1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: 4. Hafta / Giresunspor - Kasımpaşa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 4. Hafta / Giresunspor - Kasımpaşa

21.09.2008 Pazar

Saat : 15.00

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Deplasmanda Samsun'a 4 atmanın moraliyle Kasımpaşa'yı da yener Giresun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mayk konuştun yine.Her Giresun'u desteklediğinde yeniliyoruz umarım bu kez yeneriz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

kasımpaşa tecrübeli ve iyi bir ekip anton'u tutarlarsa giresun'un gol atma şansı yok gibi bişe

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsun'lu kardeşim maçı izledinmi (Samsun) maçını bilmiyorum ama Alex'i tutmak gerçekten kolay değil.Samsunspor'u bana göre tek başına yıktı.

Bu maçta da en büyük kozumuz yine ANTON ALEX.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İki güçlü ekip.Güzel maç olacaktır.Beraberlik olur diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın hakemi İzmir bölgesinden Hakan Ceylan olarak açıklandı.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Samsun'lu kardeşim maçı izledinmi (Samsun) maçını bilmiyorum ama Alex'i tutmak gerçekten kolay değil.Samsunspor'u bana göre tek başına yıktı.

Bu maçta da en büyük kozumuz yine ANTON ALEX.
    maçı izlediğim için anton'u tutarlarsa maçı alabilirler diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    .

Giresunspor'da hedef 3 puan

Bank Asya 1.Lig'de hafta sonu sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Giresunspor, güçlü rakibi karşısında galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Mehmet Birinci, ligin ilk 2 haftasında kazanabilecekleri maçları kaybettiklerini ve üçüncü haftadaki Samsunspor maçında ilk galibiyetlerini elde ettiklerini belirterek, ''İlk 2 haftada şansızlıklar yaşamasaydık, ligde lider olabilirdik'' dedi.
    Kasımpaşa'nın grubun en güçlü takımlarından biri olduğunu ifade eden Birinci, ''Geçen yılki kadrolarını bozmadılar. Ama biz kesinlikle yenmek istiyoruz. Daha ligin başı ama Kasımpaşa'yı yenersek ligde ilk 6 için en büyük adaylarından biri oluruz'' diye konuştu.
    Birinci, Giresunspor taraftarlarının desteğinden memnunluk duyduklarını ve bu maçta da onların desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak : AA
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Giresunspor da moraller yerinde,farkli Samsunspor macindan sonra.Ama yine de bu mactan Giresunun galip ayrilamayacagini düsünüyorum,berabere bitmesi en büyük olasilik.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kasımpaşa son dakikada: 0-1

Bank Asya 1. Lig'de 4. hafta mücadelesinde Kasımpaşa deplasmanda, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Giresun'daki mücadelede rakibine oranla daha baskılı oynayan Kasımpaşa aradığı golü maçın bitimine bir dakika kala Moritz ile buldu.
    Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden ve kadrosunun neredeyse tamamını koruyarak yeniden Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Kasımpaşa, Bank Asya 1. Lig'de ilk iki haftada kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Kartalspor ile berabere kalarak ilk puanlarını kaybetmişti. Kasımpaşa bu hafta, Giresun karşısında son dakikalarda da olsa kazanmayı bilerek üç puanı hanesine yazdırdı. Lige Kasımpaşa'nın aksine çok kötü başlayan ve ilk iki maçını kaybeden, geçtiğimiz hafta ise Samsunspor'u 4-0 mağlup ederek ilk puanlarını alan Giresunspor, Kasımpaşa karşısında 1 puana çok yaklaşmıştı ama olmadı.
    Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 10'a yükseltirken, Giresunspor 3 puanda kaldı.
    Stat: Atatürk
    Hakemler: Hakan Ceylan, Adil Sinem, Serkan Olguncan
    Giresunspor: Metin, Anton, Koray (Dk. 82 Taner), Barış, İbrahim, Tolga, Hasan Aydınlı (Dk. 57 Sezai), Aydın, Fırat, Muharrem (Dk. 76 Hasan Demir), Mehmet
    Kasımpaşa: Tolga, Fatih, Ömer, Merthan, Serkan, Evren, Özgür, Rıza (Dk. 46 Murat), Yekta (Dk. 70 Erhan), Alparslan, Merthol (Dk. 82 Moritz)
    Gol: Dk. 89 Moritz (Kasımpaşa)
    Sarı Kartlar: Dk. 62 Muharrem, Dk. 80 Koray (Giresunspor), Dk. 46 Evren (Kasımpaşa)

21.09.2008
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Quote Originally Posted by FOREVER SAMSUN View Post
    kasımpaşa tecrübeli ve iyi bir ekip anton'u tutarlarsa giresun'un gol atma şansı yok gibi bişe
    giresun:0 kasımpaşa:1

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok sıkıcı bir maçtı.

Tribünler tamamen doluydu.12bin taraftar falan vardı.45.dakikada bile maça girmek isteyenler vardı.giriş sorun oldu.

Yine baygın bir maç geçiyordu Kasımpaşa daha takım olduğu için daha adam gibi geliyordu.Giresun doğru düzgün atak yapamadı.

Skorboard'a baktım 89:57 idi ve Moritz çok güzel bir gol attı.Tebrikler Kasımpaşaya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Mayk konuştun yine.Her Giresun'u desteklediğinde yeniliyoruz umarım bu kez yeneriz
    Ben sizi destekledim de ne zaman kazandınız abi ?

Tebrikler Kasımpaşa'ya.Deplasmanda 3 puan almak güzel başarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Acayip hastayım ama yine de gideceğim maça.

Kazanmamız gereken bir maç.Alex'e güveniyorum

Mesaj Yetkileri