Birgun Fenerbahce-Galatasaray macı ıcın Antalya'dan İstanbula üç beş arkadasımla gitmeye karar verdik.Maca bir hafta var biz yola koyulmustuk Afyonda durduk yemek yedik Ustumuzde Fenerbahce formalarımız'la herkes bize bakıyordu saat 11:49'du.Kutahyada hıc durmadık.Birlikte gittiğimiz arkadaslarımızdan birtanesi Eskisehir'li ve ailesi orda o yuzden Eskisehire'de ugradık ve birgun kaldık arkadasımızın aılesi bizi krallar gibi karsıladı yedi icirdi.Bir gun sonra durmadan yolumuza devam ettik Körfezden gectik artık yavas yavas İstanbul'dayız demeye baslamıstık.Kalacagımız otele dogru gidiyorduk.Oteli bulmamız cok uzun surdu Suadiye'de idi kalcagımız yer.Mac tam tamına beş gun vardı.Gezdik dolastık kaldıgımız otele dondumuzde Erzincan plakalı bir araba'nın kapısını şöför acıyordu sonradan ögrendik Erzincanspor'un baskanıymıs kendisi oda Fenerbahce'liymis bizi görunce gencler nasılsınız dedi ayakustu hos bir sohbet gerceklestirdik.Ben Lisansımı yeni almıs bir Hocaydım.Erzincan baskanına kusura bakmayın ısmınız ne diye sormustum Mehmet İnal diye cevap verdi o sırada telefonu caldı.Arayan Levent Arıkdogan'mıs sonradan ögrendik.13 Şubat Stadı, şehir merkezinde, 6000 kişilik, tamamı koltuklu, 1 kapalı, 1 açık tribün olmak üzere tamamı gelişmiş ve çim kaplı bir staddır.
Levent A. : Sayın baskanım Ligin bitmesine 2 hafta var 2 hafta sonra istifa edecegim.Size bunu soledim cunku erkenden yeni hoca bulun diye size seneye basarılar.
Mehmet İ. : Gercekten sok oldum gectigimiz haftaya kadar mutluyum diyordun.
Levent A. : Mutluyum fakat Fethiyespordan guzel bir teklif aldım oraya gidecegim
Mehmet İ. : Levent 2 hafta bekleme kovuldun
ve Telefon kapanır..
Baskan sinirlidir cocuklar aksam yemek'de gorusuruz sınırım bozuk kusura bakmayın dedi ve gitti.
Aksam Saat 7 olmustu otelde yemek saati gelmisti.
Resepsiyondan aradılar ve sizi Mehmet bey bekliyor dedi.Kosa kosa yemege gittik ve baskan olanları anlattı.Eskisehirli arkadasım hocam sıze bir önerim var dedi ben ıcımden sakın beni soleme dedim.Arkadas beni göstererek baskanım Mete yeni Lisans aldı ve gercekten cok calıskan bir hoca size ilaç gibi gelir dedi.
Mehmet İ. : Mete ne dersin benimle calısmak istermisin?
Ben. : Baskanım beni cok onurlandırdınız fakat taraftar genc ve deneyimsiz bir hoca istemeyecektir.
Mehmet İ. : Ama bir zaman sonra basarılar geldikce seni sevecektir.Haftalık 1.200YTL ne diyorsun TFF yukselme grubundayız.Butce veremeyecegim bonservisi elinde olan ve kiralık futbolcular bulmaya calısacagız.Sana yardımcı Metin Alkan olarak dusunuyorum tecrubeli 31 yasında anlanstıkmı bakalım Mete efendi?
Ben. : Tamamdır Baskanım fakat Ev ve Araba tahsis edebilirmiyiz
Mehmet İ. :Olmus bil !
Fenerbahce-Galatasaray macını unutmustum.Hayallerim gercek olmustu.Son 2 haftayı ılerdeki yardımcım oynatıcak ben ise takımla ilgili biraz bilgi edindikten sonra takımın basına gecicektim gercekten cok mutluydum sayın Mehmet baskanımız susmayan bir Erzincan taraftarı var onları arkana alırsan Bank Asya'dayız dedi ve boylece Fenerbahce Galatasaray derbisi hayatımın donum noktası olmustu ...
Erzincanspor, 1968 yılında kurulmuş futbol takımı. Takımın renkleri Kırmızı - Siyah'tır ayrıca lakapları Bogalardır. Takımın stadı 13 Şubat Stadı'dır. Aynı zamanda amatör branşlar içinde tesisi bulunmaktadır Futbol dışında, başta basketbol olmak üzere çeşitli amatör branşlar bulunmaktadır.
Stad Bilgileri
Ve işte bu sene en cok guvendigim taraftarımdan 2'si.
Arkadaslar imla kurallarına uydum duzeltmelerde yaptım bir kac yanlısım vardır simdiden özür dilerim.Uzun soluklu ve bol okuyucu kitlesine sahip bir kariyer olması dilegiyle.