1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Tecrübeli Oyuncuların,Gençleri Çalıştırma Seçeneği

Default Tecrübeli Oyuncuların,Gençleri Çalıştırma Seçeneği

bu tecrübeli oyuncuların gençleri çalıştırması işi nası oluyoo??? benim takımımdakiler niye yapmıyoo??

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bunun için genç bir oyuncuya tıklayıp ordan Oyuncu Etkileşimine Tıklayacaksın..Ordan Bir oyuncu seçip 3 tane seçenekten 1'ni tıklayarak eğitim yaptırabilirsin.Bunun için rehberlerde ayrı olarak bir rehber var..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Coşkun Abi,

TecrübeLi oyuncuLar 22 yaş aLtında 100 ca aLtındakiLeri çaLıştırabiLiyor. Benim gözLemim bu. MeseLa Tony Silva' ya Onur Kivrak' i çaLıştır diyemiyorsun ne zaman oLursa oLsun Onur' un ca sı 106 gaLiba o yüzden bir çok oyuncuda denedim bunu bu kanıya vardım

teşekkürleer anladım galiba tam olarak ne oldunuu anlayamadıım için başlığı öle yazmıştım pardon

bi türlü beceremedim şu işi bi yardımcı olurmusunuz

Ben hep deniyorum ama bir yararını göremedim.

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Ben hep deniyorum ama bir yararını göremedim.
    nasıl yapılıyo bi söylermisin

Quote Originally Posted by holigan121 View Post
    nasıl yapılıyo bi söylermisin
    Tecrübeli oyucunun ya da genç oyuncunun profililine giriyorsun.Altta eğer oyuncu birini çalıştırmaya ya da birinden ders almaya müsaitse 3 farklı komut çıkıyor.Bunlardan birini seçiyorsun.Orada başka bir oyuncu da seçebilirsin.Burada en önemli nokta her oyuncuya şundan bir şeyler öğren ya da birşeyler öğret demekten ziyade oyuncu ile aynı karakteri taşıyan ya da oyuncunun favorileri arasında bulunanları seçin.Ancak bu şekilde epey gelişim gösterebilir oyuncu.Ben her oyuncuya rastgele öğrenme ya da öğretme yaptırdığım için verim alamamıştım.

Mesaj Yetkileri