1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 2. Hafta / Orduspor - Boluspor [Seyircisiz]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default 2. Hafta / Orduspor - Boluspor [Seyircisiz]

Orduspor-Boluspor

Tarih:07.09.2008
    Saat:17.00
    Stadyum:19 Eylül Stadyumu
    Hakem:Tolga Özkalfa

Geçenseneden kalma cezamız oldugu için maç seyircisiz oynanacak...İki takımda lige kötü basladı..Pazar günü insallah 3 puan'ı alacagız..Bende bu arada çatı'da yerimi alacagım

Muhtemel Kadromuz !!

---------------------Akın------------------
    -Haydar Koç--Akaminko--Hakan Maçit--Hakan Çimen-
    -Mehmet Al--Mehmet Deliorman--Aytekin Vüdüslü--Serdar Sınık
    ---------------Ufuk Ateş---Bruno Mezenga----------
    -
    Not:Bolu'da Kaleci ziya kırmızı kart cezalısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz oynamamız kötü olmuş ama OrduSpor alıcak allahın izniyle.

Orduspor'da yönetim istifa etti herkes bir endişe içinde futbolcular paralarını alamazsa bu takım dağılır bunu ben değil ordulu arkadaşlarımız söylüyor keşke orduspor kazansa ama zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by FOREVER SAMSUN View Post
    Orduspor'da yönetim istifa etti herkes bir endişe içinde futbolcular paralarını alamazsa bu takım dağılır bunu ben değil ordulu arkadaşlarımız söylüyor keşke orduspor kazansa ama zor gibi
    Paralar ödendi.Hakan Çimen büyük fedakarlık yaptı..Benim acelem yok ihtiyacı olana verilsin dedi..Taraftar ona bu yüzden büyük kaptan ismi taktı...Futbolcular biz işimize bakıyoruz sadece taraftar bize destek versin diye kendileri söylüyorlar..Orduspor'un baskanı zaten yoktu..Vali yardımcısı bütün görevi üstlenmişdi..Oda Takımı kurdu yeni baskan teslim etmek için istifa etti...Listedekilerin hepsi kamu görevlisi falandı...Bizi üzen hala baskan neden belli degil..Neyseki Valimiz Açıklandı Ordulu bir iş adamı takımın basına gelecek diye..İsim vermedi..Büyük ihtimal Şükrü bodur veya Mustfa duran'dır...Neyse maçımıza dönelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maçın seyircisiz olması galiba en çok Giresun'luları etkileyecek.Muhtemelen kardeş takım Bolu tribününü dolduracaklardı fakat seyircisiz olacağı için tatsız tutsuz bir maç olur.

Berabere biter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Sessizliği Orduspor bozdu: 1-0
    Bank Asya 1. Lig'de ikinci hafta karşılaşmasında Orduspor, kendi sahasında Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

Seyircisiz oynanan karşılaşmada Orduspor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 30. dakikasında Bruno Ferreira Mombra Rosa'dan geldi.

Orduspor, bu karşılaşmanın ardından ligdeki ilk galibiyeti alarak puanını 3'e yükseltirken, geçen sezonun play-off finalisti Boluspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Ufuk'un vuruşunda top az farkla auta çıktı.
    13. dakikada gelişen Boluspor atağında Erdem'in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Akın, topu zorlukla çeldi.
    27. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Bruno'nun vuruşunda top defansa çarpıp yön değiştirerek ağlarla buluştu. 1-0
    56. dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Ufuk'un vuruºunda kaleci Atacan, topu zorlukla çeldi.
    59. dakikada İlker'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Bruno'nun kafa vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.

STAT: 19 Eylül
    HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Ejder Yapıcı
    ORDUSPOR: Akın, Hakan Macit, Haydar (Hakan Çimen dk. 61), Mehmet Deliorman, Ufuk (Mehmet Al dk. 58), Fatih (Serkan dk. 77), Serdar, Jerry, Aytekin, İlker, Bruno
    YEDEKLER: Orçun, Günay, Muhammed, Rıdvan
    TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Apaydın
    BOLUSPOR: Atacan, Erdem, Sezer, Evren, Cem, Mehmet, Fatih (Yüksel dk. 62), İlhan (Tayfun dk. 83), Ömer, İbrahim, Sertan (Edim dk. 75)
    YEDEKLER: Beycan, Gökhan, Bilal, Aytek
    TEKNİK DİREKTÖR: Serhat Güller
    GOLLER: Bruno (dk. 27)
    SARI KARTLAR: Fatih Şen, Hakan Macit (Orduspor), Mehmet Ayaz, Ömer (Boluspor)

07.09.2008
    Kaynak : Sporx.com ve İHA
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saha İçi Dizilişimiz

--------------Akın------------------
    ---Haydar---Akaminko---Macit---İlker-
    --------------Aytekin------------------
    ---Serdar---------------------Deliorman-
    ---------------Fatih------------------
    ----------Ufuk---------Bruno--------

Maçı çatıdan izledim..

Takımı çok begendim..Bazı oyuncularımız fizik olarak hazır degil..Takım sürekli pas yapıyor..Geçensene gibi her topu şişirmiyorlar.Aytekin,ali sakal gibi her topa basıyor hemde top dagıtıyor..Serdar sinik ince bilekleriyle show yaptı..Bruno'yu çok begendim..Her hava topunu cem kargın'dan aldı..Kaleci Akın yan toplarda güven verdi..Takımda tek sırıtan oyuncu Ufuk Ateş'di oda fizikmen hazır degil..Jerry Akaminko defansda kademe anlayısı çok iyi yerden acayip iyi..Bruno ve Akaminko'yu seneye süperlige satabiliriz..Takım zor gol yiyor.Kanatları iyi kullanıyoruz..Bu takım ilerleyen haftalarda çok iyi olacak..Son olarak Hakem'e deginmek istiyorum..Bruno'yu ne halle soktular hiç faul vermedi..Özellikle cem bir çok faul yaptı..Gelecek hafta oynanacak rize maçını merakla bekliyoruz..İnsallah süperlige çıkacagız..Başkan ve hocada belli olmuş deniliyor.

Bruno'nun frikik golü gayet güzel..
    Last edited by Emurafu : 07.Eylül.2008 at 22:32

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mesaj Yetkileri