30 Ağustos 2008 Cumartesi
Saat : 20.00
Recep Tayyip Erdoğan Stadı / İstanbul
Hakem : ABDULLAH YILMAZ
30 Ağustos 2008 Cumartesi
Saat : 20.00
Recep Tayyip Erdoğan Stadı / İstanbul
Hakem : ABDULLAH YILMAZ
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kasımpaşa kazanır dk 25 gol yok
Ligin ilk maçı olduğundan ve iddaa'da Adanaspor'a oynadığımdan Adana'nın kazanmasını istiyorum. Dakika 38 ve gol yok.
Dakika 70 Sertan ile golü buldu Kasımpaşa.
Ayrıca 63.dakikada Ersan 2.sarıdan kırmızı kart gördü ve Adanaspor 10 kişi kaldı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasımpaşa 3 puanla başladı
Bank Asya 1. Lig'de ilk hafta mücadelesinde geçen sezon Süper Lig'den düşen Kasımpaşa, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Kasımpaşa'nın tek sayısını 70. dakikada Sertan kaydetti. 63. dakikada Adanaspor'dan Ersan, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Kasımpaşa bu skorla Bank Asya 1.Lig'e 3 puanla başlarken Adanaspor lige istediği gibi bir giriş yapamadı.
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Abdullah Yılmaz , Muhammet Yumak , Samet Çavuş
Kasımpaşa: Tolga , Fatih , Ömer , Merthan , Erhan (Dk. 90 Özgür ?), Evren , Andre (Dk. 82 Yekta ), Murat , Alpaslan , Sertan (DK. 76 Joseph ), Mertol
Adanaspor: Ahmet , Fırat (Dk. 35 Yunus ), M. Hakkı , Ersan , Kerem , Hakan , Onur (Dk. 75 Mark ), Fevzi , Burhan (Dk. 59 Emrah ), Erkan , Emre
Gol: Dk. 70 Sertan (Kasımpaşa) Kırmızı Kart: Dk. 63 Ersan (Adanaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 18 Fuat, Dk. 41 Fevzi, Dk. 66 Emre, Dk. 79 M. Hakkı, Dk. 84 Kerem (Adanaspor), Dk. 37 Alpaslan, Dk. 62 Merthan, Dk. 72 Fatih (Kasımpaşa)
30.08.2008Kaynak : Sporx.com
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Tebrikler Kasımpaşa ..