1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: editör,oyuncu statları hakkında soru

Default editör,oyuncu statları hakkında soru

iyi geceler arkadşalr,

bu sene performanslarıyla göze çarpan ancak fm'de beklenilen kadar iyi olmayan bazı oyuncuları editörden statslarıyla oynadım, ancak aldıgım sonuç

mesela arshavinin finisling filan arttırdım bazı şeyleri daha hiç bi sorun yok gayet güzel arttı oyundada

ama mesela ardanın dripling yetenek top sürmesini 18 ,yaratıcılıgını misal 17,flair 16 filan yapıyorum,oyuna girip bi bakıyorum dripling aynı top sürme aynı ama flair 16 olmuş yani ben 6-7 tane özelliğini yükselttiğim halde sadece 1 bilemedin 2 tanesi yükseliyor,bunun sebebi nedir bilgili arkadşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Oyuncunun potansiyeLi o özeLLikLeri taşımıyorsa özeLLikLer artmaz.MeseLa Semihin potansiyeLi 100 oLsun tüm özeLLikLerini 20 yapsan biLe tüm özeLLikLeri 13 oLur.

peki o potansiyeli arttıramıyormuyuz yada mesela flair'i azaltsam 4 puan,4 puan tackling'e versem o zaman olurmu?yani bu potansiyeli nasıl değiştircez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CA'yı arttırman lazım....CA'yı arttırsan sorun çözülür ayrıca 4 azaltıp 4 arttırma da olabilir...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

teşekkürler kardeşim hallettim sagol bu arada 8.02 nin çalışması için orjinal oyun gerek degilmi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Kukinho View Post
    teşekkürler kardeşim hallettim sagol bu arada 8.02 nin çalışması için orjinal oyun gerek degilmi
    Evet orjinal oyun gerekli. Sorun hallolduğuna göre kilit..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri