Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 65.52%
  • Gaziantepspor

2 6.90%
  • Beraberlik

8 27.59%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor [ TSL 4. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş - Gaziantepspor [ TSL 4. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Antep sezona iyi başladı ancak İnönü'de seyirci desteğini de arkamıza alarak sonuca gideriz kanısındayım.

Haftanın zor maçlarından.Gaziantep sezona nmüthiş bir başlangıç yaptı.Tabata,Beto gibi oyuncularla Brezilya ekolünü takıma tutturdular.Deumi,M.Yozgatlı ve Beto'nun bu maçta oynamayacak olması Gaziantep adına dezavantaj.Beşiktaş seyirci desteğini de arkasına alarak maçı kazanacaktır düşüncesindeyim ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Her ne kadar Beşiktaş'ın favori olmasına ve maçın beraberlik kokmasına rağmen Antep alacak diyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3 Tane as adamından eksik Antep bize karşı direnemez. KaLitemiz iLe sonuca gideriz.

Bir Tabata iLe iş oLsaydı, oho.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Savunmanın en önemli ismi Deumi,orta sahanın kilit isimlerinden M.Yozgat'lı,Forvetin en önemli elemanı Beto yok.Bu bizim için bir avantaj...

Eğer Metalist maçındaki gibi sistem değişikliğine gitmezsek kazanırız.Ama Ertuğrul Sağlam oturtmaya çalıştığı 4-2-3-1 sisteminden vazgeçerse işimiz zor.Metalist maçından sonra böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.Kendi sahamızda,seyircimizin önünde alırız.Bu sene İnönü'de kolay kolay puan kaybetmeyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

beşiktaş alır kadro kalıtesı seyırcı desteği ile ama ben beraberlığı şaretledim inş öyle olur D:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gecen Hafta gordugu 2 kırmızı kart ve en önemli oyuncusu Beto dan yoksun cıkacak G.antepin Besiktas karsısında tutunacagını dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok önemli 3 oyuncu yok Antepte.Bjk zorlansada kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda olsaydı bi ihtimal beraberlik derdim ama Bjk sahasında bu mactan 3 puanla ayrılır...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Antep bu maçta sürpriz yapar, Beşiktaşı yenebilir... beraberlik olursa da hiç şaşırmam...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Deumi'nin yerine Bekir var, Yozgatlı eksik sayılmaz.Forvet sıkıntı olacak mı göreceğiz, bence de Antep'in kazanma şansı bahsedilenden çok yüksek..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Antepspor lige iyi baslayan takimlardan birisi,ligin flas takiminlardan birisi konumunda.Besiktas ise son 2 mactir beklenen futbolu ortaya koyamiyor,sistemi halen oturtamadilar.Gaziantepspor eger iyi futbolunu bu macta da sergilerse,Besiktas deplasmaninda 1 puan kapabilecegini düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado iyi değilse Beşiktaş iyi futbol oynayamıyor, her maçın en iyi adamı ya Zapo yada Rüştü oluyorsa sıkıntı vardır, umarım iyi futbolla farklı bir galibiyet alacağız.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macin berabere bitceni dusunuyom, kazancak bi takim varsa tabiki BJK

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Antep iyi bir takım ama biz kazanırız bu maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel maç olacak.Antep'te geçen haftadan sonra 3 eksik olması büyük kayıp.

Mehmet Yozgatlı'nın eksik olmadığını söylemiş Cengiz abi kesinlikle katılmıyorum.Antepspor'un bu sezonki oynadığı maçları yeniden izle abi ve Yozgatlı'nın takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlarsın.

Beto'da yok bu da büyük bir şans bizim için.Deumi için aynısını söyleyemem bana göre Bekir daha iyi oyuncu Deumi'den.

Cisse-Tabata ikilisi maçta çok dikkat çekecek gibi.Ayrıca Serdar Özkan mutlaka ilk 11'de oynamalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antep'in önemli eksikleri var Beşiktaş bu maçı rahat kazanır ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biliyorum kolay bir maç olmayacak ama ben takımımdan 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorum geçen hafta bıraktığımız liderlik koltuğunu tekrar ele geçirmek için..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence maçın kilit adamı Tabata.Eğer BJK Tabatayı durdurabilirse kazanmaması için hiçbir sebep yok ama eğer durduramazsa BJKnin vay haline

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir tek Tabata'yı durdurmak Delgado,Bobo,Holosko'yu durdurmaktan kolay olsa gerek...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun forma giymemesi halinde bu sezon resmi maçlarda görev alamayan İbrahim Üzülmez'e görev vermesi bekleniyor. Son oynanan Metalist Kharkiv maçında savunmanın solunda görev yapan Anthony Seric ise 6 + 2 olan yabancı sınırlaması sebebiyle mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Genç teknik adamın ayrıca Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası mücadelesinde ilk 11'de görev vermediği Bobo'ya yeniden ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Sağlam'ın Gaziantepspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo

20.09.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağlam'ın Gaziantepspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo
    Güzel bir kadro çıkartmış Sağlam. Zaten rakip güçsüz çıkacak bu maça
    Delgado #10

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rüştü şoku
    Beşiktaşımızın tecrübeli file bekçisi, G.Antep'e karşı forma giyemeyecek

Beşiktaşmızın dün akşam UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Metalist Kharkiv ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın son bölümünde rakibi ile çarpışan Rüştü Recber'in, bugün yapılan kontrolleri sonrası sağ dizinde darbeye bağlı ödem olduğu tesbit edilmişti. Tecrübeli file bekcisi bu sabah Siyah-Beyazlı takımımızın yaptığı antrenmana da sakatlığından ötürü katılamamıştı.
    Edinilen son bilgiye göre Rüştü'nün sakatlığının ciddi olduğu ve 21 Eylül Pazar günü İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynayacağı Süper Lig mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenilidi. Tecrübeli futbolcu yerine pazar akşamı Siyah-Beyazlı takımın kalesini Hakan Arıkan'ın koruması bekleniyor. Hakan, Gaziantepspor maçında forma giyerse bu sezon ilk kez bir resmi maçta oynamış olacak.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sakatlık çok kötü oldu gerçekten.Rüştü çok iyi gidiyordu.Umarım uzun süreli bir sakatlık olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Berabere bitsin bu maç 2 takımda puanları paylaşsın.. Kolay değil 100 küsur haftadan sonra Lider olacaz =)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Eğer bu maç kazanıLmaya açık bir maç ise bu maçı kazanacak takım BEŞİKTAŞtır.Antep iyi başLamış oLabiLir ama gücü bize yetmez.Hatta Antep iyi başLadığı için kaybedecek.Çünkü fLaş başLadıLar ve bunu korumaya çaLışacakLar.Yani kaybedicekLeri şeyLer var.Bu yüzden zorLanmayacağız.Ayrıca tek başına Tabata bizi yenseydi Antepte oLmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Berabere bitsin bu maç 2 takımda puanları paylaşsın.. Kolay değil 100 küsur haftadan sonra Lider olacaz =)

Aynen oyle sonraki haftalar telafi ederler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bir alalım liderliği zaten bırakmicaz inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bobo attı 1-0 aha nobre 2 yi atıyodu
    Last edited by goosfraba : 21.Eylül.2008 at 22:53 Reason: !

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri