Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

7 77.78%
  • Kocaelispor

2 22.22%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Kocaelispor [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Gençlerbirliği - Kocaelispor [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gençlerbirliği bence bu sene ilk 5'i zorlar.Galibiyet bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Birliği'nden bu sene iyi şeyler bekliyorum.Savunmada geçen sezonun yıldızlarından İlhan Eker ile birlikte tecrübeli El Saka oynayacak.İleride genç Djite çok iyi.Bu sene ondan bol gol bekliyorum.Djite'nin atacağı gol ve ya gollerle G.Birliği kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezona iyi başlaması şart olan bir takım Gençlerbirliği.Çünkü ilerleyen haftalarda işleri zora giriyor Gençlerin.

İlk maçta ligin yeni takımını yeneceğini düşünüyorum Gençler'in.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Birliği geçen sezondan farlı bir şekilde oynayacaktır bence.İyi oyuncular aldılar.Kocaeli'de bu sezon lige çıktı ve bir çok transferleri var.Bunların en önemlileri Jestroviç ve Serhat Akın.Zor maç olacaktır ama saha avantajınında katkısıyla Gençlerbirliği alır diyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gönlüm Kocaeli'den yana, en azından beraberlik almalılar bu maçtan..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sakary Ali Misafir

Gençlerbirliği farka gider diyorum gençlerbirliği bu sezon ilk 5-6 civarlarında dolaşırlar

Nesil
    2006

Gençlerbirliği geçen sezona düşmemek için oyNadı. Mutlaka bu sezon üst sıralarda olmak isteyecektir ve evinde alacağı her puan Gençlerbirliği için artı puan demektir. Bu nedenl ile Gençlerbirliği ligin yeni takımını yenecektir.

Nesil
    2006

Gençlerbirliğinin kazanacağını düşünüyordum ama; yeni çıkan Kocaelispor lige mutlaka puan ile başlamak isteyeceğini düşünmeye başladım ve maçı kaybetmeden bir puan ile tamamladılar. Kocaelispor bu yıl düşmemek için oynayacak izlenim veriyorlar ve bu işi başaracakları kadroya sahipler. Bir takım düşmemek istiyor ise bu deplasmandan alınan bir puan gelecekte büyük avantaj sağlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gençlerbirliği evinde kazanmalıydı ileriki haftalarda sıkıntıya düşmemek istiyorsa.Kocaelispor da lige yeni çıktı ve düşmemek için mücadele edecek gibi dursalar da yaptıkları iyi transferlerin yardımıyla da ligi orta sıralarda bitireceklerini düşünüyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Gençlerbirliği farka gider diyorum gençlerbirliği bu sezon ilk 5-6 civarlarında dolaşırlar

yemin et diyorum burda idda programı gibi şu alır bu alır demeden takımlar hakkında bilgileri olanlar analiz yapıp görüş bildirse daha iyi olmazmı?
    ---------------------
    dün maçtaydık yaklaşık 2 bin kişi,tribünde ön sırada olduğum için oyunu izledim
    gençlerbirliği genç ve yetenekli bi ekip çok teknikler tek paslarla bi anda ileri çıkıyolar ama gol vuruşlarında sıkıntılılar
    biz klasik 4-4-2 ile sahaya çıktık serdar kulbilge-musa büyük,dorde tutoric,ufuk çam,dusan andjelkovic-serhat akın,patrice,kemal aslan,julio cesar-taner gülleri,nenad jestrovic 11 iyle

serdar kulbilge;kalesinde güven veriyo refleksleri ve sezgisi çok sağlam böyle devam ederse milli takıma yükselik
    musa büyük;savunmadan çok hücuma yönelik bi oyuncu ama bekte sırıtmadı kademeleri yerinde,ve topla çok süratli topu kaptımı ok gibi fırlıyo
    ufuk çam,ufuk bilgiğimiz ufuk yerinde güven veriyo dün hatasız oynadı
    dorde tutoric;defansın belkemiği yerden havadan çok etkiliydi maşallahı var inşallah böyle devam eder
    dusan andjelkovic;referansları çok iyiydi ama dusan sahanın en kötüsüydü ileri gittimi gelmek bilmiyo,bi kaç topu ileri vurıyım derken taca attı böyle devam ederse klubeden çıkamaz
    serhat akın;serhat eskisi gibi güçlü,teknik ve hızlı 1 e 1 lerde etkiliydi
    patrice;siyahi oyuncumuz çok çalışkandı sürekli pres yapıp rakibin oyunun bozuyo ve yerinde müdahalelerle top kapıyo yorulmak nedir bilmedne 90 dk koştu
    kemal aslan;önceki gün imza attı dün oynadı ama sırıtmadı pasları yerinde kalitesini belli etti goldede payı çok büyüktü
    julio cesar;çok süratli bi oyuncu ama fazla varlık gösteremedi oyunda
    taner gülleri;koıştu mücadele etti zaman zaman top almak için geriye geldi ama net 1 pozisyonda harcadı
    nenad jestrovic;koşmuyo pres yok ama ilerde çok etkili çoğu yüksek topu aldı ve iyi top saklıyo gol sezisi çok kuvvetli attığımız golde kemal frikik kullandı top direğe çarpıp çizgi üzerinde kaldı o anda jestrovic,gençler defansı ve savunmasından önce kale ağzında bitip golü yazdı
    serdar topraktepe;2. yarı julio nun yerine girdi eskisi kadar hızlı olmasada ne yaptığını bilen bi oyuncu iyi top yaptı
    musa kuş;2. yarı neden serhatn yerine girdi bizde anlıyamadık çok net bi gol kaçırmaktan başka bişey yapmadı
    hamza mutlu;jestrovicin yerine girdi koştu pres yaptı başka bişey yoktu
    2. yarı jestronun yerine hamzanın girmesiyle savunmaya çekilip kontratak oynadık
    ilerliyen haftalarda takım uyum sağlayıp bülent bölükbaşı,tolga seyhan ve volkan bekiroğlununda katılımıyla daha iyi olucaz inşallah.

Mesaj Yetkileri