1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Turkcell Super Lig'e Özel Top!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Turkcell Super Lig'e Özel Top!

Turkcell Süper Lig'e Nike'tan yeni top

Nike'ın üstün teknolojik özelliklere sahip futbol topu "Total 90 Omni" siyah-beyaz rengi ve üzerindeki Turkcell Süper Lig logosuyla bu sene lige damgasını vuracak. Hedefi 12'den vuran yeni futbol topu Total 90 Omni, görünürlük açısından da üstün bir performans sunuyor. Nike araştırma laboratuarlarında iki yıl boyunca çeşitli testlere ve bilgisayar simülasyonlarına tabi tutulan bu top ayrıca dünyanın en iyi futbol kulüpleri ve futbolcuları tarafından da denendi. Turkcell Süper Lig’in yeni topu ilk olarak 23 Ağustos’ta kullanılacak.

Turkcell Süper Lig’in, FIFA tarafından kabul edilip onaylanan resmi topu Nike "Total 90 Omni", siyah-beyaz rengi ve üzerindeki “Turkcell Süper Lig” logosuyla bu sezon futbolcuları peşinden koşturacak. Total 90 Omni, içerdiği ileri teknoloji ile her vuruşta hedefe kilitleniyor ve hızlı bir şekilde hedefi 12’den vuruyor.

İspanya, İngiltere, İtalya ve Türkiye futbol liginin resmi maç topu olan “Nike Total 90 Omni” Manchester United, Arsenal ve Barcelona gibi dünyanın en büyük futbol kulüpleri tarafından da pek çok futbol karşılaşmasında kullanılıyor.

Nike’ın futbol topu “Total 90 Omni”, üretiminde kullanılan üstün teknikler sayesinde hız, hedefe doğru varış, havada doğru gidiş ve dizayn özellikleri ile dünyada bugün kullanılan futbol topları arasında hedefe en hızlı ve en doğru ulaşan futbol topu olma özelliğini taşıyor.

"Total 90 Omni" teknolojisi

Futbolcular, topa hangi futbol zemininde vururlarsa vursunlar, bekledikleri tek şey vardır; o da her yönden eşit bir etki ve dokunuş. Total 90 Omni’nin yeni panel geometrisi tam da bu amaca hizmet etmek üzere tasarlandı. Geliştirilmiş altıgen ve beşgenlerin muhteşem birlikteliği neredeyse mükemmel bir top şekli yaratıyor. Patent almayı bekleyen tasarım, topun içerisindeki basıncı paneller arasında ve topun genelinde çok daha eşit bir şekilde dağıtıyor. Mühendisler bu tasarıma, ‘360 Dereceli Özel Vuruş Noktası’ adını veriyor. Bu tasarım sayesinde topa vurulduğu anda gideceği yön çok daha net bir şekilde tahmin edilebiliyor ve topla çok daha güçlü vuruşlar yapılabiliyor. Oyuncuların deyişiyle, bu tasarım sayesinde futbolcular topa güvenle yaklaşabiliyor.

Gitmesi istenen noktaya ulaşamayan şutlar ve paslar için Nike, aerodinamik mikro delikli eşsiz bir Poliüretan kaplama sunuyor. Aerodinamik tünel içerisinde geliştirilen bu kaplama sayesinde top daha hızlı savruluyor ve hedefe çok daha net bir şekilde varıyor.

Geliştirilmiş görünürlük: Tüm gözler topun üzerinde

İyi bir futbolcunun, hızlı hareket eden futbolcularla dolu bir sahada, gözlerini hızla hareket eden topun üzerinden ayırmaması gerekir. İşte onları bu zorlu görevlerinde yalnız bırakmayan Total 90 Omni, performans grafikleri ve rengiyle anlık kararlar alma konusunda büyük bir görev üstleniyor. Total 90 Omni’nin etrafını çevreleyen yeni siyah asimetrik bant, topun dönmesiyle birlikte daha güçlü bir görüntüye sahip oluyor, topun saha üzerindeki yerini bulmayı, dönüş oranını, hızını ve yörüngesini her açıdan daha iyi tespit etmeyi sağlıyor. Böylece, baskının iyice arttığı zamanlarda hızlı futbolcuların hızlı kararlar almasına yardımcı oluyor.

İnsallah Kırmızı top yaparlar..Yoksa geçen kış gibi sorunlar yaşanır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Değişik bişi olmuş. Ama benpek beğenmedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

turkcell süper lig artıkk başlasınn !! böyle şeyleri gördükçe lige özlemimiz katlanıyor..

topu da beğendim..ilginç olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu rengi daha iyi ama griside güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende beğendim topu.Hoş bir görüntüsü var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence gri top oldukça güzel..Ayrıca sadece bize özgü olması -anladıgım kadarıyla- daha da hoş bir durum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu sezon uzaktan oLdukça fazLa goL izLeybiLiriz. Ama görüntüsü güzeL değiL, dizayn harika.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

İlk resimde çok kötü gözüküyor. İkinci konulanda ise çok güzel. Toplarda yıllardır Lacivert renkde oluyor. Bunun sebebi nedir? Turkcell isteği ile mi belirleniyor. Çünkü; ligin adı Turkcell Süper Lig. Toplarımızın kırmızı beyaz olması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Demekki LincoLn,Alex ve DeLgado çok goL atıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Demekki LincoLn,Alex ve DeLgado çok goL atıcak.
    Lincoln'e istersen PiLLi Top Ver O yine Atamaz şaka bi yana topta güzel olmuş =)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Top cafcaflı duruyor(:
    Ayrıca atan her türlü atar top belli bi yerden sonra çok etki etmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kalecileri düşünen bir top yapılmicak herhalde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dizayn güzel de renkler olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Top benim hoşuma gitti açıkçası.Ama rengi siyah-beyaz diye tartışma çıkabilir.Hatırlıyorsanız Total 90 kullanılmaya başlandığında kış aylarında sarı-lacivert top kullanıcaz denmişti ortalık karışmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bende rengini beğenmedim ama dizayni hoş olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Total Aerow'lar güzeldi bence ama sonuçta top, takılmamak gerek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Güzelmiş top hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Top güzelmiş de bunu görünce iyi ki Kalac Turkcell Süper Lig'de oynamıyor diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben açıkcası pek beğenmedim. Ama bakalım maçlardada görmemiz lazm.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Şu duruşta topu çok beğendim

Mesaj Yetkileri