Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

1 8.33%
  • Trabzonspor

10 83.33%
  • Beraberlik

1 8.33%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Denizlispor - Trabzonspor [ TSL 4. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Denizlispor - Trabzonspor [ TSL 4. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Denizlispor'la 35.randevu
    Takımımız Denizlispor'la 35.randevusuna çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta Trabzonspor'un farklı bir üstünlüğü bulunuyor.
    Trabzonspor ile Denizlispor arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta bordo-mavili takım 22 galibiyet elde ederken, yeşil-siyahlı ekip ise sadece 5 maçta sahadan galip ayrılabildi. 7 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Takımımızın attığı 53 gole, Denizlispor 22 golle cevap verdi.

İki takım arasında Denizli'de oynanan 17 maçta Trabzonspor 8 galibiyet, 5 mağlubiyet, 4 de beraberlik elde etti. Bordo-mavili ekibimiz attığı 21 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü. 2006-2007 sezonunda Denizli'de oynanan ve Trabzonspor'un 4-3 galibiyetiyle sonuçlanan maç iki takım arasındaki en gollü karşılaşma olmuştu.

rakibe karşı baya üstünüz veşuanki form durumlarınıda göz önüne alırsak mutlak 3 puan alırız diye düşünüyorum ama denzli iyi oynadığı taktrde başımıza iş açailir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kafilemiz Denizli'de
    Turkcell Süper Lig'in 4.haftasında deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak olan takımımız Denizli'ye indi.
    Kafilemizi havaalanında bir grup taraftarımız tezahuratlarla karşıladılar. Taraftarlarımız Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve takım kaptanımız Hüseyin Cimşir'e birer buket çiçek hediye ettiler. Takımımız daha sonra havalanından ayrılarak Anemon Otel'de kampa girdi.

Last edited by Trabzonspor : 19.Eylül.2008 at 13:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Başlık neden geç açıldı anlamış değilim.. Avrupa'da da maçımızda yoktu

maça gelirsek Denizli 'den üç puanla döneceğimizi düşünüyorum .. Bana göre ligin en zayıf deplasmanlarından biri konumunda ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yattara kafilede bile yok. Umarım Ersun Hoca Beşiktaş maçında olduğu gibi Serkan ile başlamaz , en azından İsaac yada Barış Memiş oynasın..!

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzonspor Denizliyi 2ye Katlar 3e Böler Banko Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Maç ortada devam ediyor o kadar önemLi pozisyon oLmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

GooL Gökhan ÜnaL ! Kornerden mükemmeL yükseLdi !

Nesil
    2006

Maça üst verdim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Trabzonspor tabii ki favori bu dakikdan sonra izleyeceğim zatende skorda da önde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Artık bu dakikadan sonra Colman ve Selçuk'un vereceği paslarla kontradan Umut ve İsaac gol bulabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Parayı aLdık Oh be

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler Trabzon..1-0 kazandılar ..

Nesil
    2007
    Yer
    .

YENİ LİDER TRABZON

Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Trabzonspor, Denizlispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Denizli Atatürk Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü Gökhan Ünal kaydetti.
    Trabzonspor bu skorla Turkcell Süper Lig'de puanını 10'a çıkarırken maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ev sahibi Denizlispor ise 4 puanda kaldı.

TRABZONSPOR
    Tolga
    Tayfun
    Song
    Egemen
    Cale
    Hüseyin
    Selçuk
    Colman
    Serkan Balcı
    Gökhan
    Umut
    DENİZLİSPOR
    Cenk
    Süleyman
    Kratochvil
    Couto
    Çağlar
    Tomas abraham
    Fatih yigen
    Braga
    İsmail
    Roberts
    İvan

19.09.2008
    Kaynak : Sporx.com
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada maçta son dakikalarda tartışmalı bir pozisyon gerçekleşti.Şu an Lig Tv'de Denizlispor adına bir görevli açıklama yapıyor ve pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu düşündüğünü belirtti.
    Last edited by GReeN BeReT : 20.Eylül.2008 at 00:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Pozisyon penaltı değil , Süleyman mı nedir artistik bir atlayışını izledik. Ayrıca o dakikaya kadar Denizlinin sert oyununa hakem maç boyunca tahammül etti ve bu da Denizlispor'un direncini arttırdı.

Maça gelirsek defansımızın maşallahı var Song - Egemen geçit vermiyor adeta. Ama gel görelim ofans olarak yeterli değiliz. Umut maç boyunca saç baş yoldurmaya devam etti . Geçen sene tek oynuyor falan diyorduk ama bu sene de Gökhan ile anlaşamıyor , öyle ilerde kafasına göre işler yapıyor.

Cale de çok iyiydi yine bugun. Gökhan'ın daha çok gol atması için Yattara'nın bir an önce takıma katılması gerekiyor. Yattara'sız zevk alamıyorum maçlardan.

Zirvenin rengi Bordo-Mavi 0-1

Trabzonspor, Denizlispor'u deplasmanda 1-0 yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Yenilmezliğini sürdüren Karadeniz ekibi, Gökhan Ünal'ın golüyle 3 puanın sahibi oldu.

Maçın en iyi analizi rakibimizin kalemize 1 tane bile isabetli şut çekememesiydi.Beşiktaş'ın da isabetli şutu yoktu..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Umut'un yerine, sağlam bir oyun kurucu alıp oynatabilir.Gökhan rahatlıkla tek forvet oynar, yoksa yine yaratıcılık sıfır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet haklısın.Çift forvet oynuyoruz ama Yattara'da yok bu sefer sağ kanattan da orta gelmıyor , soldan zaten gelmıyor. Bence gereksiz çift forvet oynamak.

O kadar transfer yaptık takıma bir tane sol açık almadık. Sol açıkta standart bir adamımız olsa Gökhan tek forvet çok rahat oynar. Olmadı sol kanatta Barış Memiş'i oynatması lazım Ersun hocanın. Cale de ileriye çıkamıyor çünkü önünde kanat denilecek bir adam yok.

Nesil
    2007
    Yer
    .

"İki farklı Trabzon"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise sahada iki farklı Trabzonspor izlettirdiklerini, ilk yarıda özellikle iyi savunma yapan, takımın hücum gücünü kontrol eden bir görüntü ortaya koyduklarını kaydetti.
    Yanal, şöyle devam etti: ''İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle ofansif olarak daha farklı bir kimlik ortaya koyduk. Kazanan bir takımız ve kazandıkça kendimize güvenimiz gelecek. Kazanmamız bizim için çok önemliydi. İyi savunma yapıyoruz ancak ofansif yönünü arttırmak ve daha kaliteli hale getirmemiz gerekiyor. Takım savunmasını sonuca ulaştırmamız gerekiyor. Trabzonspor'u hedeflerine taşımak istiyoruz. Denizlispor diri bir takım, bugün mücadelesini son dakikaya kadar ortaya koydu.''

Kaynak : AA
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Renk katmaya devam edeceğiz"Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, ''Takımım lige renk ve heyecan katmaya devam edecektir'' dedi.
    Yalçın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok güzel bir karşılaşma izlettirdiklerini belirterek, Trabzonspor'un klas futbolculardan kurulu bir şampiyon adayı olduğunu, mütevazı kadrolarıyla iyi mücadele ettiklerini söyledi.
    Trabzonspor'un oyun alanlarını tıkadıklarını ve hızlı hücumlarla sonuca ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Oyuna 4 forvetle başladık. Oyunu güzelleştirmek için elimizden geleni yaptık. Ama hakem Özgüç Türkalp'i geçemedik. Yüzde yüz bir penaltımızı vermedi ve arkadaşımıza sarı kart gösterdi. Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında hakem hataları yaşadık. Genç, güzel bir kadromuz var ama bugün talihsiz bir gol yedik. Futbolcularımdan umutluyum. Takımım lige renk ve heyecan katmaya devam edecektir.''

Kaynak : AA
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kötü oynadık iyi kazandık...

Yattara biran önce iyileşir umarım onsuz olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Penalti felan yok. Arkadas ayagini kurtarmis, ilerliyebilir ama nedense ayagini tekrar yere basiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Trabzon.Emin adımlarla yürüyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Penaltı posizyonunu inceledim de şimdi.

Özgüç Türkalp'e bravo gerçekten de çok iyi süzmüş posizyonu.Süleyman denen arkadaş rakibin kayarak geldiğini görmüş hoop kendini yere bırakmış.Sarı kart doğru karar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

uzun aradan sora maç fazlasıylada olsa lıderlıge oturduk kanatların calısmıyo olması bıze çok şeyler kaybettiriyor.bu arada defans yıne baya iy oyun sergılermiş bjk maçındaki gb kaleyı bulan şut 0 bu çok iyi geçen sene le bu seneyı goz önüne alıyorum arada dağlar kadar fark var hedefe br adım daha yaklaştık artık rakıplerin pua kaybetmeini bekliyecez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İzlemiyorum da maçları TSnin kaleci almasına gerek yokmuş aslında kaleye şut gelmiyo zaten Benim merak ettiğim Tolganın bir etkinliği oluyor mu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ortada bir maç oldu ama Gökhan çk iyi yükseldi gelen topa 3 puanı Trabzona getirdi tebrikelr Trabzona

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by omersal View Post
    İzlemiyorum da maçları TSnin kaleci almasına gerek yokmuş aslında kaleye şut gelmiyo zaten Benim merak ettiğim Tolganın bir etkinliği oluyor mu

oda orda kıyıda bıyerde eylenıo kendı kafasına

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Huseyinin bence golde onemi cok, herkes onun yukselecegini sandi. 3 defans oyuncusunun gozleri onda ama o yukselmeyip onlari Gokhandan uzaklastirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ondada büyük gelişme var bu sezon tüm yan topları sektirmeden kontrol ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ondada büyük gelişme var bu sezon tüm yan topları sektirmeden kontrol ediyor.

ewet ıo dıkkatımı cektı benımde onceden cok sektırırdı ama sımdı düzelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretmedim ama Ntvspor'da özetini seyretme şansı buldum.Özet olduğu için mi bu kadar kısa geçtiler yoksa maçta fazla önemli pozisyon mu yoktu bilmiyorum ama eğer 2.şıksa Trabzon'un Yattara'nın yokluğuna karşı farklı formüller bulması gerekiyor.Dün karambolden buldukları golle kazandılar,yarın böyle olmayabilir..

Aslında aynı sorun Fenerbahçe'dede mevcut,Beşiktaş'tada.Fenerbahçe'de Alex olmasa hücumsal olarak zorlanıyorlar.Beşiktaş'tada Delgado 2 maçtır pek varlık gösteremeyince hücumsal yönden çok etkili olamadık.

Neyse Trabzon'u tebrik ediyorum.Liderliklerinin geçici olmasını diliyorum.

Mesaj Yetkileri