Sivasspor
Bursaspor
Beraberlik
sivas evinde zorlansada bu maci alir diye dusunuyorum ama bursanin galibiyeti supriz olmaz
3 ihtimalli bir maç. Bursaspor yenerse şehirde ve futbolcularda çok büyük hava yaşanır. Ancak yenilirse de kimse çıkıp neden kaybettiniz demez.
İki takım içinde zor bir maç olacak. Sert bir maç bekliyorum. Sivasspor tek golle maçı kazanacağını düşünüyorum.
Banko beraberlik bence...İddia deyimiyle 0 ...
Zor bir maç.Berabere biter..
Bursa ve Sivas iyi maç olacak ama Sivas affetmez bence![]()
Rüyamda gördüm maç 1-1 bitti.
Ya 0 yada 2
Evimizde Bursayı Yeneriz Banko Sivas
Bursasporumuzun Sivasspor maçı kadrosu: İvankov, Leandro, Ömer Erdoğan, İbrahim, Veli, Mustafa Sarp, Mustafa Keçeli, Fabricio Melo, Kirita, Gökhan, Adriano Yedekler: Yavuz Özkan, Marcelinho, Bekir Ozan, İsmail Özgür, Emrah, Halil, Maxim Romashchenko
Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Faruk Bayar, Fabio Alves, Murat Sözgelmez, Sezer Badur, Musa Aydın, Sergio, İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız, Herve Tum,
Yedekler; Akın , Sedat, Mamadou, Sylla, Balili, Tayfur, İzzet
Gökhan ilk 11 'de başlıyorsa sistem farklı olacaktır..İnş. alıcaz bu maçı..
Sivasspor:2 Bursaspor:1 ilk yarı devam ediyor.
Sivas geçen yıldan birşey kaybetmemiş 3-1 oldu maç çok iyi oynuyolar yine
Sivasspor çok iyi oynuyor gerçekten. Abdurrahman bu performansını devam ettirir veya üzerine koyarak ilerlerse Ekim'de milli takım da görebiliriz. Yani inşallah![]()
(/s)
Sivasspor'da Musa, Abdurrahman ve sonradan giren Balili muhteşem.. Yeni transfer Herve Tum yararlı olabilir. Mehmet Yıldız bildiğimiz gibi bir gol attı bir tanede attırdı. Sivasspor geçen seneden bir şey kaybetmemiş aksine tecrübe kazanmış.. Keşke bu oyunu İnter Toto'da da oynasalardı..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Nasıl bir maç olmuş yahu. Sivas Bursa'yı futbol anlamında ezmiş resmen. Maçın 3-1 bittiğine aldanmamak gerek sayılmayan bariz bir gol verilmeyen penaltı direkten dönen top kalecinin çıkardığı sayısız pozisyon. 8-9 olacak bir maçtan Bursa paçayı zor kurtarmış cidden.
Bursa savunması tam evlere şenlik, 10 kişi ile savunmadalar ama Sivas elini kolunu sallaya sallaya hücum ediyor çünkü oyuncular bir noktada öbekleniyorlar. Kademe anlayışı sıfır. Böyle giderlerse Bursa'nın işi çok zor. Diplerde düşmemeye oynarlar ve her maç 3'lük 5'lik olurlar. Samet Aybaba'nın birşeyler yapması şart.
Last edited by El Barto : 14.Eylül.2008 at 23:36
Maçı seyretme imkanı buldum.Sivas gerçekten çok iyi oynadı.Bir çok pozisyon buldular ve bunların 3 tanesini değerlendirdiler.Bence hakemin hatalı bir kararıyla verilmeyen bir golleri ve yine hakemin hatalı kararıyla verilmeyen bir penaltıları var.Hücumda M.Yıldız,Tum ve Musa 3 lüsü bir arada Bursa defansını haşat ettiler.Bursa savunması çok açık verdi.Zaten bu pozisyonların verilmesinde ve yenilen gollerdede savunmadaki açıkların katkısı büyüktü.Sezon başında Sivas'ın bu sene aynı performansı sergileyemeceğini düşünüyordum ama fena başlamadılar.Bu sene yine üstlerde bitirecektirler diye düşünmeye başladım..
Bursasporda lige iyi başlamıştı.Bu maçla ilk mağlubiyetlerini tattılar.İlk defa canlı seyretme şansı buldum Bursa'yı.Çok kötüydüler gerçekten.Özellikle savunmada.Bu maça hasmı böyleydiler bilmiyorum ama diğer maçlardada böyle açıklar verirlerse işleri zor.Hücumda formda olan Gökhan ve Sercan'ın yanına birde Yusuf eklenirse hücumsal anlamda rahat olacaklardır ama savunmada futbolda çok önemli..
So what?
Saike
Sivasspor yoluna devam ediyor. Tebrikler Bülent Uygun geçen yıl yaşadığı başarıyı yakalayacaktır.
Yalnız Mehmet Demirkol'u bu maçı yorumlarken dinleme fırsatım oldu. Diğer yorumcular Sivas'ın geçen seneki kadrosunu korumasının bu sene daha iyi işler yapabileceğinin sinyali oldugunu söylerken, Mehmet Demirkol, Mehmet Yıldız dışında transfer için adı çıkan oyuncuları zaten çıkmadı dedi. Daha önce iyi performans gösteren takımlar (G.Antep, G.Birliği,Manisa) oyuncularını o sezon sonu satarken, Sivas oyuncularının isimleri transfer dedikodularında bile geçmedi dedi.
Gerçekten çok ilginç ve yerinde bir tespit. Bireyselliğe yer olmayan bir takım. Tam bir takım. Birbirini tamamlayan oyuncular ve uyum. Bülent Hocaya ayrı bir tebrik bunun için.
Sivasspor'u İntertoto maçlarının ardından ilk kez seyretme imkanı buldum.Geçen senenin ardından kaldığımız yerden devam dermişçesine bir oyun anlayışı,bir futbol vardı.Açıkcası Sivasspor'u seyrederken çok keyif aldım,çok iyi bir futbol oynadılar.Abdurrahman,Musa,M.Yıldız ve Tum öne çıkan isimlerdi Sivas'ta.
Bursa ilk 2 maçta 2 galibiyet almasına rağmen bu maçta ilk yenilgisini aldı.Sercan,Gökhan,Yusuf gibi isimlerle takımın hücum gücü iyi ama savunması böyle zayıf olursa zor maçlar bekliyor Bursa'yı.
Sivas kadrosunu dağıtmadı, çok transfer yapıp takımın ahengini de bozmadılar. Bülent uygun zaten iyi takımız neden çok transfer yapayım ki demişti, doğru.
Bu sene de Sivas'ın yukarıyı zorlayacağını düşünüyordum, Temmuz'da oynanan maçlar çoğu kişiyi yanıltmış sanırım. Bu sezon şampiyonluk için, ilk 2 için favori olarak görmesem de, 4 büyüklerin arasına girebilirler hatta 4 büyükler harici ligi en üstte bitiren takım olacaklardır.
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar Sivasspor İçin Söylenecek Şey Şu Takım Oyunu Oynuyan Bir Takım Sivasımız Bunu Çok İyi Yapıyor Bu Sene Evimizde 3 Büyüklere Puan Vermezsek Kesinlikle Şampiyonluğu Sonuna Kadar Kovalarız Ha Bu Arada 3.Hafta Sonucu Sivasspor Liderliği Ele Geçirdi Gururla Söylerim Artık Şampiyonun Anadoludan Çıkma Zamanı Geldi