1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: İşleniyor......

Default İşleniyor......

Beyler oyunumu normal oynuoduk (online) 18 haziran 2008'de kaldı. ilerleye tıklıyorum işleniyor diyor ama ortalrda biyerde taklıp kalıyor.
    daha sonra tek denedim (diğer kişi bağlı değilken) yine dondu.. hep aynı tarih ve saat.
    Last edited by matrockmamy : 21.Eylül.2008 at 17:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet aynısı bende de oluyordu, ayrıntıları kapattım, fastest yaptım, bütün progları kapattım tek başına çalışsa bile, 50 dk bekledim yine geçmedi. malesef ben de yardım alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bendede çok uzun sürüyor işleniyor kısmı.ama benimkinin nedeni 256 mb ram im olduğu için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    Beyler oyunumu normal oynuoduk (online) 18 haziran 2008'de kaldı. ilerleye tıklıyorum işleniyor diyor ama ortalrda biyerde taklıp kalıyor.
    daha sonra tek denedim (diğer kişi bağlı değilken) yine dondu.. hep aynı tarih ve saat.
    Benim genellikle mefta olan kayıtlarım da karşılaştıgım sorun
    Delgado #10

pekala yeniden bşlicaz artık
    hem transfer updateli db indirdim onunla bşlarıs daha ii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sorun bendede oluyor.Ama 10-15 saniye sadece İşleniyor yazısı yazıyor.Pencere modda oynuyorum ve yanıt vermiyor diyor.Ama daha sonra düzeliyor.

15 saniye olsa kşke bnmkisi yarım saatten fazla bkledim açılmadı. bn de 8.0.2 yi kurdum ztn sonra gitti artık eski oyun..

Mesaj Yetkileri