1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Hamilton: "F1 Çok Sıkıcı"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Hamilton: "F1 Çok Sıkıcı"

Lewis Hamilton özellikle Valencia'dan şikayetçi

More...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Valla başlıga görünce '' evlat daha yolun başındasın '' diyesim geldi fakat açıklamayı okuyunca hak vermemek elde değil ..

Yarışlar inanılmaz ölçüde sıkıcı. Hele Valencia'daki yarış tam bir kabustu. Daha yakın takip ve daha fazla geçiş yapabilmemiz gerekiyor. Valencia'da doğru düzgün bir geçiş yoktu ve son derece tekdüze, anlamsız bir yarış oldu. Formula 1'in çok daha heyecan dolu ve cesur mücadelelere sahne olan bir spor olmasını kesinlikle destekliyorum. Şu anda şampiyonluk için üçlü ve belki de dörtlü bir mücadele sürdürüyoruz, ama sezonun geride kalan bölümüne bakıldığında, pist üstündeki mücadele açısından heyecan veren bir rekabet olduğunu söyleyemeyiz. Valencia ise tam anlamıyla bir acemilerin Playstation oyunu gibiydi. Raikkonen haricinde yarışı ilk 10 sırada bitirenler, start Grid'inde ilk 10 sırada bulunanlardı..''

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben zaten yıLLardır bunu savunuyorum. F1 de daha çok geçişLerin oLacağı pistLer oLmaLı. Yarışın gaLibini motor probLemLeri ya da Pitstop Lar yerine sürücünün yetenekLeri beLirLemeLi. Bende zaten artık eski zevki aLamıyorum F1 den
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle bende katılıyorum.Çocukluğumdan beri kaçırmadan izlerdim F1'i taaki geçen seneye kadar.Gece 04:00'daki yarışa bile kalkardım ama artık o heyecanı kalmadı.Herşey çok belirgin önceden.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Schumi bıraktığından beri zaten F1'in eski zevki yoktu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

1-2 sene önce Kanada yarışını falan bile izlerdim gece kalkıp ''Efsane'' gittikten sonra doğru düzgün F1 izlemiyorum.Hamilton'unda dediği gibi artık F1 çok sıkıcı...

Mesaj Yetkileri