Aziz Yıldırım Kill For You'yu destekliyor artık.
GFB eskiden etliye sütlüye karışmazdı, işlerini yaparlardı.
Aziz Yıldırım grupların ellerinden bazı imtiyazları aldı, GFB de Tahir Kıran'ın tarafına geçti, bilet giderlerini Tahir Kıran karışılıyormuş.Hal böyle olunca GFB Aziz Yıldırım'ı karşısına aldı, iç çatışma çıkartıyor GFB.
Aziz Yıldırım, (Migros'tu sanırım) GFB'nin olduğu yere Grup CK'yı soktu.
Onlar da Maraton alta geçtiler, oraya da KFY'yu soktu.
Şu an resmen tasfiye halindeler, GFB'nin dağılıp KFY altında önderleri hariç birleşmesi gerekiyor, GFB KFY'yu geçemez artık!..
Sevilla maçında 3 sıra önümdeydi Sefa; zaten haklarında ceza var artık, stadlara giremez Sefa ve kurultayları..
Yeni kral KFY oldu, 1-2 yıl içinde çok büyük bir oluşum olacaklar..
Bilmeyenler Aziz Yıldırım'ı suçlamasınlar, diğer kulüpler de stadları bitirsinler aynı şeyleri yaşayacaklar yine.
Serdar Bilgili gibi bir başkan para kazanmak için bir grubu yer değiştirdi diye grup baskısıyla gönderildi, hem de Serdar Bilgili gibi bir başkanı gönderdiler ...
Bu grupların bu kadar güçlü olmaya hakları yok!
Bedava bilet yok, diğer kulüplerde hala geçerli, grupları toplayabilmek için devam ettirmek zorundalar, zira eski, bakımsız, teknolojiden yoksun, çile çektiren stadlara bağımsız bir taraftar sürekli gitmek istemez.
O tekele diğer kulüpler de gelirler için çomak sokacaklar, çünkü o biletler çok değerli olacak.
Ben sindiremiyorum birilerinin bedava bilet ile girilmesini, hiçkimse sindirmemeli ...

Originally Posted by
Photograph
EreN, Unifeb'liler kombineyi %50 indirimli almıyor mu? Üniversiteli Grubu olduğu için. İndirimli tarife olarak tek bu var diye biliyorum.
Anlatmak istediği başka bir şeydi, herşeyi yasal olarak düşünmemelisin.
Last edited by Cengo : 03.Eylül.2008 at 23:31
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı