![]()
![]()
Tarih:28 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum: Adana 5 Ocak Stadı
Hakem:Hakan Özkan
![]()
![]()
Tarih:28 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum: Adana 5 Ocak Stadı
Hakem:Hakan Özkan
Last edited by GReeN BeReT : 27.Eylül.2008 at 22:01
Bu maçı alamasak keşkede Mehmet Bulutla yolları ayırsak zararın neresinden dönersen kardır
Bu maça gidebilirim..![]()
Zor bir maç.Adana seyircisi önünde kazanmak isteyecektir ama Berabere biter diye düşünüyorum..
dk 4 Adana 1-0 öne geçti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.dakikada Emrah Bedir 12.dakikada mehmet hocooğlu ile adanaspor 2-0 önde dk 13
Last edited by sakary Ali : 28.Eylül.2008 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
90.dakikada attığ gol bence kurtardı Adana'yı.
2-1 öndeyken 90'da 3.golü buldu Adana ancak 90 artı'da cevap gelince skor 3-2 oldu ve Adana 3 puanı kaptı evinde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet Bulut azcık yüzün varsa git takımın başından ya
Last edited by Burak Duran : 29.Eylül.2008 at 01:38 Reason: lutfen daha dikkatli
İlaç gibi geldi son 2 haftada 6 puan Adana'ya..Ama açık açık söyleyim rezil oynadık..Belki çok erken ama takıma devrede takviye şart..Yoksa ilk 6 zor..Bugün İlk 10 dk. mükemmel oynadı Adana ama gerisinde sadece Erciyes oynadı..Adana 15 dkda 1 pozisyon buldu o kadar..Adana'yı kaleci Ahmet ve Adanalı Messi, Emrah Bedir kurtardı..
Bu arada yönetim Kapalı fiyatlarını düşürse de Kapalı da Maraton kadar dolsa..20.000 kişi gitse maça !!! Kapalı bomboş nerdeyse...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek