Tarih:20.09.2008
Saat:20:00
Stadyum:Adana 5 Ocak Stadyumu
Lige iyi basladik,Adanaspor karsisinda da galip gelip cikisimizi sürdürecegimize inaniyorum.
Tarih:20.09.2008
Saat:20:00
Stadyum:Adana 5 Ocak Stadyumu
Lige iyi basladik,Adanaspor karsisinda da galip gelip cikisimizi sürdürecegimize inaniyorum.
Diyarbakır Adana deplasmanından 3 puan ile döner..
Baran kardeşim de gelmiş Diyarbakır tarafı da canlanmış iyi de olmuş
Adanaspor lige göre biraz daha güçsüz bir kadroya sahip ancak geçen hafta Sakarya deplasmanından 1 puanla döndüler ve artık Bank Asya 1.Lig'de 3 puan almak istiyorlar.Taraftarın da desteği olacaktır.
Tüm bunların yanı sıra her sene başgösteren Diyarbakır'da ki mali kriz de atlatılmış gibi duruyor şimdilik.Tüm bu krize rağmen çok iyi kadro kurdu Diyarbakır.
Beraberlik bekliyorum ben bu maçtan.Birisi kazanacak olursa bu her iki tarafta olabilir.Kestirmesi güç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Adanaspora şaşırıyorum..Hiç bi hazırlık maçını kaybetmediler umutlandırdılar bizi ama şu hale bak...Umarım bu maçı kazanıp yükselişe geçeriz.. Ahh Demirspor geçen seneki kadroyla çıkıcaktı bu lige![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Adanaspor'un bu maçı alarak nefes alacağını düşünüyorum..
Diyarbakırspor çok formda.Mutlu,Ufuk ve Emrah çok hızlı ve teknik oyuncular.Adana deplasmanından 3 puanla dönerler...
Adanaspor'da teknik direktör değişikliğinden sonra kadrodışı kalan oyuncular yeniden kadroya geldi..Hüsnü Özkara biraz etmiş takımın içine anladığım kadarıylaDaha farklı bi Adana izleyebilirz bu maçta..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
diyarbakır kaybetmez
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adanspor attı..1-0
1-1 oldu. Emrah Bozkurt atti...
Son 30 dakika macta.
Adana Attı..2-1 Dk 83
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diyarbakır 10 kişi..Selçuk Atıldı ..
Last edited by KaF KeF : 20.Eylül.2008 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Adana 3 puanla tanıştı : 2-1
Bank Asya 1. Lig 4. hafta karşılaşmasında Adanaspor, Diyarbakırspor'u 2-1 mağlup etti. Adana 5 Ocak Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede Adanaspor'a galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Cem Karahan ve 83. dakikada Selçuk Yıldırımkaya kaydetti. Konuk ekip Diyarbakırspor'un tek sayısı 60. dakikada Emrah Bozkurt'tan geldi. Adanaspor bu skorla Bank Asya 1. Lig'de 3 puanla tanışırken, Diyarbakırspor ise ilk yenilgisini almış oldu.
Stat: 5 Ocak
Hakemler: İlker Coşkun x, Mustafa Sönmez xx, Engin Erdem xx
Adanaspor: Ahmet Şahin xx, Yunus xx (Dk.74 Ümit x), Hakkı xx, Hakan xx, Cem Karahan xx, Emre xx, Kerem xx, Mbamba xxx, Ersan xxx, Erkan x (Dk.46 Emrah xx), Fevzi xx (Dk. 86 Fuad x)
Diyarbakırspor: Atilla xx, Erhan Çatalçam xx, Mahmut Hanifi x (Dk.60 Volkan x), Mutlu x, Ersin xx, Selçuk xx, Hüseyin Kartal x Dk.86 Coşkun Birdal x), Emrah xxx, Engin xx (Dk.66 Ufuk x) Aytaç x, Mithat xx
Sarı kartlar: Dk. 34 Hakan, Dk. 88 Kerem, Dk.90 Emre (Adanaspor), Dk. 81 Aytaç, Dk. 82 Mithat, Dk. 83 Mutlu (Diyarbakırspor)
Kırmızı kart: Dk. 81 Selçuk (Diyarbakırspor)
Barancım eski Giresun'lu Cem Karahan atmış gol yine sizinkilere
Tebrikler Adana'ya ilk 3 puanlarını aldılar.
Valla adana 10. dk ile 85. dk arası çok güzel oynadı. Son 5 dk + 10 dk(sakatlıklarla birlikte) uzatmada diyarbakır bastırsada kaleci Ahmet Şahin devleşti...Güzeldi maç...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
helal olsun adanaspora ilk galibiyetini aldı bakimdarısı yarın demirsporun başına
Demirspor Buca deplasmanında dimi ?
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
evet bucaya gidiyor ve bugünde konya maçı var adanada şimşekler grubu bucaya gitmedi konyayı destekleyecek![]()
Bu maci kazansaydik cok iyi olacakti ama kaybettik,neyse saglik olsun.Bu sene de play-offlara kalacagiz gibi ...
Bu arada Adana DS- BUCA maçı saat 16:00da yeniasır TV ve İZMİR TV de imiş canlı![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
tüh be 2-0 öndeyken 2-2 kaldıkneyse deplasmanda 1 puanda iyidir. bu arada foruma birde tff 2.lig bölümü açılması lazım değilmi