Ya arkadaşlar gerçekten anlam veremediğim olaylar oluyo. Bifikri olan arkadaşlar varsa iletsinler lütfen. Veya sizinde anlam veremediğiniz şeyler varsa ekleyin lütfen. Keza benim kıt aklıma herşey bi anda gelmiyor da.
1- Hikmet Karaman (ç. rize nin hocası) ın hareketleri, tavırları, mimikleri, ses tonu, bakışları eskidendemi fatih terim e benziyodu, sonradan mı böyle oldu, yoksa hiç benzemiyo da bana mı öyle geliyor. (adamı görünce rahatsız oluyorum da)
2-Fenerde ümit özat, beşiktaş ta ahmet hassan, trabzon da yattara, sebat ta orhan kaynak,.... ve daha niceleri niye ilk 11 de oynatılmazlar. deli oluyom ya!
3- Yattara gibi bi futbolcu (çıplak gözle seyredenler bilir) niye cm4 te yok. ya da ben mi bulamadım ???
4-Ahmet dursun yıllardır beşiktaş ta nasıl oynayabiliyor hala anlam veremiyorum. Ben kulüp başkanı olsam malzemeci bile yapmam.
5-Milli takımın illede belirli bi 18 i mi olması gerekiyo. kulüpmü burası. dene 40 kişiyi. bol bol hazırlık maçı al. elinin altında hazır 40-45 tane adam olsun. yok mu o kalitede futbolcu bizde.Anadolu kulüplerinde canavar gibi adamlar var.