Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Terim kadroyu açıkladı !..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Terim kadroyu açıkladı !..

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçında 10 Eylül’de İstanbul’da Bosna-Hersek’le, 15 Eylül’de deplasmanda Estonya ile karşılaşacak A Milli Takım’ın kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, bu önemli karşılaşmalar öncesinde sakatlıkların fazla sayıda olmasının bir sorun oluşturduğunu belirterek, sakatlıkları devam eden Hamit Altıntop, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Semih Şentürk’ü aday kadroya çağıramadıklarını söyledi. Çeşitli sağlık sorunları olan ve tedavileri sürdürülen Arda Turan, Gökdeniz Karadeniz, Emre Belözoğlu, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Gönül, Mevlüt Erdinç ve Aydın Yılmaz’ın da kamp süresince iyileştirilmesine ve maçlara hazır hale getirilmesine çalışılacak. Terim, “Hem A hem Ümit Milli Takımlarımızın maçlarının önem derecesini göz önüne alarak, geniş bir kadro açıkladık. Duruma ve ihtiyaçlara göre Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan oyunculardan da A Milli Takım’ın maçları için yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla, bu iki takımın kadrosu arasında geçişler mümkün olabilecektir” dedi.

Terim, son günlerde yüksek formuyla dikkat çeken Werder Bremen’li Mesut Özil’e ilişkin de şu açıklamayı yaptı: “Mesut çok beğendiğimiz, U19 milli takımlarından bu yana takdirle, dikkatle izlediğimiz genç ve yetenekli bir oyuncu. Kendisini Türk Milli Takımı’na çağırabilmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Hatta bu konuda Milli futbolcularımız Hamit ve Halil Altıntop’tan da yardımcı olmalarını istedik. Son on günde yoğunlaşan uzun görüşmelerden sonra bir noktaya geldik. Ancak Mesut, Alman Ümit Milli Takımı’nın Fransa ile oynayacağı çok önemli play-off karşılaşmalarında kadroya davet edildiğini ve orada olması gerektiğini belirtti. O’nun bu tercihine saygı duyuyoruz. Mesut, bizden düşünmek için süre istedi ve A Milli Takım’a ilişkin kararını önümüzdeki kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi.”

A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

KALECİLER
    1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
    2- SERDAR KULBİLGE KOCAELİSPOR
    3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
    4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5- SERDAR KURTULUŞ BEŞİKTAŞ
    6- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
    7- SERVET ÇETİN GALATASARAY
    8- CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR
    9- İBRAHİM KAŞ GETAFE
    10- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
    11- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
    12- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
    13- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
    14- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
    15- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
    16- AYDIN YILMAZ GALATASARAY
    17- AYHAN AKMAN GALATASARAY
    18- MEHMET AURELIO REAL BETIS
    19- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
    20- NURİ ŞAHİN DORTMUND
    21- MEHMET TOPUZ KAYSERİSPOR
    22- CANER ERKİN CSKA MOSCOW
    23- ARDA TURAN GALATASARAY

HÜCUM OYUNCULARI
    24- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
    25- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX
    26- BATUHAN KARADENİZ BEŞİKTAŞ
    27- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR
    28- MEHMET YILDIZ SİVASSPOR

Milli Takım, 6 Ekim Pazartesi saat 17.00’de İstanbul Swissotel’de toplanacak. 13 Ekim Pazartesi saat 16.00’da özel bir uçakla Estonya’nın başkenti Tallinn’e hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, burada Radisson SAS Hotel’de konaklayacak.

9 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da Swissotel’de düzenlenecek A Milli Takım teknik kadrosu ile futbolcuları Coca Cola’nın imza törenine katılacaklar.

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, 10 Ekim Cuma saat 18.00‘de İnönü Stadyumu’nda, 14 Ekim Salı günü TSİ 18.30’da A. Le Coq Arena’da birer basın toplantısı düzenleyecek.

İnönü Stadyumu’nda 11 Ekim 2008 Cumartesi günü oynanacak ve 21.00'de başlayacak Bosna-Hersek karşılaşmasını Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai’nin yardımcılıklarını vatandaşları Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.

15 Eylül 2008 Çarşamba günü Estonya’nın Tallinn kentinde oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak mücadeleyi ise Polonya Futbol Federasyonu'ndan Robert Malek yönetecek. Malek'in yardımcılıklarını Krysztof Myrmus ve Konrad Sapela yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tomasz Mikulski.

Milli Takım’ın antrenman programı şöyle:

07.10.2008 – 11.00 (Ali Sami Yen Stadı – Basına kapalı)
    08.10.2008 – 11.00 (İnönü Stadı – Basına kapalı)
    09.10.2008 – 18.30 (Ali Sami Yen Stadı – Basına kapalı)
    10.10.2008 – 18.30 (İnönü Stadı – 15. dak Basına açık)
    12.10.2008 – 18.30 (Ali Sami Yen Stadı – Basına kapalı)
    13.10.2008 – 11.00 (İnönü Stadı – Basına kapalı)
    14.10.2008 – 19.00 (A. Le Coq Arena -15. dak Basına

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Forvet hattı çok etkisiz ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Zan,Halil Altıntop yerine Egemen,F.Tekke tercihleri düşünülebilirdi...

Batuhan için çok erken olabilir...

Bu arada Fatih Terim Aydın'ları karıştırdı heralde...:S
    Last edited by anilton : 04.Ekim.2008 at 15:38

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

batuahan nerden çıtkı ya :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Aydın Yılmaz seçimi doğru neden karıştırsın ona Bakarsan Batuhan'In yerine formda olan Sercan Yıldırım alınabilirdi. Fanatizme kaçma lütfen

Bence;

Batuhan Karadeniz>>>Sercan Yıldırım
    G.Zan>>>Egemen Korkmaz
    Sabri>>>Aydın Karabulut
    Gökdeniz>>>Serdar Özkan

Gibi değişiklikler olabilirdi;

Terim, “Hem A hem Ümit Milli Takımlarımızın maçlarının önem derecesini göz önüne alarak, geniş bir kadro açıkladık. Duruma ve ihtiyaçlara göre Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan oyunculardan da A Milli Takım’ın maçları için yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla, bu iki takımın kadrosu arasında geçişler mümkün olabilecektir” dedi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Böyle maçlarda gençlerin milli takım atmosferini solumaları iyi olur diye düşündü sanırım Fatih Terim. Haklı olabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Süper bir kadro. Batuhan'ı bu kadroya almasının sebebi nedir acaba ? büyük ihtimal kadrodan elenir ama Batuhan'ın yerine daha tecrübeli bir forvet alınamıyor mu isim isim saymak istemiyorum şimdi.Bari Sercan alınsaydı adam baya goller atıyor.

Ayrıca formda bir Egemen'in yerine her maç hata yapan bütün Bjklileri çıldırtan Gökhan Zan kadroda. Kendi takımın diye sölemıyorm isterse kimseyi almasın ama en azından şu Milli Takım formasını hakedenler giysin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada gözümden kaçmış Selçuk İnan ve S.Özkan'da yok,anlamakta güçlük çekiyorum...

@ evet iyi birer yedek olurdu..
    batuhan mı?!, srcan yıldırım olsa bari

Batuhan secimi yanlis,daha cok erken onun Milli takima girebilmesi icin.Onun yerine Sercan Yildirim mutlaka cagirilmaliydi kadroya.

Gökhan Zan halen nasil Milli takima cagiriliyor anlamiyorum.Egemen Korkmaz cagirilabilirdi kadroya.

Ugur Boral gereksiz yere cagirilmis,yerine Aydin Karabulut olabilirdi.

Ayhan Akmanin yerine Selcuk inan,ugur inceman olabilirdi.
    Last edited by El Comandante : 04.Ekim.2008 at 16:32

Nesil
    2006

Batuhan Karadeniz hmmm... Bu kadar genç oyuncuyu alması beni şaşırttı. Çünkü; bu iki maç kader maçımız olacak. İki maçtada kazanmak zorundayız. Batuhan'a nasıl bir şans verecek merak ediyorum.

Gökhan Zan'ın bu kadroda ne işi var? Adam Beşiktaş'ta oynadığı her maçta Beşiktaş'ın defansı evlere şenlik oluyor. Bu sezon Beşiktaş sadece Gökhan'ın oynadığı maçlarda gol yedi.

Sabri sakat değil miydi? Sakatlıktan yeni çıkmış birisini almak hata olur diye düşünüyorum.

Uğur Boral istikrarsız bir oyuncu, en iyi yaptığı iş sadece isabetli orta açması onun dışında maçına göre oynayan bir oyuncu. Onun yerine Aydın Karabulut'un alınmasından yanayım.

Volkan Demirel iyi bir kaleci ama; bu maçlarda yedek olmasından yanayım. Tekrar patlaması İspanya maçı öncesi zarar verebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gökhan Ünal var zaten Baran.Ayhan orta saha için iyi,Emre'den daha faydalı olur bence hatta.Ama Selçuk İnan mutlaka olmalıydı...

G.Zan'ı tartışmanın manası yok zaten.Mevlüt'ü sağ kanatta oynatacaksa hiç almasaydı ama forvet oynatacaksa iyi tercih.Gökdeniz ne zamandır yok ortalarda,oda yanlış tercih bence.Aydın Yılmaz Gs'de 3 maç oynadı Kocaeli ve Kayseri maçlarında afalladı,bir tek Antalya maçında iyiydi,ben A milli takımı hakedecek performansı gösterdiğini düşünmüyorum....

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Ya abi bu ne 2 bjkli o da gökhan zanı almış ya ohhh artıkya ne diyim haklan arıkan yok bence olması lazım batuhan iyi toroman olabilirid serdarın yerşiine tandoğan da olabilirdi ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne Tandoğan'ı ya,halı saha maçına almam onu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

G.Zan var Egemen yok , Selçuk yok

Bunlar benim takımımda oynadıgı için aklıma gelen ilk isimler .. Bir Serdar Özkan kesinlikle düşünülmeliydi ..S.Özkan Galatasaray'da olsa idi çok rahat takıma girerdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    Ya abi bu ne 2 bjkli o da gökhan zanı almış ya ohhh artıkya ne diyim haklan arıkan yok bence olması lazım batuhan iyi toroman olabilirid serdarın yerşiine tandoğan da olabilirdi ...
    Hakan Arıkan mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun Trabzonda son dakikalarda oyuna giren bir oyuncu onu alıyor Egemen'i almıyor. Trabzondan zorla adam almış gibi olmuş. Giray ve Egemen var Ceyhun'a gelene kadar.

Dedikleri gibi Aydın daha kaç maç oynadı, Uğur vazgeçilmez mi, ben kendi takımımda oynamasına rağmen şuursuz diyorum Uğur'a. Serdar Özkan, Aydın Karabulut alınabilirdi bunlar yerine. Sol ayaklı oyuncu bulunsun diye almıştır Uğur'u (gerçi bek için düşünüyo onuda). Caneri falan oynatsa bari Arda oynamazsa.

Biride Hakan Arıkan demiş. Serdar ve Volkan varken bu isimlerim Milli Takım kalesine geçmesi zor. Hakana gelene kadar Aykut ve Orkun var kadroya alınabilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    G.Zan var Egemen yok , Selçuk yok

Bunlar benim takımımda oynadıgı için aklıma gelen ilk isimler .. Bir Serdar Özkan kesinlikle düşünülmeliydi ..S.Özkan Galatasaray'da olsa idi çok rahat takıma girerdi ..
    yahu şöyle aslı astarı olmayan sacma yazıları yazıp ortamı germeyin.

Defans için Zan ın olmamasında hemfikiriz. Egemen olabilirdi. Ceyhun secimi de garip. Onun yerine de Ego alınabilirdi.

Ortasahada Emre nin alınmaması gerektigini her zaman söylüyoruz; ama Terim in as adamı onu kolay kolay kesmez. Yerine Ugur, Selcuk gibi adamlar alınabilirdi.

Forvette M.Yıldız ın alınması iyi olmuş. Mevlüt ün de milli takım oyuncusu olduggunu düşünmüyorum oynadıgı macları izleyince; ama sag acık oynadıgını göze alırsak normal karsılayabiliriz. Batu için de milli takım henüz cok erken. Terim muhtemelen bi milli takım havasını almasını istemiştir yoksa oynatacagını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ya yine nasıl bir kadro seçmiş Fatih Terim analamıyorum ya

Defansta hala o hatalrına rağmen Gökhan Zan kadorda ve Trabzonda forma bulamayan Ceyhun da kadroda:S

Sayın Terim bunların yerine Trabzonda her maç 90 dk oynayan bir Egemen var Kayserisporda bu sezon hermaçta oynayan gencecik ve çok başarılı bir Eren Güngör varken enden bunları alıyorsun.

Orta sahaya gelince Aydın Yılmazı nerde izledinde sen milli takıma alabiliyorsun bu adamı???Tamam iyi oyuncudur ama kendi takımında oynayamayan bi isim...
    Hala Emre kadroda ona birşey demiyorum zaten

Forvet hattında ise Batuhanda yetenekli ama kendi takımında bu oyuncuda oynamıyor.Bu isim yerine tam formunu tutumuş olan Sercan Yıldırımı kadroya alabilirdin

Yine aynı düzen...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

hüseyin ve egemeni almasını beklerdim.ikiside bu sene çok formda ama gidip gökhan zan ı alması bu futbolcuların ağızlarında kuş tutsalar bile milli takıma giremeyeceklerininbir göstergesi.
    acaba fatih terim süper lig maçlarını seyretmiyormu gidip maçın oynandığı sahada seyretmesi lazım ama biz onu hep ali sami yen stadında görüyoruz.tv den seyretmekle oyuncu alınmaz işte gökhan zan 100 kişiye sor gökhan mı egemenimi alırsın milli takıma diye 95 kişi egemen der ya.ama fatih terim gökhan diyo.
    kazanmadığı kupa kalmayan f.capello ingiliz ligi maçlarını her hafta sonu başka bir yerde seyrediyormuş stadda bravo valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim çoğu oyuncuyu kendi kontenjanından kadroya koymuş. Bu oyuncuları ben buldum çıkardım havası var yine. Mevlüt, Ceyhun, Çağlar falan. Kötü oyuncu demiyorum bunlara ama daha iyi oyuncular davet edebilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mevlüt aslında iyi bir oyuncu ama Terimin sisteminde oynayamıyor Sochauxu taşıyan isim Fransada 4 golü var sınırım

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Her zaman ki gibi bir kadro neyi bekLiyorduk ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Terim bildiğini okumaya devam ediyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'ın alınması büyük hata.Gökhan bırakın milli takımı 3büyük ekiplerimizde bile oynamamalı artık.

Tolga Zengin neden çağırılır anlamıyorum.Kaç maçını izledim hiç çok iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Batuhan'ın yaşı daha çok genç, bence alınmamalıydı.

Gökhan Zan tartışmaya bile gerek yok , komedi devam ediyor...Yerine İbrahim Toraman alınabilirdi.Ceyhun yine gereksiz, kendi takımında forma giyemeyen bir futbolcu daha.Egemen olmalıydı orda.Sabri ne zamandır sakat, forma giymiyor.Ne işi var milli takımda.Uğur Boral bence doğru bir seçim sol açık oynatıldığı sürece yararlı olabilir.Uğur Boral garip bir oyuncu .Maç boyu çok top kaptırıyor, taraftarı belki de çileden çıkartıyor ama oynadığı her maçta tehlike yaratıyor rakibin sağ savunmasında.Gollük ortalar da hep ondan geliyor.Baskı kurmamız gerektiğinde oyuna alırız, iyi bir alternatif olabilir.

Ayhan'ın yerine Uğur İnceman veya Selçuk İnan olmalıydı mutlaka.Bu iki futbolcu da hakediyor bence.Hangisi çağırılsa fazla farketmezdi.

Aydın Yılmaz'ı alıyorsun da en az onun kadar yetenekli olan Aydın Karabulut'u neden almıyorsun.Amacım kıyas yapmak değil, alıncaksa ikisi birden alınsaydı.

Kazım Kazım Fb'de hiçbişey yapmamasına rağmen hala milli takımda.Fatih Terim'in Kazım aşkı bitmedi gitti.Serdar Özkan daha çok hak etmiyor mu acaba

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sercan Yıldırımın formunu göremiyecek kadar kör demek ki Fatih Terim, Batuhan'ı bu kadroya alıyor.

İnşAllah sakata gelmeyiz de 6 puanıda alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Nobre ve Sercan şuan formda , onlar denenebilirdi forvette Batuhan için erken bana göre , Selçuk İnan ve Serdar Özkan'ın olmaması da çok garip.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kazım yetenekli bir oyuncudur, Uğur gibi gerçek sol açık yok başka alınması çok normal ve hızı çok yüksek, teknik sayılır ve iyi bir oyuncu lige göre.

Arda'yı sola aldın mı kanattan sıfır akın yaparsın.
    Semih geldi mi Batuhan denenmez, eksik dolsun diye çağırmış..

Aydın daha yeni oynuyor, deneyimi yok A Milli Takım'a çağrılması yanlış olur kesinlikle..

Ceyhun hariç çok güzel kadro..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Batuhan nasıl kadroya alınmış yahu.. Hazırlık maçı olsa anlarımda, şu durumda şaşırdım yani.. Gökhan Zan'ın halen kadroda olmasıda skandal bence.. Çok yanlış bir kadro, 6 puanı alamazsak ne açıklama yapacak acaba Sinyor Terim..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri