1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: adam olucak çocuk nerden belli olur?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default adam olucak çocuk nerden belli olur?

arkadaşlar aslında fm nin belkide en güzel özelliği genç yetenekleri keşfedip takımda şahaneler yaratmasını izlemek ve astronomik fiyatlara satmaktır.peki adam olacak çocuğu yani 15-17 yaş arası gençlerin hangi özelliklerine bakarak gelişme gösterip gösteremeyeceğini bilebiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla adam olcak çocuk bellidir zaten ilk bakışta anlarsın
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello

ya tabiki gidipte forvet oyuncusu olacak adamın bitiricilik 5 ise o çocuktan gelecek olmaz ama güçlerini daha yükseltebilmesi için hangi özelliğine bakmamız lazım? diyim o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    İzmir

Oynadığı pozisyona yönelik kiritik özellikler 14+, diğer yardımcı özellikler 10+ ise iyi bir kumaşı var diyebilirim Eğer yeterli potansiyeli varsa ve tesis kaliten yüksekse bir sezonda özelliklerini 3-4 puan arttırabilir. Tabi bu limitler oynadığın takıma göre de değişir, Ajaxta oynarken bizim Türk kulüplerinin ilk 11lerinde rahatça oynayabilecek 18 yaş civarındaki oyunculara dönüp bakmazdım bile

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

arkadaşlar dopru söylemiş.ayrıca güvenebileceğin iyi bir yardımcın varsa sen kontrat önerirken direkt söylüyor adam sana talented diye.scoutların iyi ise almadan önce izletip onların yorumlarınıda değerlnedirebilirsin.

fm scout çıktı mertlik bozuldu bakıyorum fm scout a potansiyeli 150 nin altındaysa sallıyorum hemen

flake Misafir

mesela genc oyuncu caner ekin ve cicero var super ya

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

demirhan1984'ün transfer yaması v2'yi yükledikten sonra bende aydın, caner, vs. tanınmaz haldeydi. sizde de öyle mi?

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    fm scout çıktı mertlik bozuldu bakıyorum fm scout a potansiyeli 150 nin altındaysa sallıyorum hemen
    Fm Scout nedir?Nereden bulabilirim?Hileye giriyor mu?Aydınlatırsanız sevinirim...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

fm scout kullanmıyorsan anlamanın tek yolu kendi gözlemcilerini görevlendirmek çünkü özellikleri görüntüde iyi olan oyuncular vasatın altında kalabiliyor yada özellikleri görüntüde vasat olan oyuncular 1-2 yılda dünya yıldızı olabiliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by koray_capello
    bencede böyledir yaniii biraz fm biliyorsan anlarsın...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

genç yeteneğin pozisyonuna uygun özelliklerinin yanı sıra
    takım çalışmasına ve kişisel bilgilerine profiline herşeyine bakarım
    istatistiler de dahil

Quote Originally Posted by eran
    Fm Scout nedir?Nereden bulabilirim?Hileye giriyor mu?Aydınlatırsanız sevinirim...
    http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28321 buyur arkadaşım link burda hile değil sadece oyuncular ve stafflarla ilgili verilere ulaşmanı sağlayan bi program oyuncuların potansiyellerine falan bakabiliyosun

yeni wersionunun ne zaman çıkacaını bilen warsa söylesin bu yeterince fazla bigi wermio.

valla ben önce dribbling bitiricilik teknik bi de fiziksel özelliklerine bakıyorum ama zihinsel özellikleri de cok önemli bi oyuncu aynı zamanda yaratıcı sogukkanlı gibi özelliklere de sahip olmalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop
    bencede böyledir yaniii biraz fm biliyorsan anlarsın...

ya tabiki öyle ama demek istediğim oyuncular inanılmaz gelişebiliyolar.galatasarayda eray fırat var mesela bende süper gelişti ama başladığında pek bişey beklemiyodum adamdan

adam olucak adamda teknik olur potansiyel olur zihinsel özellikleri iyi olur defanssa markajı iyi olur orta saha ise pasları ortaları free-kickleri iyi olur forvetse kafa topları ve bitiriciliği iyi olur

Mesaj Yetkileri