt Grup 2: 250 YTL
Eski Açık: 50 YTL
Yeni Açık Üst: 50 YTL
Yeni Açık Alt: 50 YTL
ilk maçtan bilet fiyatlarını uçmuşlar..
bu maçı gol yemeden 1-0, 2-0 kazanırsak bnce de geçeriz turu..
Zor maç.Umarım Galatasaray kazanır..
Gol yollarında problem olduğu ve Ümit Karan'ın da bu maça yetişemiyeceği söyleniyor.Bükreş son yıllarda iyi bir çıkış halinde ama Galatasaray gol yiğerekte olsa kazanacaktır.
Defansımız o kadar kötümü :/ .Bence gol yemeyiz Steaudan 2 farklı kazanırız gibi geliyor Nonda'dan bu sefer patlama bekliyorum.Kazanacagız inşAllah.
Fiyatlara göre Yeni Açık yolu göründü.Savunmamız gerçekten çok iyi.Forvet sıkıntısını bence Nonda-Kewell'la çözebiliriz.Hatırladığım kadarıyla Kewell Leeds'de forvet oynuyordu.
Şu cümleyede uyuz oluyorum .. bir x takımlı olarak Galatasaray'a başarılar diliyorum.. Yani ne gerek var insanın kendi takımını belirterek giriş yapmasına.. Neyse bende bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'a cani gönülden başarılar diliyorumGs gol yemeden kazanır bu maçı.
Galatasaray kazanır. Ancak tek sorun golü bulduğu dakika olacak sanırım. Erken bulursa gol yemeden 3 farklı kazanır, gecikirse bir tane atar yatar Galatasaray.Gol yiyeceğini sanmıyorum ancak. Belki bir karambol topu.
Gol sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum bu maç.Hem bu maç hazırlık maçı değil hem de oyuncular antrenmanda boş kaleye nasıl gol atılır diye çalışmışlardırSteaua erken bir gol bulursa işimiz zora girer fakat defansımızın pek geçit vereceğini sanmıyorum Steaua oyuncularına (: Zevkli olmasını ve Galatasarayımızın kazanmasını istediğim bir maç.
Ben bu maçın çok sıkıcı olacağına inanıyorum.Steau'nun Galatasaray'a gol atacağını sanmıyorum .Galatasray bence maçı 1-0 alıcaktır...
Gol yememek önemli gol yemediğimiz bir galibiyet tur için avantajlı olur.Umarım kazanırız.
Galatasaray bu maçta gol yemez , ama mevcut forvet hattı ile de zor gol atar.1 tane atacaktır yine de Galatasaray.1-0 biter tahminim...
ilk maç dışarda olsaydı bir galibiyetle bu işi bitirebilirdik ama şimdi kesin gol yemememiz gerekiyor . müthiş bir defansif hata olmazsa yiyeceğimizi sanmıyorum ilk golu atana kadar sıkıntılı geçebilir maç umarım çok gecikmez . erken bulursak 2-0 3-0 gibi rahat skorları bulabiliriz .
TemkinLi oLmak gerek, Steau hafife aLınmaması gereken bir rakip ve GaLatasaray dan daha hazır durumdaLar şu anda. GaLatasaray kaLitesini gösterirse turu geçecektir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonlar Ligi'ni özledik. Bi kere gol atamayız gibi sorunları kafamızdan silmemiz gerekir. Onların hepsi hazırlık macında kaldı. Onlar "Hazırlık" macıydı. Bu mac cok farklı. Her seyiyle oyuncular cok daha ciddiye alacaklardır bu macı. Rakip defansı cok iyi degilmiş sanırım. Bu da Arda, eger oynarlarsa Kewell, Lincoln gibi teknik oyuncular için iyi. Forvette Nonda oynayacak , benim bu konuda bir endişem yok. Nonda iyi bir forvet ve gerekeni yapacaktır. Defans ikilisinin Meira - Servet mi , Meira - Emre Aşık mi olacagı belli degil; fakat hangi 2 li olursa olsun cok saglam olacagı kesin. Önlerinde Mehmet Topal ve Barış gibi 2 koşan, basan oyuncu olacak. Yani kadro olarak Steau dan cok üstünüz. Taraftar da maca cok ilgi gösterecektir, müthiş bir atmosfer olacaktır. Gol yemeden 1 farklı dahi kazansak turu gececegimizi düşünüyorum. Steau ya deplasmanda gol atarız cünkü. 2 Takımında avrupa tecrubesi üstdüzeyde. Çekişmeli mac olacak. Ben 1-0 yada 2-0 kazanacagımızı düşünüyorum. Allah utandırmasın..
Allah nasib ederse bu maçta Samiyende olacağım. Eski açıkta yerim hazır. Çok gol kaçırma korkum var ama umarım olmaz.
Eğer Nonda aynı performansı gösterirse maç 0-0 biter bence.Romanya'da Ümit olursa 0-1 alırız.
Nonda iyi oynuyor bence bu maçta şanssızlığını kıracak..
Bir şekilde alırız, iyi bir skorla gideriz deplasmana inşallah..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bu maça kesin gözüyle bakılmamalı gs hazlk maçlarında çok iyi değildi açıkçası inşallah avantajlı bir skor elde derler
Mça büyük ihtimal 11 ile çıkıcaz kewell ve lincoln tamamen iyileşmiş maçta oynayacaklar..
-------------------De santcis-------------------
Sabri--------Meira--------Servet-------H.balta
Arda-------Ayhan----------M.topal........Kewell
--------------------- Lincoln----------------------
---------------------Nonda-----------------------
zaten lincoln kewell ikilisi sakat olmadığı sürece bu kadroyla oynayacağız her maç bence ayhan hariç . barışı kesemez bence ayhan . ayrıca barış hazırlık maçlarında müthişti barış kesin oynar . zaten hazırlık maçında attığı tekmeden sonra hocanın da gözünden düşmüş olabilir . ayhan - barış değişikliğiyle yapılmış kadro süper olur .
Barış'ın yeri garanti. Ayhan oynamaz o kadroda.
lincoln gerçek lincoln'u herkes gorecek gibisinden laflar söylemiş ender oynadığı maçlardan önce söylediği gibi . allah sonumuzu hayır etsin![]()