1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: İki Ankara ekibi birleşiyor mu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default İki Ankara ekibi birleşiyor mu

Ankara'da dün akşam düzenlen iftarda 4 başkent temsilcisinin yöneticileri ile bir araya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan sorunlara el attı.

Ankaraspor ve Ankaragücü yöneticileriyle Başbakan arasında yapılan özel sohbette Ankaraspor ve Ankaragücü forması hediye edilmesi üzerine, Başbakan'ın bu iki kulübün en kısa sürede birleşmesini istediği ve "Ankara'dan şampiyon bir takım çıksın" dediği öğrenildi.

Bu konuyla ilgili görüştüğümüz Ankaragücü Kulüp Başkanı Cemal Aydın, Başbakan ile yapılan bu sohbeti doğruladı ve bu konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

"Bu sayın başbakanın bize karşı gösterdiği bir teveccüh. hatta bu konuda olumsuz düşünce içerisinde olanlara da başbakan cevap vermiş oldu. Ama ben bir kere daha teşekkür ediyorum.Ama hala diyorum Ankaragücü'nün menfaatleri doğrultusunda ise kulübün başında olmam gerekiyorsa olurum ki öyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.Ama gururlandım tabi ki. Başbakanımızın sporla ve Ankaragücü ile bu kadar nazik olarak ilgilenmesi gerçekten mutluluk verici. Akşamki iftarda başbakanımızın bu anlamda bakışı bizim için çok değerli. Sayın başbakanımızın orada bize "yalnız değilsiniz" mesajı verdiğine inanıyorum. İlgilerine teşekkür ediyorum. Bizimd e Ankaragücü ile ilgili her türlü yararlı olayda olumlu yaklaşımda olacağımızı hatta başkanlıkta da Ahmet olmuş Cemal olmuş diye tartışmanında olmayacağımızı bildirdik. Yeterki herşey Ankaragücü'nün yararına olsun, biz fikren manen madden yanında olacağımızı söyledik.Dolayısıyla yapılan hizmet hem Ankaragücü'ne hem Türk futboluna yapılan hizmettir Anlayışımız bu.

Melih Gökçek ile bir konuşmam olmadı. Ama tabii ki Ankara'nın Büyükşehir Başkanı'dır.Olmayacak birşey değil.bazı prensiplerin de burada ortaya konması lazım.Ankaragücü açısından bir şart sözkonusu değil.İyilik şartsız yapılmalıdır.Bu güncel olmayan bir takım başka türlü düşüncelerle sürülen şartların hiçbir önemi yoktur"

Ercan ATA / Ankara (DHA)
    A Little Bit Longer

sakary Ali Misafir

Ne birleşmesi imkanısz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tamamının her açıdan birLeşmesi iyi oLur.Süper bir finans,birLeşmenin getirdiği itibar ve geLecek kaLiteLi oyuncuLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ama hala diyorum Ankaragücü'nün menfaatleri doğrultusunda ise kulübün başında olmam gerekiyorsa olurum ki öyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.
    Biz de yedik. Takımının kaptanını ( Emre Güngör ) 1 m € civarı bir bonservis karşılığında verirsen Ankara'dan şampiyon çıkmaması çok normal. Birleşme olacağını zannetmiyorum.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 03.Eylül.2008 at 18:27
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Keşke böyle birşey olsa bir ankara takımı ligden çıkar iyi olur ama çok zor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bu Ankaragücü iyi oyuncular çıkartıyor ama hemen satıyor hepsini.En yakın tarihte Umut Bulut ve Emre Güngör var.Yakında Murat Duruer'i felan da satarlar.Halbuki bu oyuncuları elinde tutsa ilk 5'e oynar ligde

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bırlesseler hatta hacettepe,ankara,gücü,g.birlği brlesssn tam br takım olsun sora onlarda artık şampyon vermelı baskent şampiyon takımı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig başladı birleşmezler heralde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok önce olmalıydı bu birleşmeler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne birleşmesi yahu istemiyoruz birleşmek felan . Ankaraspor , Ankaraspor olarak kalacaktır !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği ve Ankaragücü gibi lige artık temel atmış takımların ilk 3ü zorlaması lazım..

Nesil
    2006

Ankaragücü, taraftarı bunu kesinlikle kabul etmez. Zaten Ankaragücü takımını bildiğim kadarı ile Askerler tarafından kuruldu ve bir belediye takımı ilede birleşmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet, TSK'nın Bünyesindeki Makine Kimya Enstitüsü Tarafından kuruldu Ankaragücü..

Bence birleşirsele çok iyi olur hem seyirci bütünlüğü açısından hemde Ankaranın tek takıma odaklanması bakımından.. Ayrıca bu sayede Süper Lig farklı İllere de yayılabilir..

Mesaj Yetkileri