Metalist kazanır
Berabere sonuçlanır
Beşiktaş kazanır
Metalist takımı iyi top oynuyor.İnönü'de gördüğümüz kadarıyla bu turu Beşiktaş'ın geçmesi çok zor.
İçerdekinden daha rahat bir maç olcak, gerilim yaratmaya gerek yok.Bu sefer onlara gol lazım, 10 kişi defans yapıp kontra atağa çıkamayacaklar.Bir de öyle görelim şu takımı.Holosko- Bobo atar, bir tane de duran toptan yeriz veya Gökhan Zan oynarsa onun hatasından.Kısaca skor tahminim 2-1...
'
SERİC SİVOK ZAPO S.KURTULUŞ
CİSSE UĞUR İNCEMAN
S.ÖZKAN DELGADO HOLOSKO
BOBO
Ancak bu kadroyLa turLayabiLiriz...
Aynen öyle ,11'imiz bu olmalı.Formsuz bir Tello yedek kalıp, kendine gelmeli...
defansta üç yabancı mı var?
uyum sorunu yaşıyorlar mı?
Metalist iyi oynuyor kendi sahasında bakalım neler yapacak..Bence ciddiye almalı beşiktaş..
Malmö maçı gibi olur turu geçeriz![]()
Bazı Bursa taraftarLarını pek istekLi gördüm sanki mağLubiyetimiz için.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
2 Takımda Yenişemez Diye Düşünüyorum. Beşiktaş'ın Atacağı 1 Gol Turu Geçmesine Yetecektir Zaten.
Sanki ReaL Madrid iLe oynuyoruz. OLaya bak![]()
Bu maçta öncelikle oyuncuların ve hocamızın kendilerine güvenleri tam olmalı.Rakibimizi gözümüzde küçültmemiz gerektiği gibi gözümüzde büyütmeninde manası yok.Sahaya kazanmak için çıkalım.1-0 koruyacağız diye çıkarsak o zaman işimiz zorlaşır.Maç 0-0 mış gibi çıkmalıyız maça.Evet Metalist fena takım değil ama bizde çok iyi bir takımız.Umarım bir aksilik olmaz ve turu geçen taraf biz oluruz..
Kadro konusunda aşağıdaki kadroya katılıyorum.1-2 değişiklik olabilir kadroda ama bu kadro ideal kadromuz olmalı..
Rüştü
Serdar (Toraman) Zapo Sivok Seric
Uğur İnceman Cisse(Serdar)
Holosko-Delgado-Serdar Özkan
Bobo(Nobre)
Hayrettin abi kusura bakmada ilk maçta İnönü'de bizi hallaç pamuğu gibi sallayan bir Metalist vardı.İkinci maçta evlerinde yenebilirler...Temkinli olmak lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mutlaka çift önliberolu sisteme dönmeliyiz.Delgado'dan,Bobo'dan,Holosko'dan,Cisse' den,Nobre'den vazgeçilsin ama çift önliberodan asla...
------------------Rüştü--------------
Toraman---Sivok--Zapo----Seric
------------Kurtuluş---Uğur----------
Holosko------Delgado-----S.Özkan
------------------Bobo----------------
Metalist'in çok açık oynayacağını sanmıyorum. İlk maçta oynadıkları gibi başlayacaklardır maça, o maçtan yenilseler de hocalarının memnun olduğunu düşünüyorum. Savunma güvenliğini elden bırakmayarak 1 gol atmayı deneyeceklerdir, 2. devre eğer gol gelmezse açılacaklardır.
Beşiktaş erken gol bulursa onlar da 3 gol atmaları gerektiği için saldıracaklar ve Beşiktaş farklı kazanabilir. Ama Beşiktaş erken golü yerse o zaman daha katı savunma yaparlar ki bu sorun olabilir.
Yine de Beşiktaş favori elbette, 1 gol attığında iş biter zaten, rakibin 3 gol atacak gücü yok Beşiktaş takımına.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben temkinLi oLamam. Takım oLsun. Biz kimiz onLar kim. Arada dağLar kadar fark var. Beşiktaş adam gibi oLsun, adam gibi oynasın da yensin. Yenemeyeceği bir takım mı sanki ? MetaList i yenmek çok mu zor.
Tahminimdeki kadro:
Rüştü
Seric-Zapo-Sivok(Toraman)-Serdar
Cisse-İnceman
Holosko-Delgado-Serdar Özkan
Bobo
Bu kadro da rakibi yenebilecek güçte. Rakibin gole ihtiyacı var ve bize boş alan bırakacaklar. Bobo'nun arkasındaki üçlü iyi çalışırsa Beşiktaş farka bile gidebilir. Ama erken yiyeceğimiz gol bizi strese sokabilir.
Tahmin: Metalist-Beşiktaş: 0-2
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence temkinli olmakta fayda var. Metalist ilk macta gayet iyiydi ve tehlikeli bir takım oldugunu gösterdi. Beşiktas'ın sahadan beraberlikle ayrılıp turu gececegini düşünüyorum.
Bu maçtan beraberlik bekliyorum açıkçası Ukrayna takımı ters bir ekip
Şu Takımın İsmini Çok Seviyorum MetalistBeşiktaş 1-0 yada 2-0 alır
maç LİGTV'DE!!!!
Metalist-Beşiktaş Lig TV'de !..
Futbolseverler ekran başına !.. Bu maç nefesleri kesecek !..
UEFA Kupası 1. turundaki temsilcilerimizden Beşiktaş, Metalist Kharkiv ile Ukrayna'da çok zorlu bir maça çıkıyor, Lig TV canlı yayınlıyor !..
2 Ekim Perşembe... Saat 20.00...
İnönü'de 1-0 kazanan Kartal turu geçebilecek mi?
Bir yanda zorlu bir deplasman... Tehlikeli bir rakip...
Diğer yanda Delgadolu, Holoskolu, Bobolu kadrosuyla Beşiktaş...
Lig TV'den canlı yayınlanacak bu müthiş maçı sakın kaçırmayın !..
Show TV'de vericek sanırım..
Beşiktaş çok rahat tur atlar bence.metalist takımı gol arıcagı için bjk eğer oyunun başında bir gol bulursa işi bitirir zaten.
Lig TVnin vermesine çok sevindim Showdaki ses sistemi ve reziL yayıncıLıktan kurtuLduk.![]()
Bende Show Tv'nin vermesine çok seviniyorum.Çünkü evimde LigTv bulunmuyor.Şaka bir yana Show Tv yetkililerine minnettarım bu maçı yayınlayacaklarından dolayı.Uzun süre sonra takımımı bir Avrupa maçında canlı seyredeceğim çünkü..
Hocam git kahveye izLe iç saha maçLarını..![]()