1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: 1. Hafta / Diyarbakırspor - Orduspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default 1. Hafta / Diyarbakırspor - Orduspor

Diyarbakırspor - Orduspor

Tarih:30.08.2008
    Saat:20:00
    Stadyum:Atatürk Stadyumu

İlk hafta zorlu diyarbakır deplasmanına çıkıyoruz.müslüm yelken ve alaattin tosun sakat..Orçun ve serkan geçenseneden cezalılar..

Muhtemel Onbirimiz..

---------------------Akın Dagdalen--------------------

Haydarkoç----Hakan Maçit---Jerry Akaminko----Hakan Çimen

Mehmet Al----Mehmet Deliorman---Aytekin Vidüslü----Serdar Sınık

-------Ufuk Ateş(Günay,Halim)---Bruno Mezenga----
    Ufuk oynamassa Tek forvette çıkıp forvetin arkasında fatih şende olabilir..Bruno kesin onbir..Bol bol samba yapacak..İlkonbirde sürpriz oyuncularda oynayabilir..Mesela halim,günay,Murat gibi genç oyuncular..Deliorman aytekine yardım edebilir.Rıdvanda oynayabilir.Koşan ortasaha için hoca bunuda düsünebilir..Merakla maçı bekliyorum..Akşam Radyodan dinleriz
    Last edited by Emurafu : 30.Ağustos.2008 at 19:41

Nesil
    2006

Bu yıl bir karadeniz ekibi Süper Lig'e çıkacağını düşünüyorum. Kadrolara bakınca en ideali Orduspor gözüküyor. Orduspor, Diyarbakırspor'u yenerek lige iyi bir deplasman galibiyeti ile başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son dakika!!

Jerry akaminko'nun lisansı çıktı..Bu akşamki maçta yerini alacak..Oh be maça yetişdi..Bugün bütün taraftar bu iyi haberi bekliyordu..

Defans blogu büyük ihtimal böyle olacak..

Haydar---Akaminko---Hakan Macit--Hakan Çimen
    Hoca hazırlık maçlarında ve sezon açılısında hep bu defans blogunu oynattı..Özellikle gençlerbirligi maçında top geçmemişdi.Cavcav akaminko'yu baya övmüşdü..Kendisi ganalıdır..Olimpik milli takımdan.Mezengayı ise herkez tanır

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım Orduspor puan veya puanlarla dönmen dileğiyle.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diyarbakırspor macı alacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın hakem 4'lüsü ;

(O) ÖZGÜR YANKAYA
    (Y) SEDAT ETİK
    (Y) GÖKMEN OLGAÇ
    (D) ERAY YURTSEVEN

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Diyarbarkır kendi sahasında kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onbirimiz numaraları ile birlikte..Murat çok istiyordu

1- akın
    80-bruno mezenga
    10- fatih şen
    3- hakan çimen
    7-mehmet al
    8- mehmet deliorman
    4- hakan macit
    5- haydar koç
    17- serdar sinik
    61-ilker erbay
    20- aytekin vidüslü
    pfff diyar 1-0 önde
    Last edited by Emurafu : 30.Ağustos.2008 at 22:15

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Diyarbakırspor golü buldu 54.dakikada.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

D.Bakırspor 3 puanla başladı: 1-0

Bank Asya 1. Ligi'nde ilk hafta mücadelesinde Diyarbakırspor'un konuğu Orduspor'du. Mücadele 1-0 Maçın tek golü 52. dakikada Emrah'tan geldi. Bu sonuçla Diyarbakırspor lige 3 puanla başlamış oldu.

DİYARBAKIRSPOR: 1 - ORDUSPOR: 0

Stat: Atatürk
    Hakemler: Özgür Yankaya, Sedat Etik, Gökmen Olgaç,
    Diyarbakırspor: Atilla, Volkan, Mahmut Hanefi, Erhan, Ersin, Barış, Selçuk, Mutlu (Dk 58 Şenol), Ercan (Dk. 88 Coşkun), Ufuk, Emrah (Dk. 74 Engin),

Orduspor: Akın, Hakan Çimen, Hakan Macit, Haydar, Mehmet Al (Dk. 71 Ufuk), Mehmet Deliorman (Dk. 80 Murat), Süleyman (Dk. 62 Günay), Serdar, Aytekin, İlker, Bruno

Gol: Dk. 52 Emrah (Diyarbakırspor)
    Sarı kartlar: Dk. 56 Mutlu, Dk. 89 Barış (Diyarbakırspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı izleyemedim. Ancak "yönetim taraftara sahip çık" diye bir grup protesto ediyordu sokaklarda. Diyarbakır'ın 3 puanla lige başlaması çok iyi oldu. Bu takım oynamak istediği sürece karşısında duracak ekip yok. Bu takım ruhu ile ilgili bir durumdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Diyarbakır'da galibiyet coşkusu

Diyarbakırspor'da, ligin ilk haftasında kendi sahasında Orduspor karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Diyarbakırspor olarak yaptığımız transferlerle iyi bir kadro oluşturduk. Fakat henüz takımımız oturmadı ve ligin ilk haftasında Orduspor karşısında istediğimiz futbolu tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Ama önemli olan galibiyetti. Bütün takımlar gibi biz de lige iyi başlamak istiyorduk. 3 puan alarak isteğimizi gerçekleştirdik. Diyarbakırspor'u sevenler çok sevindi, fakat sevmeyenler ise fazlasıyla üzüldü. Artık Diyarbakırspor camiasının kenetlenmesinin zamanı gelmiştir. Çatlak sesler kesilmelidir. Yönetimimizin adını anmak istemeyenler bile var. Herkesin görevini layıkıyla yapması gerekmektedir. Ben kulüp başkanı olarak elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ve yapacağım da. Diyarbakırspor, tek ses olmalıdır. Ben, bu kadronun başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
    Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, Orduspor karşısında çok iyi futbol sergilemediklerini, ancak 3 puanı almasını bildiklerini söyleyerek, "Diyarbakırspor, 'Çok iyi bir futbol sergiledi' diyememem. Hem ligin ilk maçı hem de taraftarlarının karşısına ilk defa çıkıyorsun. Futbolcularımda aşırı kazanma hırsı ve stres vardı. Her iki takım da mücadele etti ve gol pozisyonlarına girdi. Önümüzdeki maçlarda daha iyi ve daha atak oynayacağız. Çünkü elimdeki kadroda kaliteli futbolcular var. Takım tam anlamıyla oturduğunda istediğimiz futbolu sergileyeceğiz ve iyi sonuçlar alacağız. Lige galibiyetle başlamak önemlidir. Takımın moral ve motivasyonu ile kendine olan güvenini artırır. Daha çok çalışıp daha iyi olmalıyız. Diyarbakırspor, 90 dakika boyunca rakibiyle mücadele etmiştir. Yakaladığı pozisyonlardan birisini gole çevirebilmiştir. Önemli olan tek farklı da olsa sahadan 3 puanla ayrılabilmektir" dedi.
    Takım kaptanı Ercan Ağace ise, "Sahada galip gelmek için elimizden geleni yaptık. Ligdeki ilk maçımızı kazanmamız hem bize hem de taraftarlarımıza büyük moral oldu. Futbolcular olarak tribünleri dolu görmek isterdik. Taraftarlarımızdan daha çok ilgi ve destek bekliyoruz. Sahaya kim çıkarsa çıksın bizim için önemli değil. Önemli olan Diyarbakırspor'un başarılı olabilmesidir" diye konuştu.

31.08.2008
    Kaynak : İHA

Orduspor´u yenerek lige galibiyetle baslamak keyif verici.Umarim aranan istikrari saglariz ve Süper lige cikariz.

Mesaj Yetkileri