1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Oyun aniden kapanıyor! Fm 2008

Arrow Oyun aniden kapanıyor! Fm 2008

Arkadaşlar öncelikle sorun son 2-3 gündür ortaya cıktı oyun 2009 eylül ayındayım ve oyunda belli bir süre geçtikten sonra aniden görev çubuğuna simge durumuna geliyor yeniden tıkladığımda oyunun sayfası 1-2 saniye gözüküyor sonra tekrar masaüstüne geliyor hiçbir hata fln da vermiyor yardımcı olursanız arkadaşlar sevinirim.(fm 2008 v8.02 oyunu daha önceleride oynuyordum 2011 yılına gelmiştim ama yeni açtığım oyunda böyle bir hata veriyor))) Not:daha öncede açmıştım bu konuyu ama verilen çözüm işe yaramadı. çözüm ise şuydu: fm2008 simgesinin üstüne sağ tıklayıp uyumluluktan 95 i değil win NT seç öyle dene demişlerdi ama olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bir arkadaşımın başına da buna benzer birşey geLmişti sorun biLgisayardan kaynakLanıyor oLabiLirmi ?
    benim eski bir makina vardı oyunu kaLdırmıyordu artık kendi kendine çıkıyordu oyundan buna benzer bir durum oLabiLir

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Türksportal Masaüstü yazılımı ile çalıştırıyorsan yalnızca 1 tane Türksportal Masaüstü çalıştırıp çalıştırmadığına dikkat et belki birden fazladır.En azından denemekte fayda var
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Windows'un hangi versiyon 98,ME,2000 ??
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Türksportal Masaüstü yazılımı ile çalıştırıyorsan yalnızca 1 tane Türksportal Masaüstü çalıştırıp çalıştırmadığına dikkat et belki birden fazladır.En azından denemekte fayda var
    Bundan kaynaklanmaz.Birden fazla Turksportal Masaüstü dosyan varsa oyunun Türkçe olmaz.Bu kadar.
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Windows'un hangi versiyon 98,ME,2000 ??
    Arkadaşım Football Manager 2008 sadece Xp vede Vista için yapılmıştır.

Eğer bilgisayar özelliklerini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.Çünkü oyunda yıllar geçtikçe oyun kasmaya başlar.Bundan dolayı bilgisayarın kaldrıramazsa böyle bir şey yapmış olabilir yada bunun diğer nedeni oyun dosyalarının bozulmuş olmasıdır.Bildiğim kadarıyla başka nedenide yok zaten.

arkadaşlar bilgisayarım win xp, 768 mb ram, 2.8 Ghz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar bide şöyle birşey var oyunu görev çubuğuna attığı zmn aradan 15-25 dk geçtikten sonra tıkladıgımda oyunu yine oynayabiliyorum ama o da uzun sürmüyor yarım saat ancak
    Last edited by fmgk08 : 22.Temmuz.2008 at 10:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Anlattıklarına göre bilgisayarında bir uyum sorunu olma olasılığı yüksek.Çünkü oyununda bir bozukluk olsa oyun açılmaz farklı farklı hatalar verirdi.Bilgisayarından kaynaklanan bir problem.Windows ve yahutta her hangi bir sistemle uyuşmuyordur.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sana tavsiyem bilgisayarinin acilisindan itibaren gereksiz butun programlari kapatman, ve bilgisayarinda isinma problemi olmus olabilir, sonucta bilgisayar islem yaparken islem hacmi daha buyuk oldugu icin islemci isinir ve gecici donmalara neden olabilir.
    10-15 dakka sonra tekrar oynaman islemcinin biz nebze olsa sogumasina neden olabilir.
    %99 isi ile alakali bir problem yasiyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de bu arkadaş gibi sorun yaşıyorum fakat benimki çıktıktan sonra simge halinde görev çubuğunda gözükmüyor.Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Default ßende de

aynı sorun bende de var yaa
    2gß ram
    XP
    1gß ekran kartı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sorun bence oyundan kaynaklı değil pc den.
    ramlerinizi kontrol edin.
    çıkartıp tekrar yerine oturtun.

Mesaj Yetkileri