1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Son dakikalarda yenik durumdaysanız hemen oyunu durdurun ve buraya bakın!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Son dakikalarda yenik durumdaysanız hemen oyunu durdurun ve buraya bakın!!!!

Son dakikalarda maç çevirin!!!

Taktik Açıklaması:
    Bu taktikle son 10 dk'ya yenik giriyorsanız maçı çevirebilirsiniz....

Taktiğin SS'si:

Takım Komutları:

Oyuncuların Özellikleri:

GK: Bire Birleri,Refleksleri ve Yan toplarda iyi olan bir kaleciniz varsa kontra-atak sırasında gol yemezsiniz...
    DR: Hızlı ve Orta özelliği yüksek olması lazım...
    DL:
    Hızlı ve Orta özelliği yüksek olması lazım...
    Sağ DC: Kafa özelliği yüksek olmalı
    Sol DC: Kafa özelliği yüksek olmalı
    MC: Oyunkurucu olarak kullanacağınız bu oyuncu lider bir oyuncu olmalıdır; Van der Vaart,Delgado,Lincoln,Alex;Uzun şutu'da iyi olmalıdır...
    Sol AMC: Pas,Orta,Hız,Çalışma Oranı yüksek olmalı....
    AMC:
    Pas,Uzun Şut,Çalışma Oranı yüksek olmalı....
    Sağ AMC: Pas,Orta,Hız,Çalışma Oranı yüksek olmalı....
    FC: Uzun Şut ve kafa İyi olmalı...
    FC:
    Uzun Şut ve kafa İyi olmalı...

İpuçları:

1- Eğer kendinizden güçlü rakiplerle oynuyorsanız takım komutlarından kontra atağı işaretlemeniz sizin için daha iyi olur...

2- Gerekirse MC ve bütün AMC'lere Uzun Şutu Sık Sık yapın....

3- Son dakikalarda bitirici forvetinizi çıkarıp yerine Uzun forvetinizi koyarsanız daha fazla fayda sağlarsınız...

Deneyen arkadaşlar maçların ss'sini ve yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim...

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Taktik tamamen bana aittir izinsiz yayınlamayınız....
    Last edited by Nocna Mora : 06.Eylül.2008 at 23:21
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Teşekkürler Taylan.. Deneyen arkadaşlar yorumlarını yazarsa seviniriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Çevirdiğin birkaç maç göstermen gerekLi.Ayrıca son dakikaLarda normaL tempoyLa oynamak çok saçma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Çevirdiğin birkaç maç göstermen gerekLi.Ayrıca son dakikaLarda normaL tempoyLa oynamak çok saçma.
    Tempo ne kadar az; takım o kadar ofansif demektir bu oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çevirdiğim maçların ss'sini birazdan yayınlayacağım...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS-BJK(lig maçı)

90+1'de gol yedik sistem değiştirdim 90+3'te golü bulduk...

GS-MİLAN
    (SÜPER KUPA)

Bu maç süper bir maçtı arkadaşlar...80'de bu taktiğe döndüm ve 2 gol bulduk mükemmel bir duyguydu..Çevirdiğim diğer maçların sonuçlarına tıklayınca göremiyorum oyunda 3.yılımdayım; 1.yılımda çok maç çevirmiştim zaman geçtiğinden herhalde artık göremiyorum maç sonuçlarını...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Zaten yavaş temponun bir kademe üstünde tempo...
    Last edited by Nocna Mora : 06.Eylül.2008 at 23:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

MiLan maçı etkiLeyici görünüyor.ArkadaşLar denerse o sonuçLar önemLi oLur.Ben oyunu bıraktımda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar deneyen varsa sonuçlarını bekliyorum
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

son 20 dk kala denedım macı cevırdım ii aslında ama biras daha eksikler var bence biras ustunde durulursa bu taktigin gsll olablir..!!! Elıine saglık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne gibi eksikleri var söylersen düzeltebilirim...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    BizE HeR YeR TRabzoN

Default bu taktik iyi değil

75. dakikada durum 1-1 olunca hemen bu taktiği denedim ama bu taktik hiç bir işe yaramadı hatta 2 tane daha gol yedim ve maç 3-1 bitti :icon_frown:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi takımla denedin taktiği
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca oyuncularının belirttiğim özellikleri yeterlimi?Birde kendinden büyük bir takımla oynuyorsan Kontra-Atak'ı işaretlemeniz gereltiğini demiştim. Bir de 80'den önce kulllanırsanız daha fazla gol yersiniz çünkü topluca hücum yapıyorsunuz ve iyi bir kaleciniz yoksa çok gol yersiniz 80'den sonra dediğim gibi oyuncularla rahat maç çevirirsiniz...
    Last edited by Nocna Mora : 07.Eylül.2008 at 13:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    BizE HeR YeR TRabzoN

west brom la denedim ligde 1.yim liverpool la oynadım onlar 6. favori ben gözüküyordum belirtilen özellikler hemen hemen aynı 82.dk da ayarladım taktiği kontra atağı işaretlemedim bu yüzden mi yenildim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olabiir kendinden büyük takımla oynuyorsan kontra-atak'ı işaretlemen gerekir....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MC'deki oyuncun oyun kuruculuk yapabilmeli...
    Last edited by Nocna Mora : 07.Eylül.2008 at 14:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

biraz beklerde sorun var cok hata yapıolar onu duzeltmeye calıstım bende az oldu gibi sende ugras az

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Gs kadromu yazayım;

GK:Juan pablo Carrizo
    DR:Ugur Uçar
    DL:Gareth Bale
    DC:Felipe
    DC:Habib Bellaid
    MC:Van der Vaart
    AMC:Omar Esparza
    AMC:Arda
    AMC:Aydın
    FC:Agouda
    FC:Guilherme

Bu taktiğe geçtiğim zaman bu taktiği kulllanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    80'den sonra çok işe yarıyor bu arada Agouda ve Omar Esparza Türk oldu 5.sezona geçtim...bu sabah
    Last edited by Nocna Mora : 07.Eylül.2008 at 15:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri