Beşiktaş
Gaziantepspor
Beraberlik
Antep sezona iyi başladı ancak İnönü'de seyirci desteğini de arkamıza alarak sonuca gideriz kanısındayım.![]()
Haftanın zor maçlarından.Gaziantep sezona nmüthiş bir başlangıç yaptı.Tabata,Beto gibi oyuncularla Brezilya ekolünü takıma tutturdular.Deumi,M.Yozgatlı ve Beto'nun bu maçta oynamayacak olması Gaziantep adına dezavantaj.Beşiktaş seyirci desteğini de arkasına alarak maçı kazanacaktır düşüncesindeyim ..
Her ne kadar Beşiktaş'ın favori olmasına ve maçın beraberlik kokmasına rağmen Antep alacak diyorum...
3 Tane as adamından eksik Antep bize karşı direnemez. KaLitemiz iLe sonuca gideriz.
Bir Tabata iLe iş oLsaydı, oho.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Savunmanın en önemli ismi Deumi,orta sahanın kilit isimlerinden M.Yozgat'lı,Forvetin en önemli elemanı Beto yok.Bu bizim için bir avantaj...
Eğer Metalist maçındaki gibi sistem değişikliğine gitmezsek kazanırız.Ama Ertuğrul Sağlam oturtmaya çalıştığı 4-2-3-1 sisteminden vazgeçerse işimiz zor.Metalist maçından sonra böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.Kendi sahamızda,seyircimizin önünde alırız.Bu sene İnönü'de kolay kolay puan kaybetmeyiz...
beşiktaş alır kadro kalıtesı seyırcı desteği ile ama ben beraberlığı şaretledim inş öyle olur D:
Gecen Hafta gordugu 2 kırmızı kart ve en önemli oyuncusu Beto dan yoksun cıkacak G.antepin Besiktas karsısında tutunacagını dusunmuyorum.
Çok önemli 3 oyuncu yok Antepte.Bjk zorlansada kazanır.
Deplasmanda olsaydı bi ihtimal beraberlik derdim ama Bjk sahasında bu mactan 3 puanla ayrılır...
Antep bu maçta sürpriz yapar, Beşiktaşı yenebilir... beraberlik olursa da hiç şaşırmam...
Deumi'nin yerine Bekir var, Yozgatlı eksik sayılmaz.Forvet sıkıntı olacak mı göreceğiz, bence de Antep'in kazanma şansı bahsedilenden çok yüksek..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Antepspor lige iyi baslayan takimlardan birisi,ligin flas takiminlardan birisi konumunda.Besiktas ise son 2 mactir beklenen futbolu ortaya koyamiyor,sistemi halen oturtamadilar.Gaziantepspor eger iyi futbolunu bu macta da sergilerse,Besiktas deplasmaninda 1 puan kapabilecegini düsünüyorum.
Delgado iyi değilse Beşiktaş iyi futbol oynayamıyor, her maçın en iyi adamı ya Zapo yada Rüştü oluyorsa sıkıntı vardır, umarım iyi futbolla farklı bir galibiyet alacağız.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Macin berabere bitceni dusunuyom, kazancak bi takim varsa tabiki BJK
Antep iyi bir takım ama biz kazanırız bu maçı...
Güzel maç olacak.Antep'te geçen haftadan sonra 3 eksik olması büyük kayıp.
Mehmet Yozgatlı'nın eksik olmadığını söylemiş Cengiz abi kesinlikle katılmıyorum.Antepspor'un bu sezonki oynadığı maçları yeniden izle abi ve Yozgatlı'nın takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlarsın.
Beto'da yok bu da büyük bir şans bizim için.Deumi için aynısını söyleyemem bana göre Bekir daha iyi oyuncu Deumi'den.
Cisse-Tabata ikilisi maçta çok dikkat çekecek gibi.Ayrıca Serdar Özkan mutlaka ilk 11'de oynamalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antep'in önemli eksikleri var Beşiktaş bu maçı rahat kazanır ...
Biliyorum kolay bir maç olmayacak ama ben takımımdan 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorum geçen hafta bıraktığımız liderlik koltuğunu tekrar ele geçirmek için..
Bence maçın kilit adamı Tabata.Eğer BJK Tabatayı durdurabilirse kazanmaması için hiçbir sebep yok ama eğer durduramazsa BJKnin vay haline![]()
Bir tek Tabata'yı durdurmak Delgado,Bobo,Holosko'yu durdurmaktan kolay olsa gerek...
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun forma giymemesi halinde bu sezon resmi maçlarda görev alamayan İbrahim Üzülmez'e görev vermesi bekleniyor. Son oynanan Metalist Kharkiv maçında savunmanın solunda görev yapan Anthony Seric ise 6 + 2 olan yabancı sınırlaması sebebiyle mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Genç teknik adamın ayrıca Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası mücadelesinde ilk 11'de görev vermediği Bobo'ya yeniden ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.
Sağlam'ın Gaziantepspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo
20.09.2008
Kaynak : DHA
Güzel bir kadro çıkartmış Sağlam. Zaten rakip güçsüz çıkacak bu maçaSağlam'ın Gaziantepspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo
Delgado #10
Rüştü şoku
Beşiktaşımızın tecrübeli file bekçisi, G.Antep'e karşı forma giyemeyecek
Beşiktaşmızın dün akşam UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Metalist Kharkiv ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın son bölümünde rakibi ile çarpışan Rüştü Recber'in, bugün yapılan kontrolleri sonrası sağ dizinde darbeye bağlı ödem olduğu tesbit edilmişti. Tecrübeli file bekcisi bu sabah Siyah-Beyazlı takımımızın yaptığı antrenmana da sakatlığından ötürü katılamamıştı.
Edinilen son bilgiye göre Rüştü'nün sakatlığının ciddi olduğu ve 21 Eylül Pazar günü İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynayacağı Süper Lig mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenilidi. Tecrübeli futbolcu yerine pazar akşamı Siyah-Beyazlı takımın kalesini Hakan Arıkan'ın koruması bekleniyor. Hakan, Gaziantepspor maçında forma giyerse bu sezon ilk kez bir resmi maçta oynamış olacak.
Kaynak: DHA
Bu sakatlık çok kötü oldu gerçekten.Rüştü çok iyi gidiyordu.Umarım uzun süreli bir sakatlık olmaz..
Berabere bitsin bu maç 2 takımda puanları paylaşsın.. Kolay değil 100 küsur haftadan sonra Lider olacaz =)
Eğer bu maç kazanıLmaya açık bir maç ise bu maçı kazanacak takım BEŞİKTAŞtır.Antep iyi başLamış oLabiLir ama gücü bize yetmez.Hatta Antep iyi başLadığı için kaybedecek.Çünkü fLaş başLadıLar ve bunu korumaya çaLışacakLar.Yani kaybedicekLeri şeyLer var.Bu yüzden zorLanmayacağız.Ayrıca tek başına Tabata bizi yenseydi Antepte oLmazdı.![]()
Bobo attı 1-0aha nobre 2 yi atıyodu
![]()
Last edited by goosfraba : 21.Eylül.2008 at 22:53 Reason: !