Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçında 6 Eylül'de deplasmanda Ermenistan'la, 10 Eylül'de İstanbul'da Belçika ile karşılaşacak A Milli Takımımızın kadrosu açıklandı.

Sakatlıkları nedeniyle Hamit Altıntop, Nihat Kahveci, Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör ve Caner Erkin'in çağrılmadığı aday kadroda şu oyuncular yer alıyor:

KALECİLER
    1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
    2- SERDAR KULBİLGE KOCAELİSPOR
    3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI

4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5- UĞUR KAVUK ANTALYASPOR
    6- SERVET ÇETİN GALATASARAY
    7- İBRAHİM KAŞ GETAFE
    8- MEHMET POLAT GAZİANTEPSPOR
    9- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
    10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
    11- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
    12- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
    13- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
    14- SERDAR ÖZKAN BEŞİKTAŞ
    15- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
    16- MEHMET TOPUZ KAYSERİSPOR
    17- AYHAN AKMAN GALATASARAY
    18- MEHMET AURELIO REAL BETIS
    19- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
    20- SELÇUK İNAN TRABZONSPOR
    21- NURİ ŞAHİN DORTMUND
    22- MEHMET TOPAL GALATASARAY
    23- TUNCAY ŞANLI MIDDLESBROUGH
    24- ARDA TURAN GALATASARAY

HÜCUM OYUNCULARI
    25- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
    26- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX
    27- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
    28- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

En iyi seçimLeri yapmış oLmaLı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mevlüt Yerine Fatih Tekke Olsaydı Daha Güzel Olurdu Ama Fena Değil Kadro

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çağlar ın çağırılmasına çok sevindim sol ayaklı savunma oyuncusu gerekliydi..

Kazım ve emre dışındaki seçimleri çok iyi buldum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takıma seçilmek buna denir...

İ.Toraman en formda zamanında çağrılmadı,ama F.Bahçe karşısında iyi bir futbol sergileyen M.Polat anında milli takımda,yapma be Fatih Hoca.İlk defa kadro seçimlerinde Fatih Hoca'yı zayıf gördüm...

Hazırlık maçı olsa neyse diyecem.2010 dünya kupasında Uğur-Servet-M.Polat-Çağlar dörtlüsünümü düşünüyor acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

28 oyuncu çağırmış, bazı oyuncuların milli takım havası alması için çağrılması bence doğru. Sonuçta 18 kişi maça çıkacak, hafta sonu da mutlaka sakatlanan olur ve bu sayı düşer. Takımın 11'ini oluşturacak oyuncular zaten hemen hemen belli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takım seçmek buna denir...
    tek maçla seçildiğine pek katılmıyorum..

örneğin Çağlar oynadığı dönemlerde Denizlispor un en istikrarlı oyuncularından biri ayrıca sol bek özelliği olan bir oyuncu olması Hakan Balta ya alternatif oluşturabilir..

Mehmet Polat --> Emre Güngör ün yerine

Uğur Kavuk---> Sabri Sarıoğlu nun yerine çağırıldı

ayrıca Fatih hoca şunu da söylemek istiyor..yaşınız kaç olursa olsun iyi performans gösterip hak ederseniz milli forma sizin olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Polat Kazım ve Uğur kavuk kim Allah aşkına ya Terim kafasına göre adam seçiyor yine bir maçlık performansa göre

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Polat ne yaaa.Giray'ı,İlhan'ı,Bekir'i,Yasin'i,Egemen'i,Aydı n'ı,Ali Turan'ı var.Bunlardan iyi mi M.Polat...

Uğur'a gelene kadar Abdurrahman var,daha ne yapsın milli takıma seçilmek için.Koray Çölgeçen var...

Neyse saygı duymak lazım...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Başka nasıl bir şansı var allah aşkına kaç maç oynandı ki 1 maçlık diyip duruyorsunuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hiç beğenmedim Fatih hocanın seçimleriniÖzellikle defans hattındakileri...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Başka nasıl bir şansı var allah aşkına kaç maç oynandı ki 1 maçlık diyip duruyorsunuz..
    Milli takımın belli bir iskelet kadrosu vardır.Ara ara o iskelet kadroya eksiklikler olduğunda ve ya çok formda olanlardan oyuncu dahil edersin...

Tek maça bakarak alınacaksa F.Bahçe'den hiç kimse alınmamalıydı.Bilmem anlatabildim mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aynen adama sorarLar, nerde AbduLkadir, nerde ÇöLgeçen. Hemen bir maç iyidi diye topLamış bütün AntepLiLeri. Geçen sezon ağzınLa kuş tuttuLar yaranamadıLar. Bu yıL bazıLar bir maç iyi oynadı diye hemen miLLi. Yok böyLe bir anLayış yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kale,orta saha ve forvet seçimlerini beğendim.Savunma bölgesinde farklı isimler var.Ayrıca hoca boşuna hak edene formasını veririm imajı vermeye çalışmasın.En formsuz zamanında Sabri'yi bu takıma çağırdığını,Toraman'ı en formda zamanında çağırmadığını hepimiz biliyoruz.Yinede mevkisinden dolayı,karar mercii o olduğundan dolayı kararlarına saygı duyuyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Milli takımın belli bir iskelet kadrosu vardır.Ara ara o iskelet kadroya eksiklikler olduğunda ve ya çok formda olanlardan oyuncu dahil edersin...

Tek maça bakarak alınacaksa F.Bahçe'den hiç kimse alınmamalıydı.Bilmem anlatabildim mi?
    Zaten iskelet kadro alınmış..İskelet kadrodan kimler eksik sence?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mehmet Topuzun Kadroda Olmasına Çok Sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zaten iskelet kadroya bir şey söylediğimiz yok.Ben sadece eksiklerin yerine alınan oyuncuları doğru bulmadığımı söylüyorum...

Egemen,Giray,Ali Turan gibi oyuncular M.Polat'tan daha çok hakediyorlar bence...

Yine Abdurrahman,Koray gibi oyuncular Uğur'dan daha çok hakediyorlar bence...

Bunlar benim fikirlerim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadroya giren süpriz isimler formaliteden zaten takımın istekeleti belli zaten Bence güzel bir kadro

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zaten iskelet kadroya bir şey söylediğimiz yok.Ben sadece eksiklerin yerine alınan oyuncuları doğru bulmadığımı söylüyorum...

Egemen,Giray,Ali Turan gibi oyuncular M.Polat'tan daha çok hakediyorlar bence...

Yine Abdurrahman,Koray gibi oyuncular Uğur'dan daha çok hakediyorlar bence...

Bunlar benim fikirlerim...
    Ben aksi bir durum söylemedim zaten 1 maçtan başka bir şansı yok dedim sadece..
    Hangi oyuncuları neden seçti şeklinde bir yorumum olmadı..Artık neye göre seçtiğini de bilmiyorum..Muhtemelen 18 kişilik kadroyuda antrenmanda ki performanslara göre seçecektir Fatih Terim..

Bir Fenerbahçeli olarak Ümit Karan'ın bu kadroda olmasını isterim. Mevlüt'ün yerine ya Tekke ya da Ümit Karan çok iyi olurdu.

Sheriff Misafir

Katılıyorum bende anilton'a.. Çağlar ve Mehmet hariç kadro iyi.. Mevlüt biraz şansı hakediyor.. Belki patlama yapar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Defansa bir Ali Turanı veya bir Aydını birkez denesin başka birey dmeiyorum geçen hafta 3 büüyüklerle oynaynları toplamış yine

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Deumi'yi,Tabata'yı falan Türk yapıp alsaydık.Fatih Yiğen'i neden almamış.İlk hafta üç büyüklere karşı biraz iyi oynayan Uğur,Çağlar,M.Polat kadroya çağrılmış.Tek maçlık performansla milli takıma seçilmek buna denir...

İ.Toraman en formda zamanında çağrılmadı,ama F.Bahçe karşısında iyi bir futbol sergileyen M.Polat anında milli takımda,yapma be Fatih Hoca.İlk defa kadro seçimlerinde Fatih Hoca'yı zayıf gördüm...

Hazırlık maçı olsa neyse diyecem.2010 dünya kupasında Uğur-Servet-M.Polat-Çağlar dörtlüsünümü düşünüyor acaba...
    Çok haklısın..

Artık takım oturmalı..Ayrıca farklı yüzler takıma mont edilmeli...(Özellikle defansa)Şampiyonada defansımızın ne halleere düsdügünü gördük..Sürekli deneme tahtası gibi olmamalı..Yunanistan gibi takım onbiri hemen hemen belli olması lazım..
    Last edited by Emurafu : 30.Ağustos.2008 at 00:19

Mehmet Polat çok enteresan ? Çağlar ve Uğur iyi olmuş ama .

Polat'ın yerine Egemen düşünülemez miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Egemen gerek hazırlık maçlarında gerekse de Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarında çok iyiydi , bu adamın Bursa'da ki performansı da ortadaydı azmi ve hırslı oyun yapısıyla adeta defansta tek başına savaşıyor..

4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5- UĞUR KAVUK ANTALYASPOR
    6- SERVET ÇETİN GALATASARAY
    7- İBRAHİM KAŞ GETAFE
    8- MEHMET POLAT GAZİANTEPSPOR
    9- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
    10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
    11- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
    12- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

şu oyunculardan stoper olarak sadece Servet var .. Gökhan Zan'ın performansı da iyi değil , Antalya maçında bunu çok net gördük. Gökhan, Uğur Kavuk, Uğur Boral, Çağlar bunlar bek oyuncuları zaten.. bir sürü formda stoperimiz varken neden kadroya çağrılmıyorlar merak ediyorum..! M.Polat olayına ise hiç girmiyorum..

tabi bunları yapan sıradan bir teknik adam değil , karizması , entrasan mimikleri , kısacası koskoca imparator o..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kalsık fatıh hoca

euro 2008de yaptıgı sacma secımlerı yıne yapmıs mevlut yerıne üömit veya fatihtekke.defansta o ladıgı mehmet yerıne aydın,ali turan, bekir,en formda ve gecen yılın en ıyı defanslarından egemen olabılırdı. dahada sayılır bu kadroya alınmayan ıyı ve formda adamlar ama neyse hoca o karear verır uygular.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar bi izleyelim görelim ondan sonra yorum yapalım bence..

Fatih hoca nın bizim yaşımızdan fazla teknik direktörlüğü var..aldıysa vardır bir bildiği..

Mehmet Polat 30 yaşına gelmiş, milli takıma çağrılıyor. Anlamsız buldum, Gaziantepspor lige iyi bir başlangıç yaptı diye hemen kadroya çağırmış. O mantıkla yaklaşılacaksa Yasin de Partizan maçında iyi oynadı, o da alınmalıydı. Çağlar ve Uğur da gereksiz, Sivasspor'dan Hayrettin çağrılmalıydı sol bek için. Forvet hattında ise Mehmet Yıldız bulunmalıydı.

Bu kadroya bakarsak en iyi onbir şu şekilde olabilir:
    Volkan, Gökhan Gönül, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Mehmet Aurelio, Arda, Tuncay, Semih.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mehmet Polat hariç kadro iyi bence.Fransa Ligi'nde Sochaux'da 11 oynayan Mevlüt mü çağırılmayacaktı.Çağlar ve Uğur Kavuk kadroya giremez bence.Hayrettin ve Abdurrahman'ı beğenmiyorum.İkisi de düz kanat oyuncuları bence Çağlar ve Uğur gördüğüm kadarıyla topta kullanabiliyorlar.Hayrettin'i bir ara çağırmıştı zaten ama bir daha gerek duymadı demekki.Mehmet Polat yerine Egemen veya Eren Güngör olabilirdi.

Mehmet Polatı alıp da 11 e koyacak değil yahu :9 İbrahim Kaş ı da çağırdıydı zamanında Fatih Hoca.
    Bu arada Aurelio sakatlandı diyorlar. Kadrodan çıkarıldı mı? Yerine birisi alındı mı?..
    Last edited by Hugo : 01.Eylül.2008 at 15:35

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri