1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hızla Çöküyorum!!

Default Hızla Çöküyorum!!

Finansımı kontrol edemiyorum 160 milyon dolardan 100e indim anlamak mumkun degil giderleri kontrol ediyorum bişi yok o kadarda futbolcu gondermeme ragmen neden kaynaklanıyor bide bu türkce yama yeterli degil kalan yerleri ne zamana yaparsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence türkçe yama yeterli. en önemli haberlerin hepsi türkçe. sadece öyle pek işe yaramayanlar ingilizce kalmış. finansına gelince. bence oyuncuların maaşlarını kontrol et. banada öyle olmuştu. bi baktımki ayda 6 milyon dolar fln maaş ödüyorum. bide finans bölümünde borçlar yazar orayada bak. ona göre kısıtlamalar yap. düzelir

3. Default

evet bencede tükçe yeterli. türkçe yamaya laf yok şahsen ben çok beğendim.önerime gelirsen bencede oyuncuların maaşlarını kontrol et

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

evet oyuncu maaşları...bazıları çok yiyor...
    ...yamaya şimdilik süper diyorum...tamamlanınca mükemmel olacak...

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Türkçe yama yeterli be arkadaşım.Daha ne olsun?Finansına gelince çok büyük ihtimal futbolcu maaşları.Baştan şöyle sıkı bir pazarlığa oturmamışsın anlaşılan..

ya yıllık 25 milyon maaş ta diger ne ben anlamadım 50 milyon dolar diyo

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

o sezon içinde stad yapımı veya tesis geliştirme falan yapmış olabilirsin ondan dolayı olabilir..yada bankaya veya başkana borç olabilir onlar ödenmişde olabilir eğer tek sezonluk bir durumsa geçicidir...

ya ben sene basında yapması için söylemiştim oda kafamda böyle bir plan var zaten dedi kestirdi attı ama icraat yok ya

Nesil
    2006

bence maaslari iyi ayarla çok fazla alanlari gönder yada daha ucuz bir sözlesme teklif et ve gereksiz oyunculari gönder

maaş dan kaynaklanıyo fazla alanları yallah et...

Quote Originally Posted by turknemesis
    Finansımı kontrol edemiyorum 160 milyon dolardan 100e indim anlamak mumkun degil giderleri kontrol ediyorum bişi yok o kadarda futbolcu gondermeme ragmen neden kaynaklanıyor bide bu türkce yama yeterli degil kalan yerleri ne zamana yaparsınız
    cenaze ne zaman kalkcak

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

muhasebecini değiştir çalmasın sakın

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ya türkçe yeterli diosunuz kafama şu takıldı... bende haberlerin hepsi türkçe deil versiyonum 6.0.2 bundan sorun olabilirmi? yani çoğu ingilizce...

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    muhasebecini değiştir çalmasın sakın
    doru sölüosun burası türkiye ama adam naapsın bu zamanda babana bile güvenmiicen

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by ekoklu3
    ya türkçe yeterli diosunuz kafama şu takıldı... bende haberlerin hepsi türkçe deil versiyonum 6.0.2 bundan sorun olabilirmi? yani çoğu ingilizce...
    belgelerim-sports interactive-football manager 2006-cache klasörüne gir içirdeki bütün dosyaları sil tekrar dene...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

taksitle oynucu almışındır
    bide çok maaş ödüyosundur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

elinde uzun süre boyunca kadroda tuttuğun oyuncular varsa sebep onlar olabilir. Her kontrat yenilenmesi, ya da sezon başı % şeklindeki yapılan zamlar mesela. Onları kontrol et istersen.

Türkçe yamaya gelince çevirlecek çok haber var. Volkan arkadaşımız elinden geldiğince çevirmeye gayret ediyor. Açıkçası oyuna Türkçe resmen eklenmediği sürece çeviri hiç bir zaman hiçbirimizi tatmin etmeyecek. Nedeniyse çeviri süresinin hobi boyutlarından çoktan çıkması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    arkadaşım, zaten tüm haberler türkçe değil. gereken haberlerin hepsi türkçe. yani olmazsa olmaz haberlerin hepsi türkçeleşmiş durumda. vede zaten diğerlerindende türkçeleşmiş. türkçeleşmeyenler bence çok gereksiz olan haberler. onlarda gelecek versiyonlarda türkçe olur. eğer o ss lerde görünenlerde türkçe değil ise. v.1.0.1 yükle. onda bu tür hatalar düzeltilmiş

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ok. saolun.

Mesaj Yetkileri