Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Milli Takımımız, Şili ile özel maç yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Milli Takımımız, Şili ile özel maç yapacak

Aldığı sonuçlar ve elde ettiği başarıyla Euro 2008'in en etkileyici ekiplerinin başında gösterilen Milli Takım, Avrupa Şampiyonası sonrası sahaya ilk kez kendi sahası ve seyircisi önünde çıkacak. Fatih Terim yönetimindeki Milli Takım, 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile özel bir maç oynayacak. Bu karşılaşmanın oynanacağı stat ve maçın başlama saati daha sonra açıklanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Güzel bir maç olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye-Şili maçı Kocaeli'de oynanacak

20 Ağustos 2008 Çarşamba günü Şili ile oynayacağımız, özel karşılaşmanın yeri ve saati belli oldu.

Buna göre Türkiye - Şili özel karşılaşması Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak. Maçın başlama saati ise 21.00 olacak.

Bu arada maç liglerin başlamasına iki gün kala.Amaç ne çözemedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet yahu maçların başlamasına 2 gün kala milli maçta nesi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

17sindede süper kupa var saçmalık!...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla arkadaşlar bu maç ciddi ciddi oynanacak.Hakemler felanda tespit edilmiş.Kimleri çağıracak Sinyor çok merak ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

çok zamansız ve gereksiz bi maç.. 17'sinde süper kupa 20 sinde bu maç 22'sinde TSL.. Çok kötü bi zamanlama..

8. Default

hakem yunanmış ama bence bi sorun oLmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maldonado bu maçta oynasada Milli Takımında nasıl oynadığını gösterse belki gözümüze girer eğer o zaman kadar yollanmazsa

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

B Milli Takım oyuncuları başlar büyük ihtimalle ilk 11'de. Ciddiye alınacak bir maç değil..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

yanıma adam bulursam gitmeyi düşünüyorum maça bi daha ne zaman gelirler izmit'e kim bilir.. ya da gelirler de ben burda olur muyum.. o da ayrı bi mesele tabi

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

Takvim olarak çok yanlış bence. Daha düzgün bir zamanda yapılmalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz daha erken yapılabilirdi bu maç...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İnşallah az sayıda milli oyuncu veririz..Kaliteli yerli oyuncular aldık..Umarım Terim gözden kaçırır bu seferlik Bu tarihteki milli maça böyle cevap

A Milli Takım’ın Şili maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kaleciler
    Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları
    Gökhan Gönül, Uğur Boral (Fenerbahçe) Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe)

Orta Saha Oyuncuları
    Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Selçuk İnan (Trabzonspor), Serdar Özkan (Beşiktaş), Mehmet Topuz (Kayserispor), Nuri Şahin (Dortmund), Caner Erkin (CSKA Moskova), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Mehmet Aurelio (Real Betis)

Hücum Oyuncuları
    Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Uzun bir aradan sonra milli takımda Trabzonspor'dan 4 oyuncu görmek çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hangi kanal vericek acaba

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Uzun bir aradan sonra milli takımda Trabzonspor'dan 4 oyuncu görmek çok güzel
    Önümüzde ki zaman diliminde Egemen ve Umut'da kadroya girebilir.. Ben aslında Egemen'i bekliyordum ama olsun . Egemen'in de sırası gelir .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolga Zengin, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan gibi adamların ne işi varya kadorda hala Aykut, Egemen,Giray yada Aydını alsa daha iyi olmazmıydı

EURO 2008'e çağırması gereken Nuri Şahin, Halil Altıntop, Mehmet Topuz ve İbrahim Kaş gibi isimlerin kadroya alınması yerinde olmuş. Serdar Kulbilge'nin alınmasını da maçın Kocaeli'de oynanacak olmasına bağlıyorum.

Serdar Kurtuluş'un alınmasına şaşırdım, uzun zamandır forma giymiyordu, bence alınmayabilirdi ama iyileşmişse eğer alternatif bir isim olur.

Bu kadrodan en iyi onbir bence şu şekilde olur:

GK: Volkan
    DR: Gökhan Gönül
    DL: Hakan Balta
    DC: Servet
    DC: İbrahim Kaş
    DMC: Mehmet Aurelio
    MR: Mehmet Topuz
    MC: Emre Belözoğlu
    ML: Arda Turan
    FC: Tuncay Şanlı
    FC: Semih Şentürk

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir kadro oluşturmuşta hala zamanı konusunda yanlış olduğunu düşünüyorum.Neyse umarım sakatlık felan olmaz.

Bu arada bakalım Halil Euro 08 sonrasıda affını isteyecek mi? Sanmıyorum isteyeceğini ama ne olacağı belli olmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serdar'ların , Nuri'nin, İbrahim Kaş'ın, Caner'in, Ceyhun'un alınması çok iyi.Bunlar Milli Takımın geleceği...

Nesil
    2006

Rüştü, yerini Serdar'a bırakmış.

Nihat Kahveci kadroda yok.

Halil, Gökhan Gönül ve Gökhan Ünal kadroya tekrar dahil olan isimler.

Hazırlık maçı değişik isimler denemek gerekiyor. Türkiye Milli Takımı eski yıllara göre daha fazla opsiyonlu kadro haline geldi. Buda bizim bir sakatlık durumda yerine kimlerin alınacağını gösterebiliyor.

Yıldıray bu kadroya keşke alınsaydı. En azından gurbetçi oyuncumuzu belki temelli kaybetmiş olmazdık. Tekrar formayı verince ne yaptığı gözükürdü. Sonuçta hazırlık maçı yeni isimlerin oynaması takıma daha yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Euro 2008 zamanı Fenerbahçede oynarken çağırmadığı Serdar Kulbilge'yi sırf maç oynadığı takımın şehrinde oynanacağından dolayı tribünlere oynmak olarak görüyorum.

Defans:Bir maç için 3 tane sağ bek 1 tane de sol bek almanın mantığını anlamıyorum(eğer Ceyhun sol bek oynuyorsa o başka-hiç izlemdim kendisini)
    Orta Saha:Mehmet Topuz ile Nuri Şahin'i herhangi bir sakatlık durumu yokken Euro 2008 kadrosuna almayıpta bu maçta almasında art niyet aramamak elde değil.Hadi Nuri daha çok genç diyelim ama Mehmet'in yeniden çağırlması düşünüdürüyor insanı.
    Forvet: Mehmet Topuz için olan görüşlerim Halil içinde geçerli.Nihat'ta sakatlığından dolayı çağırılımadı galiba.

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok sonuçta hazırlık maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Euro 2008 zamanı Fenerbahçede oynarken çağırmadığı Serdar Kulbilge'yi sırf maç oynadığı takımın şehrinde oynanacağından dolayı tribünlere oynmak olarak görüyorum.
    FB de oynarken Rüştü milli takımı bırakmamıştı. Şu an Milli takımı bıraktığı için Serdar cagırıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Defans:Bir maç için 3 tane sağ bek 1 tane de sol bek almanın mantığını anlamıyorum(eğer Ceyhun sol bek oynuyorsa o başka-hiç izlemdim kendisini)
    Uğur Boral sol bek alternatifi olarka düşünülüyor sanırım.Ceyhun sol bek değil, stoper olarak alındı kadroya.3 tane sağ bek olarak düşünmemiştir Fatih Hoca.Ya Sabri-GÖkhan ikilisini sağ bek olarak almış, Serdar'ı ön liberoda da düşünmüştür.Ki öncelikli ihtimal bu.Ya da BU 3'lüden birini sağ açık olarak düşünmüştür.Bu kritere de en uygun adam Sabri

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Egemen bu maç için çağrılmasa da ilerleyen zamanlarda kesinlikle Milli Takıma çağrılacaktır.. Hazırlık maçı da olsa uzun zaman sonra Trabzonspor'dan 4 tane oyuncu çağrılması sevindirici..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@gtTs26

Bundan sonra kullandığın kelimelere dikkat et.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nuri,Caner,İ.Kaş,S.Özkan,Ceyhun,Kurtuluş,Mevlüt gibi önümüzdeki yıllarda milli takımın iskeletini oluşturacak isimler artık formayı devralmalı...

Arda,Kazım ve M.Topal gibi oynayan gençlere yukarıdaki isimlerinde katılmasıyla iyi bir kadro yapılandırılabilir.Bunlara eklenecek isimlerde olabilir tabi ki ama artık yavaş yavaş yeni jenarasyon işlemeye başlamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Egemen bu maç için çağrılmasa da ilerleyen zamanlarda kesinlikle Milli Takıma çağrılacaktır.. Hazırlık maçı da olsa uzun zaman sonra Trabzonspor'dan 4 tane oyuncu çağrılması sevindirici..
    Ben Egemen'e nazaran Giray'ın formayı alacağını düşünüyorum.Egemen bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil.Giray'ı tercih ederim...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri