Galatasaray
Antalyaspor
Beraberlik
rahat bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum 2 forvet ve arkalarinda Kewell ile en az 4 gol atariz
Antalya hücüma yönelik oynadığı zaman tehlikeli bir rakip nitekim bunu Beşiktaş maçında gösterdiler.ama defansa çekildikleri anda çok kolay goller yiyorlar.Bu maçada defansa çekilerek başlarlarsa (ki büyük ihtimalle öyle) yeniliriler.Ama biraz önde basıp top oynamaya çalışırlarsa beraberlik ihtimal söz konsu.
İki takımda gol atar bu maçta, sonuç olarak Galatasaray galip gelmesini bilecektir diyorum.
Rahat bir galibiyet alacagımızı düşünüyorum.
Bol gollü bir maç bekliyorum. Galatasaray, Antalyaspor'u ismi ile yenecektir.
ismimizle degil oyunumuzla yenecegimize emin olabilirsin Batuhan![]()
Galatasarayın ne yapacaığı pek belli olmuyor ne desem boş..İyi oynarsak antalyanın defansta büyük zaafları var bayağı gol bulabiliriz..
Galatasaray için rahat bir maç olur.4-1 beklediğim skor.
Galatasaray bu maçta güle-oynaya kazanır... Bu arada unutmadan söyliim Antalya bu sezon düşme adaylarımdan biri.![]()
Galatasaray alır gibime geliyor ama beraberlik çıkarsada şaşırmam
Antalyaspor maca Davraz'da hazirlaniyor Antalya'nin sicagindan etkilenmemek icin... Ayrica Bieniuk, Mustafa Özkan, Abdullah ve Straka 18 kisilik kadroda yok. Bienuk cok buyuk bir eksik.
Ayrica bu macda Turkiye liglerinde bir ilk olacak, Antalyaspor Sortunda reklam olucak Aksa Jenerator'un ...
Galatasaray acik ara favori, ve bol gollu bir mac dusunuyorum. Milan Baros'da ilk kez taraftarin onunde oynuyacak... Guzel bir mac olucak diye dusunuyorum...
Yarın Taçsız Kral'ın Ölüm Yıl dönümü..Samiyende pankartlar falan olacaktır..Atıcağımız gollerden sonrada Oktayyyy Metinnnn anonsu yapılsa çok iyi olur![]()
Galatasarayımız Bu Maçı Rahat Alır Banko Galatasaray
Açık ara favoriyiz. Bugün sahada 11 Metin olacak, 11 Metin'den en az 3'ü gol atacaktır diye düşünüyorum![]()
Bu günün anısına çok güzel bir sonuç alırız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kolay bir maç olacaktır bizim için.Baros 90 dk. oynar umarım fakat duyduğuma göre Ümit-Nonda oynuycakmış.
AntaLya bu Lige yakışmayan bir futboL anLayışıyLa oynuyor.GaLatasaray nasıL oLsa yener umarım büyük bir farkLa yener...
Baros neden oynamıyor yahu?
Tribünler şu anda bom boşÖyle geliyor ki yine 15 bini geçmez taraftar sayısı.Şu biletleri 15-20 ytl yap öğrencide gelsin maçlara.
Tribünler tıklım tıklım olmak üzere ne bomboşu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yeni açık alt boş.O yeni yapılan yerde boş.
Nedved tri bünler nasıl dolu yahu, baya boşluk var gibi geldi bana?
Bu arada antalyanın forması garip siyah yazı okunmuyor..sizce de öyle mi?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
gooooool Nonda!
Tribünlerde boşluk var gibi geldi bana da bu arada Gs golü attı
Nonda ilk Metin'imiz oldu![]()
Şahane hazırlanan bir gol.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Zaten Fenerbahçe'nin yenilgisinden sonra Gs bu maçı bırakmazdı.