Trabzonspor
Antalyaspor
Beraberlik
Antalya'yı evimizde zorlanmadan yeneriz. Aslında etkili forvetlere sahip bir takım ama defansıf açıdan çok yetersizler.
Trabzon, yine gol yemez ve zor gol atar.Banko alt; 1-0 ya da 2-0...
Hedef sampiyonluksa boyle maclarda hata yapamayiz, yine kalemize 0 sutla bu maci almamiz lazim![]()
Sürpriz Demek İstiyorum Ama Trabzonun Yeneceğini Düşünüyorum Antalyaspordandan Bize Karşı Oynadığı Futbolun Aynısını Trabzona Karşı Oynamasını Diliyorum
Antalya Bir Sürpriz Patlatacak Düşüncesindeyim..
Trabzon'un çok sağlam bir savunması var.Bu yüzden Antalya hücumda pek etkili olamayacaktır diye düşünüyorum.Zaten kaledede Ömer'in olmaması büyük bir kayıp.Eğer Yattara oynarsa Trabzon daha rahat bir galibiyet alacaktır..
Gol atana kadar canımız çıkacak..!
0-0 biterse hiç mi hiç şaşırmam .. Pozisyon verme atarsak atarız mantığı var takımda daha dogrusu buna mecbur kalıyoruz yaratıcı oyuncu eksikliğinde.. Umarım golü erken buluruz yoksa işimiz çok zor ..
Yine şanslara bırakmaya başladık işimizi...
Ne bu karamsarlik. Takimda gol atcak oyuncumu kalmadi.
Forveti kim besleyecek ? Sağdan soldan ortalarla Gökhan'ı kim buluşturacak ? Fazla geçmişe gitmeyelim Fener maçında ki gibi topu 40-50 metre sürüp gol atacak oyuncumuz var mı ?
Forvetler » Umut , Gökhan Ünal , Isaac , Ergin
Tamam bunlar iş yapar ama kanatlar ?
Bir Yattara vardı takımda orta yapabilen artık o da yok .
Yani 5-6 forvet çıksan maça da pek bişey değişmez sonuçta o adamları pozisyona sokabilecek , sağdan soldan besleyebilecek oyunculara sahip olmadıktan sonra.
I$ Bari$ a dusuyo. Kendisi bu sezon 61 li formayi istedi hakkinida vermesi lazim.
Yattara cok buyuk bi kayip ancak o sahadaki herkes Trabzonsporun sampiyon olacagina inaniyosa yuzde 10 daha iyi oynasalar yeter. Ozaman Yattaranin gittigini bile anlamayiz.
Colman dan cok seyler bekliyorum, Trabzonsporun Delgado su olmasi lazim.
Baris'i ilk izledigimde Yattara-Gokdeniz karisimi bi futbolcu dedim ama kendisini cok daha gelistirmesi lazim. Onada guvenilmesi lazim.
barış dğyosun ama karabuk macında kımse begenmedı bu adamı canlı ızlemedım ama yası ve fızıgı ıtıbarıyle daha cok am cok erken kurtarıcılık beklemek ondan
maçıda rahat alırız dıye düşünğyorum
Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde kazanır diye düşünüyorum..
Antalyaspor'la 26.randevu
Takımımız ile Antalyaspor yarın ligde 26. kez karşı karşıya gelecekler.
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta takımımız 16 galibiyet alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Taraflar, 5 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-Mavili ekibimiz bu maçlarda 42 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.
İki takım arasında Trabzon'da oynanan 12 maçta takımımız 7 galibiyet elde ederken, Antalyaspor'un ise sadece 1 galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlardaki toplam 22 golümüze Antalyaspor 10 golle cevap verdi.
daha öncekı maclarda mutlak üstünlüğümüz var bu macıda rahat alırız
Bu maçı kazanmamız şart Yattara olayından sonra birde Antalyaspor'a puan verirsek takımın havası bozulabilir.
Tony Sylva da var artik![]()
Hic bisey kaybetmis degiliz, bi futbolcu ile takim olunmuyo. Yattara son 3.5 mactir bu takimda degil, simdide hic olmicak
Defansimiz saglam olcak yine, erken bulmamiz gereken bi gol var sadece. Ondan sonra Colman ve Selcugun atcagi paslarla kontra ya cikmaliyiz
Evinde kontra oynamak yakışmaz bence Trabzonspor'a.Hele de 4 haftada 1 puan alabilmiş Antalya karşısında..Ondan sonra Colman ve Selcugun atcagi paslarla kontra ya cikmaliyiz
So what?
Saike
ersun hoca kontra oynamaz bence bu takıma karsı
İlk 4 maçında 10 puan toplayan namağlup Trabzonspor, önemli bir sınava çıkıyor.
Günlerdir Trabzonspor’da gündemin bir numaralı maddesi İbrahima Yattara’ydı. Nihayet Gineli’nin durumu netlik kazandı, gözler artık futbola kaydı. İlk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, bugün önemli bir sınava daha çıkıyor. Süper Lig’in yeni takımı olan, ancak sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor’u ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası’nda Kardemir Karabükspor’u eleyerek gruplara kalma başarısını da gösteren Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın Isaac’i ilk 11’e monte etmeye çalıştığı öğrenildi.
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Isaac (Serkan)
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut
ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Vahap
Dziewicki
Şenol
Abdullah
Sedat
Ahmet Kuru
Ali Zitouni
Serge
Ngwenya
STAT:
Avni Aker
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
21.45
HAKEMLER:
Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Kemal Yılmaz
TRABZON SEYİRCİSİNİ KINIYORUM...!!
maç başlamadan önce Kazım Kanat için saygı duruşunda bulunulacağı hatırlatıldığında statta müthiş bi ıslık ve yuh sesleri yükseldi ve bu saygı duruşu boyunca da devam etti.
burada taraftarlığın önemi olmadığını düşünüyorum. sonuçta vefat eden bi insan için saygı duruşunda bulunuluyor. bu yapılanın bir terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. aynı şey Trabzonspor camiasının başına gelse ve böyle bi tepkiyle karşılaşırsa nası olurdu bunu da merak ediyorum açıkçası...
trabzon deli gibi oynuyor. pozisyon yaratıyor atamıyor. antalya ilk pozisyonda golü buluyor. İŞTE FUTBOLU BU YÜZDEN SEVİYORUM. çünkü hiç bi zaman hiç bişey belli olmuyor.![]()
Trabzonspor oyuna hakim durumda iken Antalyaspor ender ataklarından birisinde Zitouni'nin orta-şut karışımında Joseph'in vuruşu ile öne geçti.Dakika şu an 23
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Antalyaspor'da Ömer oynamayacak diye biliyordum ama oynuyor şu an.Antalyaspor 1-0 da önde.Bu maçtan puan çıkartabilirler..
So what?
Saike
Colman Attı..1-1
dk.39 colman'la trabzon eşitliği sağladı. ömer'in yapabileceğibişi yok çünkü zaten tam köşeye gitti top. colman çok iyi yere attı gerçekten.
ayrıca nası maç nası bi mcadele oluyor anamıyorum. mücadeleye girenin kaşı açılıyor dudağı patlıyor. bişiler oluyor yani.![]()
O kadar yagmur yagarsa top seker hersey oLur bi yagmur yagıyor kayan mı dersin uçan mı dersin istedigin sekile giren insan var.
Saha zemininden dolayı oyun kurmak zorlaştı.Ertuğrul 70.Dk da göstere göstere golü attı ve Antalyaspor 2-1 önde.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....