1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: 5.Hafta / Gaziantep B.Ş.Bld.Spor - Giresunspor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default 5.Hafta / Gaziantep B.Ş.Bld.Spor - Giresunspor

Tarih:29 Eylül 2008 Pazartesi
    Saat:20:00
    Stadyum: Gaziantep Kamil Ocak Stadı
    Hakem:Mustafa İlker Coşkun
    Last edited by GReeN BeReT : 27.Eylül.2008 at 22:03

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir mağlubiyet haftası daha olacak galiba adımıza

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Giresun gerçekten dökülüyor... Antep Belediye kazanır diyorum... Maçı stadda izleyeceğim, şu Alex'i bir görelim bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cengiz Demir getirildi tekrar takımın başına belki bir moral olur takıma...

Alparslan 7 numaraya dikkat Anton Alex.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

BANK ASYA 1. LİG - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 0 - GİRESUNSPOR: 1

Bank Asya 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında Giresunspor'a 1-0 yenildi.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: İlker Coşkun xxx, Özgür Çetinel xxx, Fatih Kalaycı xxx

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser xx, Cihan xx, Fatih xxx, Mustafa Şahintürk xx (Dk. 71 Tiago xx), Cafer Can xx, Uğur xx (Dk. 84 Ali Kemal ?), Kadir xx, Osman xxx, Onur xx, Gökhan xx, Da Silva x (Dk. 57 Efecan x)

Giresunspor: Metin Aktaş xxx, Anton Zemlianukhin xxx (Dk. 89 Hasan Demir ?), Koray xxx, Sezai xx (Dk. 72 Enver x), Barış xx, İbrahim xx, Tolga xx, Hasan xxx, Aydın xx (Dk. 90 Emre İncemollaoğlu ?), Fırat xx, Mehmet Yılmaz xx

Gol: Dk. 90 Hasan (Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Onur, Dk. 90 Fatih, Dk. 90 Gökhan (Büyükşehir Belediyespor), Dk. 62 Mehmet Yılmaz (Giresunspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antep'de Çotanak Bayramı 0-1

Bank Asya 1. Lig'de 5. Haftanın kapanış maçında Giresunspor deplasmanda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u son saniyelerde bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: İlker Coşkun**, Özgür Çetiner**, Fatih Kalaycı**

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Eser**, Cihan**, Fatih Şen**, Mustafa Şahintürk* (Azulao dk. 71*), Cafercan**, Uğur ** (Ali Kemal dk. 84 ?), Kadir**, Osman**, Onur**, Gökhan**, Da Silva * (Efecan dk. 57**)

YEDEKLER: Samet, Ferit, Muhammet, Mustafa Marangoz

TEKNİK DİREKTÖR: Suat Kaya

GİRESUNSPOR: Metin Aktaş***, Anton** (Hasan Demir dk. 89*), Koray**, Sezai** (Enver dk. 73*), Barış***, İbrahim Çelik***, Tolga**, Hasan Aydınlı***, Aydın** (Emre İncemollaoğlu dk. 90+3*), Fırat***, Mehmet Yılmaz***
    YEDEKLER: Harun, Cisse, Emre, Muharrem

TEKNİK DİREKTÖR: Bekir Küçükşahal

GOL: Hasan Aydınlı (dk. 90+5)

SARI KARTLAR: Onur, Fatih Şen, Gökhan (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Mehmet Yılmaz (Giresunspor)

Bank Asya 1. Lig'de 5. Haftanın kapanış maçında Giresunspor deplasmanda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u son saniyelerde bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Gaziantep'te ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmada Giresunspor'a galibiyeti getiren gol 90+5. dakikada Hasan'dan geldi. Maçın büyük bölümünde daha etkili taraf olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor son dakikalarda daha fazla risk almaya başladı. Giresunspor ani atakta son saniyelerde golü buldu.
    Zaman zaman gergin anların yaşandığı, kıran kırana geçen karşılaşmanın ardından Giresunspor puanını 6'ye yükseltirken, G.Antep B. Belediyespor 7 puanda kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Maça gittiğime pişman oldum... Giresunspor'u kutluyorum, Antep Belediye resmen döküldü, bir idare eder diyeceğim Eser vardı, o da topla beraber kaleye girdi...

Anton ortalama oynadı, ama sizde Koray'ı beğendim Murat, Barış da maçın iyilerindendi...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de TV'den izledim.Alex çok iyi değildi bu maçta istediğini yapamadı pek.

Antep daha istekliydi Giresun'da çok kötü günündeydi.Son saniyede Hasan zaman geçsin diye vurdu sanki topa sağolsun Eser topu içeri alarak bize bayram yaşattı Söylenen tek şeyde her zaman biz mi yiyeceğiz son dakikada bir kez de biz atalım oldu

Koray ve Barış zaten takımın iyilerinden...

sakary Ali Misafir

tebrikler Giresun mükemmel galibiyet

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hiç hesapta olmayan bir galibiyetti benim adıma muhtemelen yeniliriz diyordum ancak 90 dakika boyunca pek varlık gösteremeyen Giresunspor 95:40 'dakikada 35-40 metreden Hasan Aydınlı maç bitsin artık diye resmen bir şut çekti kaleyi bulan şuttada kaleci Eser sağolsun çift el mi tek el mi,tutayım mı yumruklayayım mı derken topu içeri aldı,sağolsun 3 puanı hediye etti bizlere...

Çok önemli 3 puan oldu bizim için haftayada evimizde Sakaryaspor'u ağırlayacağız pek iyi günler geçirmiyor Tatangalar.Bu maç için en sevindiğim nokta da taraftar gelecektir muhtemelen Sakarya'dan rakip takım seyircisi olunca ayrı bir zevkli oluyor maç.

Mesaj Yetkileri